Adelphi University

Storbyliv, strandliv og en solid utdanning. Adelphi University har alt du kan ønske deg fra en amerikansk utdannelse, inkludert et yrende campusliv.

Studenter

7991

Søknadsfrist

1. juni

Sted

Garden City, New York

Pris

43 260 USD

Stipend

Opptil 25 000 USD

Adelphi University er et høyt rangert og belønnet forskningsuniversitet som ble stiftet i 1896. Det er dermed Long Island’s eldste private universitet.  

Hovedcampuset ligger i idylliske Garden City i New York – kun en liten halvtime utenfor New York City. I tillegg har de også campuser på Manhattan, i Hudson Valley og Suffolk County. Universitetet tilbyr over 60 forskjellige studieretninger, både på bachelor- og mastergradsnivå. Så her finner du fort noe som passer deg.  

Adelphi University ønsker å forandre studentenes liv for det bedre. Dette gjør de ved å undervise i små klasser, bruke læring i praksis og gi studentene en grundig forberedelse til arbeidslivet. Studiemuligheter

Adelphi University kan tilby over 60 studieretninger, både på bachelor- og mastergradsnivå, og underviser i alt fra Arts and Sciences til Nursing og Social Work.  

 • Klikk her for en oversikt over aktuelle bachelorgrader. 
 • Klikk her for en oversikt over aktuelle mastergrader. 

Universitetet legger særlig vekt på «liberal arts» som vil si fag innenfor humaniora, samfunnsvitenskap og realfag. 


Det moderne arbeidslivet krever mange ulike ferdigheter. Adelphi ønsker at alle studenter, uavhengig av studieretning og profesjonelle karrieremål, får grunnleggende kunnskaper innenfor flere ulike faglige ferdigheter. Slik blir du en fleksibel arbeidstaker som kan ta på deg mange ulike arbeidsoppgaver. For å lese mer om universitetets fagtilbud, se denne siden for fag på bachelor- og mastergradsnivå. 

Etter endt studium ved Adelphi University har du ferdighetene og verktøyene til å gjøre hva enn du vil. Tidligere studenter ved dette universitetet har gjort seg bemerket innenfor forskning og har blitt rekruttert til ledende universiteter og firmaer, som for eksempel Google. Flere har også gjort seg fortjent til prestisjetunge stipender og bemerkelser, og man kan som student dra inn til storbyen New York City for å søke seg «internships» hos ledende organisasjoner og selskaper. Mulighetene er endeløse! Rangeringer og utmerkelser 

Universitetet har blitt inkludert på listen over America’s Top Colleges av Forbes Magazine, og blir anerkjent for sitt fokus på at studentene skal sitte igjen med en solid utdanning. Universitetet har i tillegg blitt rangert som et «Best College Nationwide» av U.S. News & World Report. De har også blitt rost for deres kvalitet på undervisningen, lave studiekostnader og inntekter etter endt utdanning. 

Beliggenhet

Garden City i New York en av Long Island’s mest historiske og idylliske byer, og her finner du Adelphi’s hovedcampus. Byen er en oase av naturskjønne omgivelser, og kan tilby alt fra små butikker og restauranter til en yrende bykjerne. Garden City kan også tilby attraksjoner som for eksempel strender, parker og naturreservater, samt anerkjente museum og kulturelle organisasjoner. Garden City og Adelphi’s hovedcampus ligger i nær beliggenhet til New York City. Om du velger å kjøre kollektivt, tar det deg omtrent 45 minutter og så er du midt i spennende Midtown Manhattan. Adelphi University har også andre campuser, som for eksempel på Manhattan, i Suffolk County og Hudson Valley.Fem gode grunner til å velge Adelphi University 

 1. Universitetet legger stor vekt på at undervisningen skal være kreativ, innovativ, med stor respekt for individet og av topp kvalitet. 
 1. Om man ønsker å studere i nærheten av en metropol men samtidig foretrekker en litt roligere tilværelse i hverdagen, er Adelphi University et godt alternativ for deg som ønsker det beste av to verdener. 
 1. Universitetet har over 60 studieretninger å velge mellom. 
 1. Det gjennomsnittlige klasserommet har 21 studenter, og forholdstallet mellom studenter og professorer er 10:1. 
 1. Universitetet har over 80 studentorganisasjoner man kan engasjere seg i. Les mer om alle de forskjellige organisasjonene på denne siden

Registrer deg for gratis studieveiledning

Din hovedkontakt i SONOR

Liselotte Hammer

Vis mer

Liselotte Hammer

Liselotte har både studert i en typisk «small town» i USA og i en storby i England, og kan trygt dele sine erfaringer med deg som student. Hun tok en double-major i sosiologi og kriminologi ved Eastern Connecticut State University og en master i sosiologi ved University of Bristol. Med en utdannelse fokusert på internasjonale studenter ser Liselotte viktigheten i deg som individ og hva du ønsker i din studieopplevelse. Som studieveileder synes hun det er viktig at studentene føler seg trygge, at de er godt informert før de reiser og at de får svar på alt de lurer på. Liselotte har selv søkt gjennom SONOR til sine drømmestudier, og vil gjerne legge til rette for det samme for deg.

Visste du at…

 • 70% av studentene som studerer ved Adelphi University er kvinner?
 • Garden City har et anerkjent flymuseum? Det heter Cradle of Aviation Museum og er verdt et besøk om du ønsker å lære mer om Long Island’s del i luftfartens historie.
 • Adelphi University kun ligger 30-45 minutter unna spennende New York City?
 • Det ligger flere idylliske parker, strandpromenader og strender i nærheten av universitetet?
Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.