Ravensbourne University

Ravensbourne University

London

Ravensbourne er et karrierefokusert universitet som spesialiserer seg på kunst og design.

Universitetet ligger idyllisk til i bydelen Greenwich i London.

Stipend

3,500 GBP

Studenter

2,719

Pris

Fra 16 500 GBP

Søknadsfrist

30 juni

Ravensbourne University

Om Ravensbourne University

Ravensbourne er stedet hvor alt gjøres litt annerledes. Dette er et moderne universitet med fokus på kreative fag, men de har likevel et bredt fagtilbud som inkluderer teknologi, grafisk design og markedsføring. Det er et mindre universitet hvor du vil få god oppfølging fra professorene og god kontakt med dine medstudenter. Her vil du finne andre likesinnede studenter som tenker i samme kreative bane som deg.

Dette er stedet hvor ideer sås, får spire og gro – og innenfor universitetets vegger vil du finne folk som tenker på samme bølgelengde som deg. Dette er universitetet der du vil finne deg selv som kunstner, designer eller artist. Du vil finne din stemme og oppdage hva kreativitet betyr for deg. Velkommen til Londons kanskje mest spennende universitet.

Det er noe eget å ta et livløst objekt og gi det en historie. Det er det reklamemakere gjør – og de gjør det med glimt i øyet. Tenk «det enkle er ofte det beste» – som reklamemaker er det du som former reklamekampanjer og gir dem liv. For å lykkes trenger du en skarp hjerne, forståelse av tidsånden vi lever i, kulturen du befinner deg i – og kanskje aller viktigst stå-på-vilje og pågangsmot. Kreativitet er en bonus, men det er de andre faktorene som skiller en god fra en middels reklamemaker.

Steget videre er å lage en helhetlig profil for et merke. Du må velge alt fra farger til skrifttype, men en godt bygget merkevare har større verdi enn noe annet markedsføringsgrep i det lange løp. Det er her en skarp hjerne og forståelse av tidsånden kommer inn – du må lage en profil som tåler tidens tann. Holder du disse tankene i hodet, forstår du hvordan Ravensbourne sine studenter har endt opp med jobber i Apple og Deloitte.

Beliggenhet

I vakre Greenwich sørøst for London sentrum finner du Ravensbourne University. Greenwich er en bydel med mye å by på og spennende historie! Den er blant annet kjent for sin maritime historie, sine mange UNESCO bygninger og det er her du finner Greenwich Meridian (nullmeridian). I tillegg tar Londons gode kollektivtransport deg enkelt og raskt dit du skal, om det er inn i eller ut av byen.

Restauranter, markeder og yrende kulturliv er stikkord når det kommer til Greenwich. Selve campuset til Ravensbourne ligger rett ved O2 arena hvor artister fra hele verden spiller konserter. Universitetet har et flott og moderne campus som har vunnet pris for sitt flotte og tøffe mosaikkdesign.

Benytt sjansen til å oppdage din lidenskap ved å velge en karrierefokusert, kreativ utdanning ved Ravensbourne.

Høres Ravensbourne University spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om det å studere i Storbritannia eller bare litt generelt om det å studere i utlandet.

Med utsikt over London og Themsen fra campus i Greenwich, er det kanskje ikke så rart at studentene flokker seg til Ravensbourne for å studere arkitektur. Fra universitetet kan du blant annet skue over O2-arena og landemerket som ser ut som en sylteagurk, The Gherkin. Utdanningen legger vekt på at du som student skal ta inspirasjon fra kunst, filosofi og teknologi for å utfordre dine ideer og komme opp med nye konsepter som kan forandre måten vi ser på omgivelsene våre.

Når universitetet er så opptatt av at arkitekturstudentene skal tenke ut av boksen, da er det ikke så rart at de har en bygning som viser denne lidenskapen. Kledd i 28 000 glinsende mosaikkfliser, er universitetet et landemerke som skiller seg ut i sørøst-London. Her har studentene kafe på taket med utsikt over Themsen, studioer med det nyeste innen utstyr, og et fellesområde som kan ta pusten fra deg.

Kostnader og stipender

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Fagtilbud hos Ravensbourne University

Ravensbourne er et universitet som spesialiserer seg på kreative fag og kunst og design. I tillegg tilbyr de også fag som «creative computing» hvor du vil lære den nyeste skyteknologien og hvordan du skal anvende denne. Dette faget er utviklet i samarbeid med Amazon Web Services (AWS) og vil gi deg en solid start på karrieren.

Universitetet fokuserer på at studenter skal få så mye praktisk kunnskap som mulig for å forberede de på deres karriere og arbeidslivet generelt. De tilbyr nye moderne fasiliteter for studenter å ta i bruk som for eksempel TV-, lyd og redigeringsstudio, studio for motedesign og samt det nyeste utstyret innen kamera og redigering. Dersom du er interessert i film og media, spesielt i fag som editing & postproduction bør du ta en ekstra titt på Ravensbourne.

Ikke minst har du muligheten til å knytte kontakter i feltet du er interessert i å arbeide i gjennom studietiden. Professorene ved Ravensbourne har så godt som alle erfaring fra feltet de underviser i, noe som gjør at man lærer både teori og praktiske ferdigheter i løpet av studiet. Det er gode muligheter for å skaffe seg arbeidserfaring (internships) gjennom studietiden som vil være gull verdt i fremtiden.

Opptakskrav: krever et karaktersnitt på ca 4. De aller fleste fag ved Ravensbourne krever portefølje, men ikke alle. Ta kontakt med SONOR for mer informasjon.

Sett ditt preg på verden

Studentene sier det best: «Hver gang du går inn i bygningen, driver 95% av de du møter med noe kreativt og jobber mot drømmene sine. Jeg elsker å se folk løpe over gangbroen vår, fokuserte og inspirerte. Det er bare en konstant strøm av kreativitet.» Her møtes folk fra alle kreative bransjer.

Benytt sjansen til å oppdage din lidenskap og frigjøre ditt potensiale ved å velge en karrierefokusert, kreativ utdanning ved Ravensbourne. Finn ditt hjem i sentrum av London og lær av noen av de største pionerne i bransjen. Hent inspirasjon fra andre kreative fagområder og bygg livslange forbindelser med likesinnede individer. Fullfør graden ved Ravensbourne med selvtilliten du trenger for å sette ditt eget unike preg på verden.

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Høres Ravensboure University spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i Storbritannia. Her nedenfor finner du andre australske universiteter:

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Vi i SONOR har god kjennskap til studier i Storbritannia – både fra livet som studenter og nå som studieveiledere. Flere av våre veiledere har selv opplevd å studere i Storbritannia, og har derfor god forståelse for hvordan det er å stå i en søknadsprosess. De kan hjelpe deg hele veien fra drømmer til virkelighet!

Vilde Haaland Axelsen

vilde@sonor.no

+47 973 16 020