Bli med på våre

hendelser

…webinarer og messer!

Vi arrangerer gratis tematiske webinarer for å inspirere og informere alle som er interessert i studier og praksis i utlandet, og vi deltar på en rekke utdanningsmesser. Ikke gå glipp av sjansen til å møte ekspertene våre og få gratis hjelp av dem personlig!

Nedenfor finner du alle kommende arrangementer, webinarer og messer. Hvis du ikke finner et arrangement som passer for deg eller ikke har mulighet til å delta, kan du alltids bestille en gratis veiledning med en av våre studierådgivere.

11

APR

Online WEBINAR

Marinbiologi med James Cook University

18-21

SEP

fysisk messe

International studiemesse

Fire dager med messer i Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo.

13

JAN

fysisk messe

Kristiansand

Studentmessen finner sted i Gimlehallen, noen minutter utenfor Kristiansand sentrum.

Møt SONOR på utdanningsmessene

Hvert år inviterer vi i SONOR alle våre samarbeidsuniversiteter til å være med oss på utdanningsmesser rundt omkring i Norge, i januar og februar. Dette er en flott mulighet for deg å treffe en representant fra det universitetet du lurer på om du skal søke opptak til. Kanskje du til og med allerede har søkt opptak til én eller flere skoler, og ønsker å ta en prat fordi det både er gøy og hyggelig?

kommende messer:

SONOR September Studiemesse

Møt over 40 universiteter fra hele verden. Lær mer om dine studie-, opptaks- og stipendmuligheter!

Messen er selvfølgelig helt gratis, og det er ingen krav til påmelding. Ta gjerne med en venn eller et familiemedlem, og har du spørsmål om arrangementet eller studier i utlandet generelt så er det bare å ta kontakt med oss på info@sonor.no

18

SEP

Scandic Ørnen

Bergen

Fra kl. 17:00 til 18:30

19

SEP

Clarion Hotel

Stavanger

Fra kl. 17:00 til 18:30

20

SEP

Quality Hotel Augustin

Trondheim

Fra kl. 17:00 til 18:30

21

SEP

St. Olavs plass

Oslo

Fra kl. 17:30 til 19:30

Studiemuligheter og inspirasjon

Trenger du motivasjon for å gjennomføre et studieopphold i utlandet? Her kan du finne lister over de beste tingene du kan gjøre, forslag og visdomsord som vil oppmuntre og inspirere deg!

Foreslått for deg: