University of Westminster

University of Westminster

London, England

Vil du studere midt i London ved et anerkjent universitet er University of Westminister et godt valg for deg!

Universitetet tilbyr et enormt utvalgt av fag på ulike områder og har et stort internasjonalt miljø. Her vil du få en fantastisk studieopplevelse.

Stipend

2000 GBP

Studenter

19,000

Pris

Fra 14,400 GBP

Søknadsfrist

30. juni for bachelorgrader

University of Westminster

Om University of Westminster

Fra business og økonomi til mote, kunst, musikk, kino og sport, London er stedet der det skjer. Å studere ved Westminster betyr at klasserommet ditt går langt utenfor universitetets vegger, og at alt som London – og verden – har å tilby, ligger rett utenfor døren din. Ved Westminster vil du få en global utdanning, og bygge deg et nettverk som strekker seg over hele verden.

University of Westminster er et breddeuniversitet med globalt fokus midt i London. Universitetet har 19,000 studenter fra verden over og fokuserer på å bygge opp et tett samarbeid med internasjonale institusjoner og bedrifter innen all type industri. De anser seg selv for å være et globalt universitet som er med på å skape fremtidens verdensborgere. I 2016 ble de rangert blant de topp 100 mest internasjonale universitetene i verden av Times Higher Education.

Språkkunnskap gir jobb

Det kommer deg til gode. Ved Westminster finner du massevis av muligheter til å bygge ut CVen og gjøre deg en mer attraktiv arbeidstaker. Du kan for eksempel kombinere studier med å lære deg et språk, slik som spansk, kinesisk eller arabisk. Eller kanskje du vil ta et utvekslingssemester – da kan du velge mellom å studere ved et annet universitet i et av Westminsters 56 samarbeidsland, eller satse på en internasjonal praksisplass.

Et annet alternativ er å søke på Westminster Working Cultures. Dette er et internasjonalt mentorprogram der studenter får muligheter til å reise til noen av verdens største byer, slik som Mumbai og Hong Kong. Der får du følge tidligere studenter på jobb og delta på seminarer og workshops arrangert av Westminster sine internasjonale partnere. Tidligere studenter forteller at studieprogrammet ga dem mer selvtillit og gjorde dem mer bevisst på hva de ønsket seg i en fremtidig jobb og karriere. En student forteller at de forskjellige erfaringene som de tidligere studentene hadde hatt, «viste at det ikke finnes noen ‘one size fits all’-tilnærming for å lykkes.»

Beliggenhet

University of Westminster gir deg den ultimate storbytilværelsen. Campusene ligger midt i byen, i gåavstand til Oxford Street, The British Library og Regents Park. I nærheten har man flere museer, vakre parker, restauranter og kjente landemerker som London Eye. Om du er interessert i finans eller mote så er London en by med uendelige muligheter. Hva med å tilbringe søndagen på Colombia Flower market i nærheten av Shoreditch? Eller hva med å utforske Notting Hill? London har et av de beste offentlige transportsystemene i verden og det er enkelt å komme seg til de ulike bydelene. I tillegg er resten av Europa bare en kort fly- eller togtur unna. Med Eurostar kan du ta tog fra King’s Cross direkte til Gare du Nord midt i Paris!

Gode grunner til å studere ved University of Westminster

Kostnader og stipender

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Fagtilbud hos University of Westminster

Det er det historien til alle Westminster alumni viser: Mulighetene dukker opp der du minst venter det. Her møttes blant annet grunnleggerne bak Pret A Manger (Pret), sandwichbutikken som er lunsjdestinasjon nummer en for travle britiske ansatte. En kløktig student som gikk ut av Westminster med en MSc i Interactive Media fikk jobb i European Space Agency (ESA) og jobber i dag med å bake brød til astronauter – «to boldly bake where no-one has baked before.»

Fra Alexander Fleming til Vivienne Westwood, medlemmer av Pink Floyd Roger Waters og Nick Mason, og Christopher Bailey i Burberry – studentene ved Westminster har alltid vært iderike.

Opptakskrav: vurderer søkere med ca 4 i karaktersnitt, men kravene kan variere fra fag til fag.

Studentopplevelse

Som fulltidsstudent vil du få en egen fadder som hjelper deg med å komme inn i studiene og overkomme eventuelle vanskeligheter. I tillegg vil du automatisk bli medlem i universitetets Student Union; en studentdrevet organisasjon som er til for å ta vare på studentenes behov og rettigheter.

I tillegg har de en egen tv-kanal, radiostasjon og studentavis hvor de holder deg oppdatert på hva som skjer. Hvis du har en framtidig journalist i deg kan du være med å drive disse mediene! Du har også muligheten til å møte likesinnede ved å bli medlem i en av de over 100 studentklubbene.

Global Westminster

London er en av verdens mest internasjonale byer: Her møter du folk med 169 ulike nasjonaliteter, som snakker mer enn 300 språk. University of Westminster er da naturlig nok en av verdens mest internasjonale universiteter. Studentene deres kommer fra mer enn 169 land og utgjør nesten halvparten av studentmassen ved Westminster. Det betyr at Westminster er blant de femten universitetene i verden med høyest internasjonal studentandel.

I en verden der universiteter ikke bare konkurrerer med nabouniversitetene i samme by, men med universiteter i Mexico City og Shanghai, er dette et ekte kvalitetsstempel. At Westminster er så internasjonalt, betyr at universitetet er en attraktiv destinasjon for både internasjonale studenter og forskere – i tillegg til at det regnes som en god samarbeidspartner for andre, høyt rangerte universiteter.

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Høres University of Westminster spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i Storbritannia. Her nedenfor finner du andre australske universiteter:

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Vi i SONOR har god kjennskap til studier i Storbritannia – både fra livet som studenter og nå som studieveiledere. Flere av våre veiledere har selv opplevd å studere i Storbritannia, og har derfor god forståelse for hvordan det er å stå i en søknadsprosess. De kan hjelpe deg hele veien fra drømmer til virkelighet!

Vilde Haaland Axelsen

vilde@sonor.no

+47 973 16 020