Vilkår og bekreftelse

Når man søker studier i utlandet er det mye man må sette seg inn i. Din studieveileder i SONOR har svar på mye, men ikke alt! Selv om SONOR formidler søknaden din til universitetet og følger deg gjennom hele prosessen, er det ditt ansvar som student å sette deg inn i nødvendig informasjon og kontrollere at alle dokumenter er på plass.  I dokumentene nedenfor vil du finne viktig informasjon om utenlandsstudier, søknadsprosessen og våre tjenester. SONOR sine tjenester er gratis og uforpliktende, men for å kunne gi deg best mulig veiledning må du bekrefte at du har lest innholdet i disse dokumentene.

Studentkontrakt: For å begynne søknadsprosessen ønsker vi at du leser gjennom og bekrefter at du har forstått innholdet i vår studentkontrakt.

Sjekkliste før avreise: Denne guiden er for deg som har fått opptak ved ett eller flere av våre samarbeidsuniversiteter. For å sikre at alt er på plass før oppstart ønsker vi at du leser gjennom og bekrefter at alt er klart til avreise.

Deling av kontaktinformasjon med andre SONOR-studenter: om du ønsker så kan vi sette deg i kontakt med andre som skal starte ved det samme universitetet eller studieby som deg før studiestart, slik at dere kan ta kontakt med hverandre før avreise.