Hult International Business School

Hult International Business School

London, Boston og San Francisco

Hult International Business School er en amerikansk businesskole med campuser i San Francisco, London, Dubai, Boston og New York.

Skolen er blant verdens 1% beste businesskoler og tilbyr både praktisk og moderne tilnærming til undervisning. Her får du altså pose og sekk: en unik internasjonal opplevelse og en businessutdannelse av høy kvalitet!

Stipend

Opp til 13,500 GBP

Studenter

1,864

Pris

Fra 34,000 GBP

Søknadsfrist

Rullerende

Hult International Business School

Om Hult International Business School

Som bachelorstudent på Hult International Business School er det mulig å starte ved campusene i London og Boston, mens masterstudenter kan starte ved alle campuser som tilbyr deres utvalgte grad. Hult legger opp til at du i løpet av studiene kan bytte mellom campusene. Slik kan du oppleve hva flere steder har å by på! Det kan man gjøre gjennom «Global Campus Rotation» eller «Summer Rotations». «Summer Rotations» foregår over 6 uker i sommerferien og studiepoengene man tar der kan telle inn mot graden din

Beliggenhet

London 

For nordmenn flest er London et velkjent navn. Englands hovedstad er hjem til en halv million studenter og kan tilby et unikt studentliv. I London finner du et internasjonalt businessmiljø og en av de fremste destinasjonene for den internasjonale finansverden. Ikke bare er det et perfekt sted å studere business, du får også fordelen av å bo i Europas beste by for «start-ups»! Byen er kulturell smeltedigel der du har uendelige muligheter til å utforske dine interesser i tillegg til studiene.

Hults tre London campuser ligger i og rett utenfor London. Hult House er sentralt plassert i Bloomsbury, nære The British Museum og Russel Square. Herfra kan du lett utforske resten av sentrale London! Hult House East ligger i øst-Londons Whitechapel. Her er du også nære Londons sentrum, tillegg til de mange markedene og barene som finnes i nærheten. Rett utenfor London ligger Ashridge Executive Education Campus på vakre og idylliske Ashridge Estate.

Boston

Boston er en ung og energisk by og det overrasker ikke at den er blitt kjent som grobunn for innovasjon og Boston er en spennende amerikansk by som byr på den perfekte blanding av historie og storbyenergi. Det overrasker ikke at byen er grobunn for innovasjon, entreprenørskap og banebrytende businessideér med sine over 5000 start ups. Boston er kjent som en verdensleder innen høyere utdanning med noen av verdens mest prestisjetunge utdanningsinstitusjoner, og studentmiljøet i byen må uten tvil oppleves. Hult sitt campus ligger sentral i Boston, ved Charles River, med flotte tur og aktivitetsområder rett i nærheten. Hult House hvor våre studenter kan bo ligger rett ved siden av campus.

San Francisco (mastergrad)

San Francisco burde være kjent for de aller fleste. Byen utgjør Nord-Californias kulturelle og økonomiske sentrum, og er den nest mest folketette byen i USA. The Paris of the West, som den blir kalt, hadde en eventyrlig vekst under gullrushet i California i 1848, og har siden utviklet seg til å bli en enormt mangfoldig by. Denne internasjonale og spennende byen har alt du trenger av både kulturelle opplevelser og karrieremuligheter, og du kommer aldri til å måtte kjede deg her. Campuset til Hult International Business School ligger nær Levi’s Plaza ved historiske Telegraph Hill, og herfra har du enkel tilgang til byen og det omliggende Bay Area via offentlig transport, samt at Financial District, Fisherman’s Wharf og Union Square ligger i gåavstand fra campus. Studenthybler for Hults studenter er tilgjengelig.  San Francisco campuset er kun tilgjengelig for masterstudenter.

Gode grunner til å studere ved Hult International Business School

Kostnader og stipender

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Fagtilbud hos Hult International Business School

Bachelorgraden til Hult heter Bachelor of Business Administration (BBA). Den er bygget opp etter amerikansk modell: 4-årig grad som består av freshman, sophomore, junior og senior year. Du som norsk student vil automatisk starte på andre året, slik at du blir ferdig med din grad på 2–3 år. Det første studieåret ditt vil bestå av grunnleggende businessfag, kommunikasjonsfag og generelle fag som kalles for «liberal arts». Slik at du får introduksjon til alt som omhandler business før du velger din major (spesialisering). De to siste årene vil du fokusere på din major (spesialisering). Du kan da velge mellom disse majorene: Management, Marketing, Entrepreneurship, Business Analytics og Finance. I tillegg til fagene har du et praktisk prosjekt siste året: Capstone Project.

Opptakskrav: universitetet tar en helhetlig vurdering av alle kandidater – de er interessert i karakterene dine, men også hvem du er som person, hva du har av arbeidserfaring, fritidsinteresser og så videre

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Høres Hult International Business School spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i Storbritannia. Her nedenfor finner du andre australske universiteter:

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Vi i SONOR har god kjennskap til studier i Storbritannia – både fra livet som studenter og nå som studieveiledere. Flere av våre veiledere har selv opplevd å studere i Storbritannia, og har derfor god forståelse for hvordan det er å stå i en søknadsprosess. De kan hjelpe deg hele veien fra drømmer til virkelighet!

Vilde Haaland Axelsen

vilde@sonor.no

+47 973 16 020