Auckland University of Technology

Auckland University of Technology

Auckland

Auckland University of Technology (AUT) er et fremragende utdanningsinstitusjon lokalisert i Auckland, New Zealand.

Som et anerkjent universitet er AUT forpliktet til å tilby studenter en verdensklasse utdanning og forberede dem for vellykkede karrierer innen sine valgte felt.

Stipend

Fra 7,500 NZD

Studenter

29,000

Pris

Fra 36,946 NZD

Søknadsfrist

Rullerende

Auckland University of Technology

Om Auckland University of Technology

AUT tilbyr et bredt spekter av bachelor- og masterprogrammer innen ulike fagområder, inkludert økonomi, ingeniørfag, helsevitenskap, kunst og design, og mer. Universitetets innovative og bransjerettede læreplan sikrer at kandidatene er godt rustet med ferdigheter og kunnskap som trengs for å utmerke seg i det globale arbeidsmarkedet.

Med moderne campus, toppmoderne fasiliteter og sterkt fokus på forskning, gir AUT et utmerket læringsmiljø for studenter. Universitetet fremmer også et mangfoldig og inkluderende samfunn, og ønsker studenter fra hele verden velkommen.

I tillegg tilbyr AUT’s strategiske beliggenhet i Auckland, New Zealands største by, studenter tilgang til mange internship- og nettverksmuligheter med ledende selskaper. Dette unike samspillet mellom akademisk dyktighet, praktisk erfaring og et pulserende byliv gjør AUT til et toppvalg for både nasjonale og internasjonale studenter som søker kvalitetsutdanning i New Zealand. Utforsk mulighetene ved AUT og start reisen mot en vellykket fremtid.

Beliggenhet

Auckland University of Technology (AUT) ligger i den pulserende byen Auckland, New Zealands største by og økonomiske sentrum. Denne ideelle beliggenheten gir studenter en unik opplevelse. Universitetets tre hovedcampuser – City, North, og South – ligger strategisk rundt Auckland, og hver har sin egen karakter og spesialisering.

AUTs bycampus, i sentrum av Auckland, gir tilgang til en rik kulturell scene, bedrifter og internasjonale muligheter. North campus fokuserer på teknologi og ingeniørfag og ligger i nærheten av Teknologiparken i Albany. South campus i Manukau er kjent for helsefag og er omgitt av et mangfoldig samfunn som gir studenter verdifull klinisk erfaring.

Auckland i seg selv er en livlig, flerkulturell by med vakre strender, fjell, og en rekke utendørsaktiviteter. Det gir et dynamisk miljø for studenter å utforske og trives i. Beliggenheten til AUT i Auckland gjør det til et ideelt sted for studenter som ønsker en variert og berikende universitetsopplevelse.

Kostnader og stipender

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Fagtilbud hos Auckland University of Technology

Opptakskrav: AUT vurderer søkere med snitt på 3.5 og oppover.

Auckland University of Technology (AUT) tilbyr et bredt spekter av studiemuligheter innenfor ulike fagområder, inkludert business, teknologi, helsevitenskap, kunst og design. Med moderne fasiliteter, engasjerte professorer og et internasjonalt miljø gir AUT studenter en fremragende læringsopplevelse. Universitetets sterke forbindelser med industrien gir også mange muligheter for praktisk erfaring og karrierevekst.

For oversikt over de aktuelle utdanningsmuligheter ved AUT, ta en kikk under:

Studentopplevelse

Studentlivet ved Auckland University of Technology (AUT) er mangfoldig, spennende og berikende. AUT legger stor vekt på å skape et inkluderende og støttende miljø som gir studenter muligheten til å trives både akademisk og personlig.

Som en pulserende del av Auckland, tilbyr AUT-studentene et bredt spekter av kulturelle og sosiale aktiviteter. Det er over 120 studentklubber og -foreninger som spenner fra idrett til kunst og kultur, som gir studenter muligheten til å engasjere seg og møte likesinnede.

Universitetet organiserer også arrangementer som konserter, foredrag og sportsdager som gir studentene muligheten til å utforske sine interesser og bygge vennskap. Studenter har tilgang til moderne fasiliteter, inkludert biblioteker, treningsstudioer og rekreasjonsområder.

Her kan du også lese litt mer generelt om hvordan det er å studere i New Zealand.

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Høres Auckland University of Technology spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i New Zealand. Her nedenfor finner du andre australske universiteter:

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Mathias Dammann

mathias@sonor.no

+47 973 16 050

Magnus Wallin Gunnerud

magnus@sonor.no

+47 973 17 191