Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Manchester, England

Oppnå ditt potensial ved Manchester Met – et ambisiøst universitet med en stolt historie.

Manchester Metropolitan University (Manchester Met) er en historisk og internasjonalt anerkjent institusjon som kan spores tilbake til 1824. Kjent for kvaliteten på sin undervisning, er det også rangert som et av de 60 beste universitetene i Storbritannia (The Complete University Guide 2023).

Stipend

Fra 2,000 per år GBP

Studenter

39,000

Pris

Fra 18,500 GBP

Søknadsfrist

30. juni for bachelorgrader

Manchester Metropolitan University

Om Manchester Metropolitan University

Manchester Met gjennomgår et investeringsprogram på 400 millioner pund for å forbedre sine undervisnings- og forskningsfasiliteter, bygninger og offentlige rom. Det har nylig blitt investert i universitetets Grosvenor-bygning, School of Digital Arts, Dalton-bygningen – en ombygging av fakultetet for naturvitenskap og ingeniørfag, og The Institute of Sport.

The Institute of Sport tilbyr fasiliteter i verdensklasse og samarbeider med organisasjoner inkludert: The Football Association, BASES (The British Association for Sport and Exercise Sciences), Nuffield Health, Den internasjonale olympiske komité, Den internasjonale paralympiske komité, Sport England og UEFA (Union of European Football Association).

Manchester Met er også forpliktet til å anerkjenne høyt presterende internasjonale studenter og tilbyr et omfattende utvalg av stipend. Lær mer og sjekk din kvalifisering her. Vilkår gjelder.

Beliggenhet

Campus ligger i Manchester sentrum. Manchester har en av de største studentpopulasjonene i Europa, med 100 000 studenter – inkludert 27 000 internasjonale studenter.

Manchester er en spennende og livlig by, full av museer, gallerier, teatre og musikksteder. Den har blitt rangert som den tredje beste studentbyen i landet (QS Best Student Cities 2023) og en av de mest prisgunstige byene for studenter i Storbritannia (UniFresher 2023).

Manchester Airport er en stor internasjonal flyplass med flyvninger til over 200 destinasjoner. Den har utmerkede transportforbindelser og er den tredje travleste flyplassen i Storbritannia.

Sport er en del av Manchesters identitet. Enten du er interessert i glamouren ved Premier League (Manchester er hjem til ikke én, men to verdensberømte fotballklubber) eller vil se en testkamp på en av verdens eldste profesjonelle cricketbaner, vil du finne nesten hver sport her.

Det er også et flott sted for å utvikle ferdigheter. Mange mennesker starter sine karrierer her, inkludert forskere, ingeniører, helsepersonell og bedriftsledere. Byen har kontorer til store selskaper som Google, Siemens, Adidas og flere, og har en voksende digital og mediesektor med produksjonsselskaper, kreative byråer og nasjonale kringkastere.

Gode grunner til å studere ved Manchester Metropolitan University

Kostnader og stipender

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Fagtilbud hos Manchester Metropolitan University

Universitetet tilbyr et bredt utvalg av fag, med særlig fokus på kreative retninger.

Opptakskrav: fra 4.0. Fritak fra engelsktest dersom du har 4 eller bedre i engelsk fra VG1.

Studentopplevelse

Manchester Met er hjem til et mangfoldig fellesskap av mer enn 4 000 internasjonale studenter fra over 100 land.
Hver student ved Manchester Met er automatisk medlem av Studentunionen. Den ligger på campus og tilbyr mange nyttige tjenester. For eksempel kan du bli med i en av våre mange klubber og foreninger, handle i butikken, få ekspertråd og finne ut om kampanje- og frivillighetsmuligheter. Du kan også finne et sted å møte venner, ta en kaffe og slappe av.

Du kan velge mellom en rekke boligalternativer mens du studerer ved Manchester Met, fra rom med eget bad i delte leiligheter til soverom med felles kjøkken og bad. Alle rommene er nær der du skal studere, har utmerkede lokale transportforbindelser og mange lokale fasiliteter, inkludert butikker, restauranter og kafeer. Hjelp og støtte er tilgjengelig 24 timer i døgnet og gis av våre Residential Life- og Security-team. Studenter på bachelorgradsnivå er garantert plass i bolig godkjent av universitetet i sitt første studieår, forutsatt at de søker før fristen deres!

Rangeringer og utmerkelser

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Høres Manchester Metropolitan University spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i Storbritannia. Her nedenfor finner du andre australske universiteter:

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Vi i SONOR har god kjennskap til studier i Storbritannia – både fra livet som studenter og nå som studieveiledere. Flere av våre veiledere har selv opplevd å studere i Storbritannia, og har derfor god forståelse for hvordan det er å stå i en søknadsprosess. De kan hjelpe deg hele veien fra drømmer til virkelighet!

Magnus Wallin Gunnerud

magnus@sonor.no

+47 973 17 191