Berkeley College

Berkeley College

Manhattan, New York

Midt blant New Yorks mektige finanskvartaler og glamorøse motehus, finner du Berkeley College.

Her har du alle muligheter til å knytte viktige kontakter for en fremtidig karriere og få en god start på livet etter studiene.

Stipend

Opptil 25% av tuition i USD

Studenter

4,000

Pris

28,000 USD

Søknadsfrist

1. juni

Om Berkeley College

De vet at det viktigste du gjør i studietiden ikke nødvendigvis foregår i klasserommet. Derfor legger Berkeley vekt på at du skal få mest mulig praktisk erfaring underveis. Her finner du forelesere med solid yrkeserfaring, noe som gir deg som student førstehåndskompetanse og en god dose inspirasjon. Professorenes nettverk, spesielt innen motebransjen, fungerer som døråpner for driftige studenter som ønsker seg praksisplass og arbeidserfaring.

Selv om verden har forandret seg drastisk siden colleget ble grunnlagt i 1931, er det én ting som aldri endrer seg: Her sitter du i førersetet. Pensum er dynamisk og grundig markedstilpasset, og utviklet i samarbeid med industrieksperter. Studiene holder hele tiden tritt med hva slags kunnskap og hvilke ressurser arbeidsgivere etterspør, noe som gjør Berkeley-studenter attraktive i arbeidsmarkedet. Små klasser gjør det lettere å bli kjent med medstudenter og lærere, og mange synes dette gir en tryggere og bedre ramme rundt undervisningen. Et fleksibelt undervisningssystem, med undervisning morgen, ettermiddag og kveld, gjør det enkelt å tilpasse studiet etter egne behov, så langt det lar seg gjøre.

Fra første semester blir du tildelt din egen karriererådgiver som hjelper deg med bevisstgjøring på egen kompetanse og yrkesmuligheter. Berkeleys karriereservice hjelper studentene med å finne praksis tilpasset valg av spesialisering og yrkesinteresser. Å ha en god praksiserfaring fra studietiden er gull verdt når du er uteksaminert og skal ut på arbeidsmarkedet. En utdannelse fra Berkeley gir deg verktøyene du trenger for framtidig suksess i arbeidslivet!

Et springbrett til en internasjonal karriere

Den globale moteindustrien har en verdi på over 1500 milliarder dollar, tilsvarende et oljefond. Her finnes det enormt mange arbeidsmuligheter for den som forstår både den kreative og den økonomiske siden av industrien. Berkeley College gir deg mulighet til å studere begge deler: I motsetning til andre rene moteskoler, får man på Berkeley både økonomi- og businessfag. Det gir deg flere ben å stå på når du er ferdigutdannet.

I studieprogrammet Fashion Merchandising and Management får du erfaring med å jobbe med mange ulike områder innen motebransjen. Du får være med på hele arbeidsprosessen, og lærer om alt fra produktutvikling og merkevarekommunikasjon, til trendanalyse, innkjøp og forbrukeratferd. Et av sisteårsfagene gir deg muligheten til å utvikle din egen merkevare, der du virkelig får testet ut det du har lært på promotering og salg av ditt produkt. Du kan også fritt velge fag fra andre områder, slik som International Business. Slik får du en bedre forståelse for hvordan det globale markedet fungerer, som er en fordel om man drømmer om en internasjonal karriere.

Beliggenhet

Går du ut fra Grand Central og rundt hjørnet, kommer du til Berkeley College. Nærmere hjertet av Manhattan kommer du ikke. NYC er kanskje verdens kulturhovedstad, med lett tilgang til museer, teater og konserter, bibliotek, historiske plasser og mye mer. Midt i alt dette finner du finansverdenens navle, NY Stock Exchange. Beliggenheten bør gi deg den inspirasjonen du trenger for å studere, med nærhet til 5th Avenue, Wall Street og et yrende, spennende storbyliv. Å studere ved Berkeley College gir deg ikke bare akademisk kompetanse. Som internasjonal student ved deres New York-campus sitter du igjen med uvurderlig erfaring som vil gi deg minner for livet.

I tillegg til sitt Manhattan-campus, har Berkeley College fem campuser rundt omkring i New York: Brooklyn, Newark, Paramus, Woodbridge og Woodland Park. Sistnevnte ligner mest på en klassisk college campus, med spennende arkitektur og nærhet til store parker og skog. Campusen er også godt tilrettelagt med moderne verktøy, og det er her du finner Berkeley College sine studieprogrammer i interiørdesign og grafisk design,  En liten dagstur kan ta deg til steder du ikke forbinder med storby. Eksempler på dette er The Seneca Lake Wine Trail, Howe Caverns eller Bear Mountain State Park. Byen som er kjent for å aldri sove vil uten tvil by på mange opplevelser mens du studerer. Uansett hva du leter etter, er vi sikre på at du finner det i NY og ved Berkeley College!

Gode grunner til å studere ved Berkeley College

Kostnader og stipender

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Fagtilbud hos Berkeley College

Opptakskrav: Vurderer studenter med snitt på 3,5 og oppover.

Vi i SONOR kan hjelpe deg med opptak på skolens:

Semester eller årsstudier ved Berkeley College?

Berkeley tilbyr også semester- og årsstudier, slik at du kan oppleve byen på egne premisser. Berkeley hjelper deg med å melde deg opp til fag før studiestart, slik at du får støtte fra Lånekassen. Blant annet har de lagt opp et eget studieprogram for norske studenter innen motefag og markedsføring. Du kan også fritt plukke fag fra de studieområdene du er interessert i, og legge opp semesteret helt etter dine ønsker. Enten du er under utdanning i Norge og ønsker et semester eller to i utlandet eller vil smake på studenttilværelsen, gjør Berkeley det mulig for deg å tilbringe ditt livs år eller semester i New York! Ta kontakt med oss i SONOR for mer informasjon om semesterstudier ved Berkeley College.

Studentopplevelse

NYFW

Går du ut fra Grand Central og rundt hjørnet, kommer du til Berkeley College. Universitetet ligger et steinkast fra motehusene på 5th Avenue. Drømmer du om en studiehverdag som er klippet rett ut av en moteblogg, med cocktails i skyskraperne, lunsj på Upper East Side og middag i Hell’s Kitchen – det kan du få ved Berkeley College—på studentbudsjett.

Berkeley er det perfekte utgangspunkt for deg som ønsker å jobbe bak kulissene i motebransjen. Gjennom klasseturer til New York Fashion Week, gjesteforelesninger og internships blir du kjent med moteverdenen i New York. Hvert år får også studenter fra Berkeley College jobbe frivillig under Mercedes-Benz Fashion Week og Couture Fashion Week.

Tett oppfølging

Også utenfor motebransjen kan Berkeley College tilby deg spennende muligheter. Studerer du business får du prøve deg på alle relevante fagområder, fra finans og ledelse til markedsføring. Klassestørrelsen er også perfekt: Gruppene på 25-30 studenter gjør det mulig for professorene å gi hver enkelt student den oppmerksomheten de trenger for å lykkes, samtidig som studentene lett kan samarbeide om spesielt utfordrende oppgaver. Et fleksibelt undervisningssystem, med undervisning morgen, ettermiddag og kveld, gjør det enkelt å tilpasse studiet etter egne behov.

Honors College

Spesielt godt kvalifiserte studenter som søker opptak til høstsemesteret kan søke seg inn på Berkeley College sitt Honors Program. Dette er for deg som ønsker deg ekstra akademiske utfordringer. Vær oppmerksom på at Berkeley College da krever at du tar tre semestre i året. Kvalifiserte kandidater kan få inntil 50% stipend.

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Synes du dette universitetet høres interessant ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i United States. Her nedenfor finner du andre australske universiteter:

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Mathias Dammann

mathias@sonor.no

+47 973 16 050