University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast

Sunshine Coast, Queensland

University of the Sunshine Coast (UniSC) er en anerkjent utdanningsinstitusjon som ligger på den vakre Sunshine Coast i Queensland, Australia.

Stipend

15% AUD

Studenter

17 538

Pris

Fra 11 500 AUD

Søknadsfrist

Rullerende

University of the Sunshine Coast

Om University of the Sunshine Coast

Etablert i 1996 har UniSC raskt vokst til å bli et ledende universitet kjent for sitt akademiske fremragende og pulserende campusliv. Med stor vekt på bærekraft og innovasjon i alle fakulteter, tilbyr UniSC et mangfoldig utvalg av bachelor- og masterprogrammer innen ulike fagområder. Universitetets moderne fasiliteter, dedikerte fakulteter og engasjerende læringsmiljø har tiltrukket studenter fra hele verden. UniSC sin rike historie og dedikasjon til å tilby kvalitetsutdanning har posisjonert universitetet som en betydelig bidragsyter til intellektuell og kulturell utvikling i regionen. I tillegg til hovedcampusen i Sunshine Coast har UniSC tre mindre campuser i Queensland.

Beliggenhet

University of the Sunshine Coast (UniSC) ligger på den idylliske Sunshine Coast i Queensland, Australia. Universitetet nyter godt av sin fantastiske beliggenhet i nærheten av strender, nasjonalparker og enestående natur. Studentene har tilgang til en levende kystkultur og et mangfold av utendørsaktiviteter som surfing, fotturer og snorkling. Samtidig er Sunshine Coast-regionen kjent for sitt blomstrende næringsliv og sin innovative industri, som gir studentene gode muligheter for praksisplasser og jobb. Beliggenheten til UniSC skaper et unikt miljø der akademisk læring kombineres med en avslappet og inspirerende livsstil.

Gode grunner til å studere ved University of the Sunshine Coast

Kostnader og stipender

Fra 11 500 AUD: pris for et semester som Study Abroad student. Gradsstudier vil variere fra grad til grad.

University of the Sunshine Coast (UniSC) tilbyr en rekke stipendmuligheter for internasjonale studenter. Stipendene er ment for å hjelpe studenter med å finansiere sin utdanning, men også for å oppmuntre til akademisk dyktighet. Noen stipender gis kun til nye studenter, men det finnes også stipender man kan få i løpet av studiet. UniSC har også lavere skolepengekostnad enn de fleste australske universiteter. Spar summer på din utdanning i Australia ved UniSC!

Fagtilbud hos University of the Sunshine Coast

Ved University of the Sunshine Coast kan du studere et bredt spekter av fagområder, inkludert business, ingeniørfag, informatikk, miljøstudier, helsefag, kunst og design, journalistikk, psykologi og mye mer. Universitetet tilbyr både bachelor- og masterprogrammer som gir deg muligheten til å følge din lidenskap og utvikle en spennende karriere. Du kan også velge å kun ta et semester eller ett år (Study Abroad/Gap Year), og selv velge hvilke fag og fagområder du ønsker å utforske. Det er også mulig å ta et ‘diploma’, som er fag i ett år innenfor ett spesifikt fagområde.

Opptakskrav: fra 3.5 i karaktersnitt og karakteren 4 i engelsk for å slippe språktest.

Studentopplevelse

Studenttilværelsen på University of the Sunshine Coast (UniSC) kan by på mye. Her kan du gjøre alt fra å utforske de fantastiske strendene og nasjonalparkene i området, til å delta i spennende studentarrangementer og aktiviteter. I tillegg kan du dra god nytte av det sterke internasjonale fellesskapet, støttende studentressurser, jobbmuligheter og nettverksbygging. Ikke minst vil du få en førsteklasses utdanning i en avslappet og inspirerende atmosfære, samtidig som du skaper minner og vennskap som varer livet ut. 

 

Livet på campus

University of the Sunshine Coast (UniSC) har et mangfoldig utvalg av studentorganisasjoner. Det gir studenter en mulighet til å engasjere seg i ulike interesseområder og skape et aktivt campusmiljø. Enten du er interessert i idrett, kultur, drama, frivillig arbeid eller akademisk utforskning, vil du finne en organisasjon som passer for deg. Disse organisasjonene tilbyr sosiale arrangementer, workshops, konkurranser og muligheten til å bygge nettverk og utvikle ferdigheter utenfor klasserommet. Å delta i studentorganisasjoner er en flott måte å utvide horisontene dine på samtidig som du møter medstudenter med samme interesser som deg. 

UniSC har også en studentorganisasjon på campus som heter Student Guild hvor de organiserer en rekke aktiviteter i blant annet Orientation week (lignende fadderuken) og gjennom hele semesteret.

Det er viktig for internasjonale studenter å organisere enten kortsiktig eller langsiktig bolig før ankomst til UniSC.

Det finnes en rekke privateide student boliger i nærheten av UniSC Sunshine Coast campus, men også alternativ for å leie enten private hus eller bo hos en Australsk host familie. Mange studenter som studerer ved UniSC Sunshine Coast velger å bo i en av de privateide, fullt møblerte boligkompleksene som er beleilig plassert ved siden av universitetet med kun en tre-minutters spasertur unna. UniCentral og Varsity Apartments tilbyr begge moderne, resort-stil komplekser med en rekke fasiliteter inkludert volleyball, tennisbaner, utendørs svømmebasseng og BBQ områder.

Du kan enkelt organisere bolig direkte gjennom UniCentral og Varsity Apartments. Det er viktig å merke seg at universitetet ikke tilbyr bolig eller organiserer bolig direkte gjennom dem, og at både UniCentral og Varsity er privateid. Du finner mer informasjon om UniSCs overnatting og bolig her.

Rangeringer og utmerkelser

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Høres University of the Sunshine Coast spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i Australia. Her nedenfor finner du andre australske universiteter:

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Vilde Haaland Axelsen

vilde@sonor.no

+47 973 16 020

Mathias Dammann

mathias@sonor.no

+47 973 16 050