Edith Cowan University

Edith Cowan University

Perth, Australia

Edith Cowan var den første kvinnen i det australske parlamentet, og ECU er det eneste universitetet som er oppkalt etter en kvinne.

Hun kjempet for kvinners rettigheter, og for universitetet så er det viktig at alle skal føle seg velkommen her. ECU er også hjemmet til the West Australian Acadmemy of Performing Arts. Ikke bare får du et inkluderende studiemiljø her, men de tilbyr mange unike studier med høy kvalitet.

Stipend

20% avslag i skolepenger i AUD

Studenter

30,000

Pris

Fra 31,800 før stipend i AUD

Søknadsfrist

Rullerende

Om Edith Cowan University

Det er ikke mange universiteter som kan skryte av at det ser ut som at campus er tatt rett ut av Game of Thrones, men Edith Cowan University kan definitivt det. Moderne bygg og fasiliteter er noe av det som kjennetegner universitetet, kombinert med å være i en storby som er under rask utvikling. ECU ligger i Perth, Australias mest solrike by. Det gir deg store muligheter for utendørsaktiviteter hele året – enten det er de fantastiske strendene i Perth, surfing i verdensklasse eller en biltur til den uberørte naturen i Western-Australia.

Edith Cowan University en rekke studier som er helt unike, med fordypningsmuligheter og kombinasjoner av fag som du ikke finner andre steder. The Western Australian Academy for Perfoming Arts (WAAPA) er det perfekte utgangspunktet for deg som ønsker å satse på en karriere innen det kreative, enten det er på eller bak scenen. Noe annet som er unikt med ECU er blant annet deres permanente utendørskino på campus, omringet av trær og grønne områder

Beliggenhet

Perth er kåret til en av Australias beste byer å bo i. Dette skyldes blant annet de lave levekostnadene, som er betydelig lavere enn andre storbyer i Australia. Du kommer derfor lenger med din studiestøtte når du velger Perth som studiedestinasjon. Med over 2 millioner innbyggere er du også garantert et bredt spekter av kultur, shopping og uteliv. Somrene her er lange, varme og tørre, og vinteren er mild og behagelig for en frossen nordmann. Skulle det bli for varmt så er turen kort til parker, strender og

Det tar ikke lang tid å komme seg til spektakulære naturområder, enten det er strender, små koselige byer, urørt outback eller vinregionen Margaret River. Du får også noen av de mest spektakulære solnedgangene fra strendene i Western Australia.

Perth ligger også geografisk nært mange asiatiske land, så en totimers flytur så kan du være på for eksempel Bali for en langhelg. Det er også den eneste australske byen som har direkterute fra Europa (London), og tidsforskjellen gjør at det er litt enklere å ringe hjem til familien.

Bolig

Over 30 000 studenter studerer ved ECU hvert år, hvor omtrent 6000 av disse er internasjonale. Hovedcampusen ligger i det spennende Joondalup-området, som er kun 25 minutter fra Perth sentrum. Et litt mindre campus ligger i trendy Mt Lawley. Ofte blir dette referert til som et «boutique-campus», på grunn av det kreative miljøet rundt campus. Begge campusene er grønne, med mange områder for at du skal få det meste ut av dine studier, men også for å kunne slappe av mellom forelesningene.

Moderne boligalternativer er tilgjengelige for alle som studerer ved Edith Cowan, enten du velger å bo på campus eller privat. Velger du å bo på campus kan de friste med både basseng, fasiliteter for å drive med idrett og områder for å studere eller spille slappe av med bordtennis. Hvem ønsker ikke dette når de bor i den mest solrike byen i Australia? Her kan du også møte andre internasjonale og australske studenter, det perfekte utgangspunktet for et bra studieliv.

I 2025 skal et splitter nytt og miljøvennlig campus åpne midt i sentrum av Perth. Du kan lese mer om dette campuset her. Målet er å samle det kreative, innovative og moderne, midt i businessområdet av Perth hvor de store selskapene allerede er.

Gode grunner til å studere ved Edith Cowan University

Kostnader og stipender

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Fagtilbud hos Edith Cowan University

Ved ECU finner du det verdenskjente Western Australia Academy of Performing Arts (WAAPA), med en rekke studier innenfor det kreative: skuespill og musikalteater, arts management, musikk, produksjon og design, for å nevne noe. Her kan du gå i fotsporene til Hugh Jackman, som selv studerte drama ved WAAPA. Han har vært så fornøyd med sine forelesere og sin studietid at han blant annet startet et stipend for studenter som ønsker å studere der.

Et annet studieområde som ECU utmerker seg for er IT. Innen data og informatikk tilbyr de flere unike studier som absolutt vil være relevante for fremtidige jobber, som cybersecurity, counterterrorism og intelligence. Flere av foreleserne her har også jobbet som eksperter for Interpol.

For deg som ønsker å studere noe mer samfunnsfaglig rettet så tilbyr ECU masse innenfor business, kriminologi, media, hospitality og turisme, og de tilbyr den eldste og mest populære  lærerutdanningen i Western Australia. ECU tilbyr et stort antall ulike fag, som er fordelt på universitetets åtte fakulteter. Her er det lett å finne noe som passer dine ønsker.

 

Opptakskrav: fra 3.0 i rent karaktersnitt.

Rangeringer og utmerkelser

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Høres ECU spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i Australia. Her nedenfor finner du andre australske universiteter:

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Vilde Haaland Axelsen

vilde@sonor.no

+47 973 16 020

Mathias Dammann

mathias@sonor.no

+47 973 16 050