Få ditt

stipend

for å studere i utlandet!

Det er viktig å planlegge hele utdanningen din, inkludert hvordan du skal finansiere den.

AUSTRALIA

University of Sydney

Opp til $40,000 for ett år

NEW ZEALAND

University of Auckland

$10,000 i stipend for ett år, og en rekke fagspesifikke stipender

STORBRITANNIA

University of Cumbria

Spar opptil £20,250 på en grad

Stipender for utenlandsstudenter

Det er viktig å planlegge hele utdanningen din, inkludert hvordan du finansierer den. Dette gjelder spesielt studier i utlandet, da flere land operere med skolepenger. Leter du etter stipender for utenlandsstudenter så har vi oversikten for deg her.

Vi her i Study Outside Norway jobber hardt for å sikre deg som framtidig utenlandsstudent de best mulige økonomiske forutsetningene via tilrettelegging av stipender ved våre partnerskoler.

Alle stipendene til våre partnere er basert på akademiske resultat. Dette betyr at skolene i all hovedtrekk vurderer eventuelle stipend du kvalifiserer for ut fra dine karakterer. I de fleste tilfelle blir du automatisk vurdert for stipend, men sjekk med din veiledere her i SONOR for å kartlegge om det er ekstra elementer som må på plass for deg og din søknad.

As mentioned, most scholarships are assessed based on your grades. However, there are cases where a separate grant application with additional documents may be relevant. It is important to ensure a good overview of what applies to you in your situation.

Det er viktig at du legger en konkret plan sammen med din dedikerte SONOR veileder for å kartlegge hva som må på plass når for å sikre den best mulige økonomiske løsningen. Hvis du ikke har en veileder hos oss, registrer deg nederst på denne siden så tar en av våre veiledere kontakt med deg.

Du leter kanskje etter stipend for å finansiere deler av utdannelsen din i tillegg til Lånekassen.Under finner du en liste over stipender ved noen av våre partnerskoler*.

*merk at noen av våre partnerskoler ikke gir ekstra stipend utover den studiestøtte du får fra Lånekassen. Dette gjelder primært offentlige institusjoner som mottar støtte fra nasjonale eller regionale myndigheter for å holde skolepengene så lave som mulig. Et eksempel på dette er California State systemet.

Stipendene fungerer som rent fratrekk i den totale skolekostnaden og er med på å minimere ditt lånebehov fra Lånekassen.

Vi er fullstendig klar over at det kan være svært vanskelig å holde oversikt og få et fullstendig overblikk. Vi i SONOR er klare til å hjelpe deg.

Tviler du fortsatt?

Hvis du er i tvil, ikke nøl med å kontakte oss. Våre spesialister vil kunne hjelpe deg.