Norwich University of the Arts

Norwich University of the Arts

Norwich

Norwich University of Arts vil fortelle deg «Aldri undervurder kunst».

Med mer enn 175 år bak seg innenfor kunst, media og design står de fram i kvalitet og rykte. Her streves det for at alle studenter skal utforske sine kreative sider til sitt ytterste.

Stipend

Opptil 3,000 GBP

Studenter

2,787

Pris

Per år 18,000 GBP

Søknadsfrist

31. August, Anbefalt å søke før 30. April

Norwich University of the Arts

Om Norwich University of the Arts

Norwich University of the Arts er ett av de mest kjente navnene for kunst og design-utdanning i Storbritannia, og ligger høyt oppe på undervisningskvalitet. I Norwich kan du studere alt fra skuespill, mote, animasjon og spillutvikling, pluss mye mer! Byen Norwich gløder med kreativitet og en tradisjon for å inkludere gammelt med nytt.

Med ett prisvinnende campus som tar bruk av middelalderarkitektur utenfor og moderne teknologi innenfor, er det ikke rart at studenter blir inspirert til å være kreative her. De har spesialiserte studioer for dem som ønsker å bygge ett bredt kunnskap innen det man ønsker å studere, og du får opplæring av teknikere til å bruke teknologien de har tilgjengelig.

Selve Norwich er rangert som en av Storbritannias tryggeste byer, og er berømt for å være den mest vegan-vennlige byen i Storbritannia. De har også fått tittelen «UNESCO City of Literature» og er dermed Storbritannias kulturhjem på mange måter. Norwich er kun en halvtime unna en 150km-lang kystlinje med både landsbyer og badestrender tilgjengelige!

Norwich er hjemsted for et blomstrende fellesskap av kreative virksomheter og digitale oppstartsbedrifter: fra designstudioer, film- og produksjonsselskaper, til nett- og appbyggere. Noen av dem har vokst fra Norwich University sin egen oppstartsinkubator: Ideas Factory. Byen er en av Storbritannias mest konsentrerte og diversifiserte kreative industriklynger.

Kostnader og stipender

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Fagtilbud hos Norwich University of the Arts

Opptakskrav: de fleste fagene ved NUA er porteføljebasert.

Studentopplevelse

Om du velger å studere på Norwich University of the Arts kommer du til å ha en uforglemmelig opplevelse. Du kommer til å bli inspirert av alle rundt deg, og få motivasjon av steder som bygger på din kreativitet. Du kommer til å lære, men ikke minst utforske din egen inspirasjon. Norwich University of the Arts har ofte gjestetalere som er verdenskjente kunstnere, og holder ofte kunstutstillinger med foredrag av artistene for de som de som er interesserte.

I Norwich kan du gå fremover i tid ved å ta en spasertur gjennom Plantation Garden; en hage med italienske preg og gotisk arkitektur fra 1800-tallet. Du kan spise mange forskjellige matslag i den 900 år gamle Norwich Market, en av Europa sine største utendørs markeder, og komme tilbake til nåtiden med en kaffekopp på The Forum, ett høyteknologisk senter med et fantastisk bibliotek. Eller besøk The Royal Arcade, ett gammelt supermarked fra 1800-tallet som kombinerer gammel arkitektur med Art Nouveau-stil, for den som er glad i shopping. Norwich er stolt over å være en by som setter mye fokus på lokalsamfunnet, og en lang tradisjon med innbyggere fra hele verden.

Forbredelse til arbeidslivet

Hver faglinje på Norwich University of the Arts legger stor vekt på at du skal ha mulighet til å skaffe jobb etter studieløpet. Du som internasjonal student kommer til å mulighet til å skape ett nettverk med besøkende forelesere fra industrien, og ha mulighet til å få arbeidserfaring gjennom praksisarbeid og lærlingsstillinger. Praktiske workshops, industri paneler og ‘networking events’ vil lære deg selvpromotering, og du vil ha tilgang til karriere hjelp fra universitetet selv etter studieløpet.

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Høres Norwich University spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i Storbritannia. Her nedenfor finner du andre australske universiteter:

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Vi i SONOR har god kjennskap til studier i Storbritannia – både fra livet som studenter og nå som studieveiledere. Flere av våre veiledere har selv opplevd å studere i Storbritannia, og har derfor god forståelse for hvordan det er å stå i en søknadsprosess. De kan hjelpe deg hele veien fra drømmer til virkelighet!

Magnus Wallin Gunnerud

magnus@sonor.no

+47 973 17 191