Studere i utlandet

Med studier i utlandet har du hele verden for dine føtter. Det kan være vanskelig å vite akkurat hvor og hva du ønsker å studere i utlandet. Før du bestemmer deg for studiested, kan det være lurt å tenke over hva som er viktig for akkurat deg. Om det er opplevelser, det faglige, lokasjonen, eller kanskje det er jobbmulighetene. Uansett hvorfor nettopp du velger å studere i utlandet så finnes det et studium og et studiested for deg – og vi i SONOR kan hjelpe deg med hele prosessen.

Studere i utlandet

Hvor vil du studere i utlandet?

Har du lyst til å oppleve alt et yrende studentliv har å by på? Med studentorganisasjoner, bo på campus, og alt det måtte innebære. Noen drømmer om å få oppleve store idrettsarrangementer. For andre kan konserter og kulturlivet være det som trekker.

For mange er lokasjon en viktig prioritering. Hos noen er storbyens mange muligheter viktig. Andre vil bort fra norsk klima til strender og sol. Eller kanskje det er viktig for deg med gode turmuligheter i nærheten og rom til å puste i?

Kanskje du har et drømmefag som trekker deg en retning, og fokus på kvalitet og faglighet er viktig. Våre universiteter er verdensledende på sine fagfelt. Er du en av de som virkelig vil finne en løsning på klimakrisen? Eller ser du på menneskeheten som et puslespill som må løses. Er du en kreativ sjel som brenner inne med tidenes filmidé eller moteplagg? Uansett hvilket fag du trekkes mot, har vi et universitet for deg.

Og hva med jobbmulighetene som kommer etter? Flere studiesteder har god kontakt med næringslivet, og gir en gylden mulighet for spennende jobbmuligheter etter endt studie. Kanskje du vil søke deg til land som har en nær og viktig tilknytning til Norge?

Uansett hva som er viktig for deg, vil vi kunne veilede deg gjennom prosessen med å finne rett studie. Det er mange spørsmål som dukker opp når man vurdere å studere i utlandet – og vi kan hjelpe deg hele veien. Ta en titt på studiestedene vi veileder for! Du vil garantert finne noe som passer akkurat deg.

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.