James Cook University Singapore

James Cook University Singapore

Singapore

Singapore sies å være “the best of both worlds”. Kosmopolitisk nok til at man føler seg hjemme der – mens man likevel ikke må langt for å se den mer eksotiske delen av landet.

De 4 millioner menneskene som bor spredt over landets 646 kvadratkilometer består av både kinesere, malayer, indere og andre etniske grupper, og bidrar dermed til et vibrerende og internasjonalt miljø.

Stipend

-

Studenter

3,800

Pris

Fra 29,916 pr år SGD

Søknadsfrist

Anbefalt å søke tre måneder før studiestart. JCU Singapore har oppstart i mars, juni og november.

James Cook University Singapore

Om James Cook University Singapore

James Cook University Singapore er et Australsk universitet som har campus både i Australia og i Singapore. I 2003 ble James Cook University Singapore etablert som skolens første internasjonale campus med 50 studenter. Siden den gang har studentpopulasjonen vokst. I dag tilbys 23 ulike studieprogrammer til over 3000 studenter fra hele verden. Campuset er kanskje lite, men dette gir et godt studiemiljø hvor alle er velkomne. Her er 65% av studentmassen internasjonale studenter. Du er med andre ord sikret et internasjonalt miljø. Det er særlig gradene innenfor business, markedsføring, turisme og IT som er populære hos JCUS, og det finnes ulike kombinasjonsmuligheter om du vil ta litt forskjellig. Om du er usikker på hva du ønsker å studere, eller bare vil ha en smakebit på hvordan det er å bo i Singapore så tilrettelegger også JCU Singapore for semesterstudier. Det er også muligheter for å ta deler av studiet i Singapore, for å så overføre til moderuniversitetet JCU i Townsville eller Cairns i Australia.

Beliggenhet

Singapores infrastruktur, høye levestandard og lave levekostnader gjør det til et av Asias beste land å bo og studere i. Ikke minst er det attraktivt mål for internasjonale studenter. Det er også kjent for å være et trygt land, med meget lav kriminalitet. Med sine fem millioner innbyggere fra alle verdenshjørner, er Singapore litt som en verden i miniatyr – på et område som knapt er større enn Oslo kommune. Mesteparten av byens økonomi er basert på internasjonal handel, og forbindes kanskje mest som en av verdens mest hypermoderne byer. Her kan du også finne fargesprakende templer i Little India og kulinariske opplevelser i China Town. Det finnes masse aktiviteter i Singapore når man ønsker en pause fra skolebøkene. Her fins en mengde mange teatre, kinoer og kjøpesentre. I tillegg kan du for eksempel besøke Chinese Gardens eller Singapore Zoo, eller slappe av på East Coast Beach eller Sentosa Island. Det er heller ikke langt til andre land i Asia. Hva med en helgetur til Malaysia, Hong Kong eller Thailand? Asia blir stadig viktigere på verdensbasis, noe som du på alvor vil merke i Singapore!

Gode grunner til å studere ved James Cook University Singapore

Kostnader og stipender

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Fagtilbud hos James Cook University Singapore

JCU Singapore tilbyr en rekke studier innenfor ulike businessfag slik som økonomi, ledelse, turisme, markedsføring og HR, og ulike IT-fag som Data Science, Cybersecurity og Games Design. I tillegg tilbyr de også studier innen psykologi og miljø. Her er det mulighet for å ta både bachelor- og masterstudier, i tillegg til Study Abroad (semesterstudier). Ved JCU Singapore har du også muligheten til å ta graden din på kortere tid enn ved de fleste andre universiteter. Og dersom du er tatt opp på studier som også tilbys på campusene Cairns eller Townsville i Australia, vil det være fullt mulig å ta deler av graden din der også.

Opptakskrav: krever fra 3.0 i rent karaktersnitt og oppove

Semester eller årsstudier ved JCUS?

Ønsker du et kortere studieopphold ved JCUS? Det kan vi tilrettelegge for! Enten du er under utdanning i Norge og ønsker ett semester eller to i utlandet, eller vil smake på studenttilværelsen før du starter på en videre utdanning kan vi hjelpe deg med det. Ta kontakt med oss i SONOR for mer informasjon om semesterstudier ved JCU Singapore.  

Høres JCU Singapore spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om det å studere i Singapore eller bare litt generelt om det å studere i utlandet. 

Tre semesterstarter

Universitetet har oppstart i mars, juni og november. Om du velger å studere tre semestre per år er det mulig å bli ferdig med en bachelorgrad på to år, og en mastergrad på i overkant av ett år! De tre studiestartene gjør det også enkelt å kombinere det med studier i Norge, eller du kan velge å ha en litt kortere eller lengre pause rett etter videregående. Det er helt opp til deg om du ønsker å starte i mars, juni eller november, og de samme studiene tilbys alle tre oppstartene. JCUS har forelesere fra mange forskjellige land som er med på å sikre at den akademiske kvaliteten er på topp. Studentene ved JCU Singapore kan dermed være sikre på at de får den samme gode kvaliteten på studiene sine, og ikke minst en like tropisk og unik opplevelse, som studentene i Queensland. I 2019 mottok skolen utmerkelsen Edutrust Star for andre gang! Dette er den gjeveste utmerkelsen som kan gis til private utdanningsinstitusjoner i Singapore. JCU Singapore har blitt den første australske utdanningsinstitusjonen i Singapore som oppnår universitetsstatus.

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Høres James Cook University spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i Asia.

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Simran Kaur Rehal

simran@sonor.no

+47 973 16 030