University of Greenwich

University of Greenwich

London, England

University of Greenwich ligger i London i vakre, historiske omgivelser.

Universitetet har et bredt studietilbud innenfor arkitektur, business, ingeniørfag, humanistiske fag og mer. Her finner du et yrende internasjonalt studentliv og undervisning av høy kvalitet.

Stipend

500-3000 GBP

Studenter

27,800

Pris

Fra 15,100 GBP

Søknadsfrist

30. juni for bachelorgrader

University of Greenwich

Om University of Greenwich

Velkommen til et av de få universitetene i London som virkelig har alt. Studerer du ved University of Greenwich blir du en del av et eget samfunn som feirer forskjeller og mangfold – et slags London i miniatyr, med studenter fra alle verdens hjørner. Her møter du mennesker som er helt annerledes enn deg, men som du fort finner ut at du deler interesser med og som kommer til å bli dine nye beste venner.

Greenwich er nemlig et universitet der alle studenter har en minneverdig studentopplevelse. Her har de samlet en gruppe mennesker som har et felles ønske om å lære nye ting, utvikle nye ferdigheter og oppdage skjulte talenter. Alt du trenger for å lykkes finnes på samme sted: studiene, jobben, treningen, vennene og hodeputen.

Greenwich har lange tradisjoner for både vitenskap og samhold. Hovedcampusen ligger i historiske Greenwich Old Royal Naval College, på bredden av Themsen og ved siden av Royal Park; helt tilbake til 1800-tallet fikk britiske sjøoffiserer sin utdanning her. Disse byggene skulle en gang reflektere Storbritannias makt. I dag er de på UNESCOs verdensarvliste og er blitt brukt i klassiske filmer som The King’s Speech og The Queen, og tv-serier som The Crown. Her finner du også The Painted Hall, også kjent som Storbritannias sixtinske kapell. Heldige Greenwich-studenter får ha sin avslutningsseremoni i dette storslåtte rommet, og det er en opplevelse som bare gamle universiteter som Cambridge kan konkurrere med.

Greenwich er den perfekte kombinasjonen av gammelt og nytt. De siste årene har de lagt mye penger i å pusse opp fasilitetene på sine tre campuser. Her finner du toppmoderne undervisningsrom, filmstudioer, treningsfasiliteter og kafeer. I tillegg har universitetet bygget førsteklasses laboratorier for naturfag- og ingeniørfag og hele tre biblioteker der bibliotekarer står klare til å hjelpe deg med å navigere i all den tilgjengelige kunnskapen. Alt er på campus eller i gangavstand. Det er ikke uten grunn at Greenwich sine studenter er blant Londons mest fornøyde – her føler du deg nesten kongelig.

Beliggenhet

Greenwich ligger sørøst i London og er et område med en lang maritim historie. I dag er Greenwich en yrende bydel med mange markeder, puber, klubber og restauranter. Her finner du blant annet O2 Arena, en av verdens travleste musikkarenaer. Londons gode kollektivtransport tar deg enkelt og raskt dit du skal, om det er inn i eller ut av byen.

Universitetet har tre campuser, to i London og en i Kent. Greenwich campus er den største av de tre, fordelt på tre historiske bygninger designet av Sir Christopher Wren på slutten av 1600-tallet. Her finner du biblioteket, TV-studioer og andre fasiliteter. Bare noen minutter fra campus finner du student unionens bygning, Cooper Building.

Man kan velge å bo på et av de tre campusene som University of Greenwich tilbyr. Det går en gratis shuttle buss mellom Greenwich campus og Avery Hill campus. Avery Hill campus befinner seg i nærheten av Avery Hill Park, som er en flott park med treningsområde. I to viktorianske områder, Mansion House og Southwood, huser Avery Hill campus sport-, data- og laboratoriefasiliteter. På Southwood finner du nye og moderne bygninger samt studentboliger og idrettskomplekset. Her deler til og med universitetet en innendørs fotballbane med Charlton Athletic FC.

I Kent, sørøst for London, finner du Medway campus huset i en gammel rød mursteinsbygning. Her er det i hovedsak ingeniør- og naturvitenskapsfagene som holder til, med nye og moderne laboratorier og forskningsfasiliteter. I nærheten finner du mye av historiske Kent, med katedraler og slott nærliggende campus. Et nytt studentsenter sto ferdig i september 2016 og tilbyr mye sosialt for studentene ved denne campusen.

Gode grunner til å studere ved University of Greenwich

Kostnader og stipender

International Scholarships Award gir opptil £3000 avslag i skolepengene for første studieår. Be din studieveileder om mer informasjon.

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Fagtilbud hos University of Greenwich

University of Greenwich har et bredt studietilbud innenfor mange forskjellige fagretninger. Her har du mye å velge mellom! Populære studier ved skolen inkluderer blant annet organisasjonspsykologi, spilldesign, kriminologi, internasjonal business og mye mer. Skolen har også et stort internasjonalt miljø med studenter fra over 140 land.

Opptakskrav: ulikt fra grad til grad, men vurderer søkere fra 3.5 og oppover. Fritak for engelsk for studenter som har 4 eller bedre i engelsk.

Formel for suksess

Dette er din sjanse til å oppleve hvordan det er å være førsteprioritet. Ingenting er viktigere for University of Greenwich enn at du trives og får muligheten til å utmerke deg. Du kommer til å møte undervisere som er like opptatt av å dele kunnskapen sin med deg, som de er opptatt av fagene sine. Studentene forteller ofte om hvordan deres professorer har strukket seg ekstra langt for å hjelpe dem med å briljere i sitt fagområde, enten det er landskapsarkitektur eller ingeniørfag.

 

Mer enn noe annet er Greenwich eksperter på fag som vil forberede deg på det neste steget i din karriere. Mange av studentene har eksterne mentorer og finner seg utplasseringer i næringslivet for å bygge ferdigheter og erfaringer som verdsettes av arbeidsgivere. At gradene er så karriereorienterte er nok Greenwich sin hemmelige formel for suksess – her kan du bli den beste versjonen av deg selv.

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Høres University of Greenwich spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i Storbritannia. Her nedenfor finner du andre australske universiteter:

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Vi i SONOR har god kjennskap til studier i Storbritannia – både fra livet som studenter og nå som studieveiledere. Flere av våre veiledere har selv opplevd å studere i Storbritannia, og har derfor god forståelse for hvordan det er å stå i en søknadsprosess. De kan hjelpe deg hele veien fra drømmer til virkelighet!

Vilde Haaland Axelsen

vilde@sonor.no

+47 973 16 020