California State University Channel Islands

California State University Channel Islands (CSUCI) er del av det offentlige CSU-systemet, som inkluderer en rekke universiteter i California. CSUCI er et relativt nytt universitet som åpnet i 2002. Universitetet er dermed den 23 campusen i CSU-systemet. Universitetet ligger utenfor Camarillo, sør i California og det er rundt 6200 studenter som går der.

Studenter

6000

Søknadsfrist

30. mai, alle vedlegg må være mottatt 15. juni

Sted

Camarillo, California

Pris

18,682 USD

Man kan studere mye forskjellig ved California State University Channel Islands (CSUCI), og universitetet tilbyr rundt 24 ulike bachelorprogrammer. I tillegg tilby universitetet masterprogrammer innen biologi, business, datavitenskap og IT, utdanning og matematikk. I undervisningen kombineres teoretisk kunnskap med praktisk erfaring. Ofte foregår undervisningen i mindre klasser, der forholdet mellom lærer og elev gjennomsnittlig er 1:20.

Som student er det også en rekke aktiviteter og studentklubber du kan delta i. Om du liker utendørsaktiviteter som å seile, ro, spille volleyball, sykle, spille lacrosse eller lignende, så finnes det mange muligheter for deg til å delta i studentklubber der du kan møte andre som deler dine interesser. Det finnes også flere muligheter for å delta i mer akademiske klubber eller workshops.

Kostnadene ved California State University Channel Islands er relativt lave i forhold til mange andre universiteter i USA, og ved universitetet kan du velge å bo i studentboliger nær campus. Universitetet har flere alternativer når det gjelder studentboliger, sånn at du kan finne det alternativet som er riktig for deg. Pris på bolig kommer an på hvor du bor og hvor mange du deler med.

Hva kan du studere ved California State University Channel Islands?

Beliggenhet

California State University Channel Islands ligger utenfor solfylte Camarillo i Ventura County. Camarillo har over 65 000 innbyggere, og ligger midt i mellom Los Angeles og Santa Barbara. Byen har et deilig klima, og en gjennomsnittstemperatur på mellom 21 og 27 grader gjennom året. Universitetet ligger i fotenden av Santa Monica Mountains, og i disse fjellene kan du gå på flotte turer og campe ute. Det tar heller ikke lang tid å komme til kysten, og med mindre enn 15 minutter i bil vil du kunne være ved Stillehavet. Du kan enkelt komme til nydelige Malibu, som er kjent for sine lange sandstrender, solfylte klima og surfekultur. Bygningene ved CSUCI er i klassisk spansk stil, og campusen er omringet av trær og sletter.

5 gode grunner til å velge California State University Channel Islands

 1. Universitetet har relativt lave kostnader.
 2. Skolen har et nært knyttet studentmiljø der du kan melde deg inn i ulike aktiviteter og klubber.
 3. CSUCI har små klasser og tett oppfølging av forelesere og professorer.
 4. Campusen er fint plassert i relativt rolig omgivelser, samtidig som du ikke trenger å reise langt for å være omgitt av byliv.
 5. CSUCI er et nytt universitet med moderne fasiliteter.

Din hovedkontakt i SONOR

Kamilla Stølen

Vis mer

Kamilla Stølen

Kamilla er opprinneleg frå Førde i Sunnfjord. Ho er studierettleiar ved SONOR sitt kontor i Bergen, og har langt fartstid i SONOR. Kamilla utdanna seg til lektor i engelsk og historie ved UiO, og i løpet av mastergraden sin var ho på utveksling til University of North Carolina at Chapel Hill. Ho har difor spesiell kompetanse på studiar i USA, og eit spesielt ansvar for delar av SONOR si USA-portefølje. Kamilla følger hovudsakeleg opp søkarar i Hordaland, Sogn og Fjordane, Rogaland og Vest-Agder.

Visste du at….

 • CSUCI er det yngste av alle CSUene?
 • Universitetets campus ble nylig kåret til ett av de tryggeste i USA?
 • CSUCIs maskot er Chumash-indianernes delfin. Universitetet valgte denne for å ære arven og kulturen til indianerne?
 • Camarillo ligger midt mellom Santa Barbara og Los Angeles?
 • Camarillo er hjem til noen av de største outletbutikkene i USA?
Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karrakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.