University of Western Australia

Denne profilen er mer enn 3 år gammel, og noe av informasjonen kan derfor være utdatert.

Navn: Amalie Frøland

Alder: 20

Hvor studerer du?
The University of Western Australia

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Jeg studerer Bachelor of Science med hovedfag (major) i Psychological Science og har fullført mitt første semester av seks

Dette er Amalie sine opplevelser ved University of Western Australia:

Min hverdag består kanskje av 1-2 forelesninger eller tutorials/labs fra mandag til torsdag også har jeg venninner som tar noen av de samme fagene som meg og da sitter vi alltid ilag i forelesning. Undervisningen varierer fra store forelesnings saler til mindre klasserom og så langt har jeg funnet hverdagen min ganske avslappende selv om jeg går på skolen hver dag.

I mellom klassene kan det hende jeg har tid til å sitte meg ned på min favoritt kafé på campus: Hackett´s Cafè og gjøre litt skolearbeid før neste time. Dersom jeg har god tid imellom går jeg til rommet mitt på college å slapper av eller går til matsalen å spiser.

Etter skolen går jeg enten på universitetet sin gym eller spiller en sport for colleget mitt. Det blir masse tid til sosialt ettersom jeg bor på college og har folk rundt meg veldig ofte. Skolen tilbyr godt med studiehjelp dersom det trengs. Det er alltid en drop-in time for mattehjelp, skrivehjelp eller generell leksehjelp, dette gjør skolearbeidet mye lettere.

Må nevnes at campus er fantastisk flott, med flott arkitektur og natur. Det slår aldri feil å finne andungene som svømmer i dammene rundt om kring eller påfuglen som går rundt å ser bra ut. Ingenting slår en god study session på et av de mange gressplenene med sola som varmer fjeset.

Hvordan opplevde du hjelpen fra oss her i SONOR?

SONOR har vært til stor hjelp når det kommer til søkeprosessen og spørsmål i ettertid. Under søkeprosessen ordner de alt av kommunikasjon med skolen og de forteller deg nøyaktig hva slag papirer som må signeres og hva som må gjøres for å ta steget nærmere. Jeg er glad jeg gikk igjennom SONOR ettersom de har hyggelige veiledere og har virkelig får meg til å føle meg trygg under en slik stor avgjørelse. De raske med å svare dersom jeg har spørsmål og gir meg alltid utfyllende svar.

Dette må du få med deg!

Mine favorittsteder i Perth så langt må være:

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Vurder å invester i en sykkel. Butikkene er 15-20min fra college row og du sparer mye tid dersom du sykler. Det kommer også godt til nytte dersom du ønsker å dra inn til byen (4km fra campus) eller ta den en tur gjennom Kings Park. En ting som jeg er glad for at jeg valgte, er å bo på college. Det vil utgjør en stor forskjell med tanke på det sosiale og HVILKET type forhold du danner med vennene dine.

Kontakte Amalie Frøland? amalief@lyse.net Er aktiv med å legge ut bilder fra studentlivet på instagram dersom det er interesse for å se det: @amyfroland