Leeds Beckett University

Leeds Beckett University

Leeds, North england

Leeds Beckett University er et stort og internasjonalt universitet plassert i både Leeds og forstaden Headingley.

Her kan du forvente et yrende studentliv med sport på høyt nivå og klubber for enhver smak. Akademiske utfordringer får du også, med mulighet for praksisplasser gjennom universitetets samarbeid med forretningslivet.

Stipend

Fra 1,000 GBP

Studenter

28,000

Pris

Fra 14,000 GBP

Søknadsfrist

30. juni for bachelorgrader

Leeds Beckett University

Om Leeds Beckett University

Med over 28 000 studenter fra over 100 land, er Leeds Beckett University et stort universitet. Det ble etablert allerede i 1824, og er i dag et av Storbritannias mest populære universitet. Biblioteket, som er åpent døgnet rundt, har fått utmerkelser flere år på rad for sin fremragende kundeservice.

Leeds Beckett University har et sterkt lokalt fokus, med satsingsområder innen innovasjon og nyskaping. Skolen er det man kaller et breddeuniversitet. Leeds Beckett University har dermed et godt studietilbud innen de fleste fagområder. Noen av gradene inkluderer opptil ett års praksis, og skolen hjelper deg å finne en arbeidsgiver som passer for deg. Tidligere studenter har jobbet for både BBC, Disney og Microsoft. Det er også gode muligheter for master- og forskningsstudenter, universitetet tilbyr over 200 kurs for deg som allerede har en bachelor.

Universitetet har en aktiv studentforening som organiserer det meste som er studentrelatert utenom studiene. Du vil garantert finne en klubb, et idrettslag eller en sportsgren som passer for deg. Om du bare ønsker å delta i studenttilværelsen uten å være med i en organisasjon, finnes det mange andre tilbud å benytte seg av. Det er også mange muligheter gjennom studentforeningen til å gjøre en god innsats som frivillig i lokalsamfunnet.

Beliggenhet

Leeds er Storbritannias tredje største by og ligger i vakre West Yorkshire. Et stykke utenfor bykjernen har Leeds Beckett University etablert sitt City campus med topp moderne fasiliteter og flere prisvinnende bygninger. Fra City campus har du enkel tilgang til byen Leeds, Storbritannias største finansielle sentrum etter London.

I idylliske og historiske omgivelser under fem kilometer fra Leeds ligger campusen Headingley. Her finner man universitetets idrettsanlegg, samt barer, vintage butikker og cafeer. Studentene har også tilgang til velutstyrte fasiliteter, som sportslaboratorier, animasjons- og musikkstudioer, og det siste innen IT-utstyr. Fra Headingley campus er bare en kort buss- eller sykkeltur til universitetets City campus.

Beliggenheten midt i landet gjør at det er en utmerket base hvorfra man kan utforske landsdelen Yorkshire og hele Storbritannia. Fra Leeds Station går det for eksempel tog til London på to timer og Manchester når du på under en time.

Gode grunner til å studere ved Leeds Beckett University

Kostnader og stipender

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Fagtilbud hos Leeds Beckett University

Opptakskrav: vurderer søkere med ca 4 i karaktersnitt, men kravene kan variere fra fag til fag.

Studentopplevelse

Leeds er en av de mest populære studentdestinasjonene i landet. Byen kan tilby et mangfoldig tilbud fra sport og kultur til uteliv og shopping; Leeds gir deg en unik studentopplevelse. Her finner du blant annet musikkscenen O2 Academy, der kjente navn som Rita Ora og Yeah Yeah Yeahs har spilt. Studentunionen ved Leeds Beckett arrangerer også konserter på flere av sine scener og barer. Hver august arrangeres musikkfestivalen Leeds Festival, en av Storbritannias største musikkfestivaler. Leeds er en musikkelskers paradis!

I Leeds finnes det også mer enn musikk. Her finner du fantastisk shopping, både i kjente varehus og små, lokale vintagebutikker. Om du er glad i film finnes det mange kinoer å velge mellom, i tillegg til en internasjonal filmfestival. Skal du ut og spise kan du velge og vrake blant verdens forskjellige mattradisjoner, men også den årlige Leeds Indie Food festivalen.

Spiller du en sport allerede eller har lyst til å prøve deg på noe nytt finner du garantert noe ved Leeds Beckett University. Du har over 40 idrettsklubber å velge mellom. Her finnes det alt fra amerikansk fotball og rugby til svømming og tennis. Studentunionen har også klubber som omfatter alt fra sjakk til mote og film. Her kan du virkelig skape din egen hverdag og unike studentopplevelse.

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Høres Leeds Beckett University spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i Storbritannia. Her nedenfor finner du andre australske universiteter:

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Vi i SONOR har god kjennskap til studier i Storbritannia – både fra livet som studenter og nå som studieveiledere. Flere av våre veiledere har selv opplevd å studere i Storbritannia, og har derfor god forståelse for hvordan det er å stå i en søknadsprosess. De kan hjelpe deg hele veien fra drømmer til virkelighet!

Magnus Wallin Gunnerud

magnus@sonor.no

+47 973 17 191