Studere i Irland

Bilder tatt av studenter som studerer i Irland. Viser en gate i Dublin, det Irlandske flagget og et bilde fra kysten.

Studere i Irland – en fantastisk opplevelse

Dette er kanskje kjent som landet for folk rødt hår og lillebroren til Storbritannia. Men Irland er som en godt gjemt gullgryte; full av skatter – og å studere i Irland vil definitivt bli en fantastisk opplevelse.

For mange har Irland gått litt under radaren for steder man kan studere – men tro oss når vi sier at Irland er et minst like bra land å studere i som Storbritannia. I Irland finner du byene Galway, Cork og Dublin, og selv om de kanskje ikke har stått øverst på listen over steder du har drømt om å reise til, vil du garantert elske stemningen. For det finnes faktisk ikke noe hyggeligere eller mer generøst enn en ire.

Emerald Isle – en perle for deg som vil ta studier i Irland

For Irland er landet hvor du finner de eviggrønne engene, åpne landskap så langt øyet kan se og spennende middelalderslott der du minst venter det. Et utrolig spennende sted å bo, leve og studere hvis du er interessert i mer enn bare byliv. Irland er helt slangefri hvis du skulle mislike sånne dyr – det har St. Patrick sørget for. Og ja – vi snakker om den St. Patrick.

Dublin er som de synger, en fair city. Her er det god blanding av ny og gammel arkitektur – men også en befolkning som holder koken oppe. Kanskje ikke så rart når halve byens befolkning er under 25 år. Og det er få byer som kan skryte av å ha fostret opp internasjonale, men likevel aller mest lokale artister, slik som U2 og Boyzone. Er du heldig vil du møte på en av dem når du sjekker ut byens uteliv en kveld.

Å studere i Irland er gull verdt

Selv om ryktene skal ha det til at det venter en leprechaun med en gullgryte der regnbuen ender, er det nok utdannelsen fra dette eventyrlandet som vil være den største rikdommen du vil ta med deg hjem etter studiene dine.  Vi i SONOR er utrolig glade for å endelig ha fått med oss tre irske høyskoler med på laget.

Studiedestinasjoner i Irland:

Durset College Dublin i Irland. Bilde.

Dorset College Dublin

Dorset College Dublin er en spesialisert høyskole innen business som legger veien klar for deg som er interessert i en karriere innen næringslivet.

Les mer her.

Galway Business School i Irland. Bilde.

Galway Business School

Høyskolen er lokalisert i vakre Galway og er én av de ledende, uavhengige utdannings-institusjonene i Irland for studier innen business.

Les mer her.

Griffith College i Irland. Bilde.

Griffith College

Griffith College er et av de største uavhengige collegene i Irland. Her vil du komme til et miljø som har fokus på at du som student skal lykkes!

Les mer her.

Registrer deg for gratis studieveiledning