Institute of Contemporary Music Performance

Institute of Contemporary Music Performance

London, England

Drømmer du om en karriere innen musikk? Da er Institute of Contemporary Music Performance noe for deg!

Enten du brenner for å fremføre musikk gjennom sang og instrument, eller du ønsker å lære mer om musikkproduksjon og management, er Londons ledende musikkinstitusjon første steget mot din musikkarriere.

 

Stipend

4800-5000 GBP

Studenter

1,200

Pris

Fra 15,250 GBP

Søknadsfrist

30 juni for bachelorgrader

Institute of Contemporary Music Performance

Om Institute of Contemporary Music Performance

Institute of Contemporary Music Performance (ICMP) i London tilbyr en rekke ulike bransjetilpassede studier. Her kan du blant annet studere gitar, bass, trommer, vokal, låtskriving, musikkproduksjon, musikkvirksomhet, Live Event Management og digital markedsføring.

Alle studieretningene har fokus på å forberede musikere, produsenter, utøvere, kreative artister og gründere for en vellykket og givende karriere i musikkbransjen. Innen 6 måneder etter uteksaminering er over 94 % av ICMP-studentene i arbeid eller videreutdanning,

Den personlige læringstilnærmingen gjør at både du og ICMP virkelig blir kjent med deg som musiker. Det gis en læringsopplevelse som er unik for deg, og det vil jobbes for å pleie ditt naturlige talent, utforske dine fremtidige ambisjoner og gi kontinuerlige muligheter for liveopptredener, auditions, låtskriving, innspilling og turné.

Ved å studere ved ICMP vil du ha muligheten til å kickstarte musikkarrieren. Skolen samarbeider med en rekke store navn innenfor bransjen, noe som gir deg en unik mulighet til å begynne å bygge nettverk, allerede fra start.

Skolen har en rekke ambassadører. En av disse er Cam Blackwood, ambassadør for Kreativ musikkproduksjon. Blackwood er en prisvinnende produsent som blant annet har produsert sanger for artister som George Ezra og Florence and the Machine – for å nevne noen.  Du kan lese mer om skolens samarbeidspartnere her.

Beliggenhet

ICMP består av to campuser. Begge plassert sentralt i London by og kun et steinkast fra hverandre.

Kilburn Campus – er det opprinnelige hjemmet til ICMP. Dette er virkelig en moderne musikkstudents drøm! Dette er hovedcampuset ved ICMP, og det er fullpakket av det nyeste utstyret, som er tilgjengelig for alle studenter å bruke – når de måtte ønske!

Queen`s Park Campus – ICMP har nettopp åpnet sitt andre campus, kun 10 minutters gange fra Kiblurn Campus. Her har studenter tilgang til toppmoderne musikkstudioer, sosiale møteplasser og et helt nytt konsertlokale.

Gode grunner til å studere ved Institute of Contemporary Music Performance

Kostnader og stipender

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Fagtilbud hos Institute of Contemporary Music Performance

Opptakskrav: vurderer søkere med 3 og oppover i karaktersnitt i tillegg til audition/intervju. Fritak for engelsk for studenter som har 4 eller bedre i engelsk.

ICMP tilbyr en rekke studier innen musikk. Du kan blant annet studere vokal, låtskriving, musikkproduksjon, musikkvirksomhet, Live Event Management og en rekke ulike instrumenter.

Studentopplevelse

I motsetning til andre musikkskoler, er alle ICMPs fasiliteter og utstyr tilgjengelig for studenter hele syv dager i uken, også utenfor undervisningstiden – uten noen ekstra kostnad!

Ved ICMP forstår de at hver student har ulike karrieremotivasjoner, og at ditt syn på «suksess» ikke nødvendigvis er den samme som andres – så her oppfordrer de deg til å følge din egen individuelle vei.

Etter fullført studie vil du føle deg oppmuntret og inspirert, med verktøyene, forbindelsene, selvtilliten og forspranget du trenger videre i karrieren.

Med små klassestørrelser, et høyt antall kontakttimer, en personlig tilnærming til studentengasjement og støtte, og dynamisk bruk av teknologi i klasserommet – er å velge et ICMP-studie en sikker måte å få et forsprang på musikkarrieren din!

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Høres ICMP spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i Storbritannia. Her nedenfor finner du andre australske universiteter:

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Vi i SONOR har god kjennskap til studier i Storbritannia – både fra livet som studenter og nå som studieveiledere. Flere av våre veiledere har selv opplevd å studere i Storbritannia, og har derfor god forståelse for hvordan det er å stå i en søknadsprosess. De kan hjelpe deg hele veien fra drømmer til virkelighet!

Vilde Haaland Axelsen

vilde@sonor.no

+47 973 16 020