American College of Norway

American College of Norway

Moss, Norway

Drømmer du om å studere i USA? Ta det første året av bachelorgraden din i Norge, og resterende år i USA!

Et lite stykke USA i Norge. Studiene som gir deg mulighet til å studere ved universitet i USA finnes her i Norge!  The American College of Norway (ACN) er en norsk skole med et amerikansk-norsk miljø. 

Stipend

-

Studenter

50

Pris

44.000 per semester NOK

Søknadsfrist

1. mai

American College of Norway

Om American College of Norway

Ett år ved skolen tilsvarer det første året ved et amerikansk universitet. Studentene får støtte av lånekassen til skoleåret i Norge og videre til hele bachelorgraden i USA. Samme hvor i USA du vil studere så kan American College hjelpe deg. ACN assisterer med søknadsprosessen til amerikanske skoler. De tilbyr “freshman year” i et trygt samt spennende miljø, og skoleåret gir en myk overgang til amerikansk skolehverdag. Valgene er mange, om du vil til L.A., New  York, Chicago, Boston, Miami, eller hvilken som helst annen amerikansk by, så det er godt å få hjelp og veiledning.

Alle skolens ansatte har stor kunnskap innenfor det amerikanske skolesystemet og hjelper studenter med å finne hvilken universitet eller college de vil studere ved. De hjelper også med avgjørelser vedrørende hovedfag og studieretninger. Å hjelpe studentene komme seg ut og oppleve det å studere i utlandet er det ingen tvil om at skolen bestreber seg på.

Opplev hva alle snakker om! Studer ved ACN og oppfyll drømmen om studiene i USA!

Kostnader og stipender

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Fagtilbud hos American College of Norway

For å hjelpe studentene bli kjent med det amerikanske skolesystemet er all undervisning på engelsk, av amerikanske professorer. Professorene har stor forståelse for studentenes unike stilling og vil lære dem alt om den amerikanske studenthverdagen. Circa 80% av studentene er norske, mens resten er amerikanere eller fra andre land.

Skolen har et relativt lite og hyggelig miljø på rundt 50 – 70 elever så, studentene og professorene kan ha mye ”one-on-one interaction.”  Krista Lauritzen rektor ved The American College of Norway sier: «Det har noe med intimiteten og den faglige oppfølgingen å gjøre.» Alt handler om å hjelpe studentene å oppfylle drømmen om å studere i USA. Dette oppnås ved å hjelpe dem med språkutvikling, lære dem om det amerikanske utdanningssystemet, og å gjøre hva de kan for å hjelpe studentene til USA.

De hjelper også studentene til å finne ut hva de vil studere og hvor. Med dette kommer søknadsprosessen, noe mange syntes er litt skummelt og forvirrende. «Mange lar seg skremme av den omfattende søknaden amerikanske universiteter krever at man fyller ut. Det er mye man ikke vet, som må være i orden» sier den amerikanske rektoren. «I tillegg til at du kan ta alle fagene det første året i USA tilbyr, hjelper vi deg med alt det praktiske – fra å fylle ut søknaden, til å forberede deg på hva som venter ved et amerikansk universitet.»

Opptakskrav

  • Generell studiekompetanse
  • Anbefalt karaktergjennomsnitt er 4,0
  • Du må levere et fullstendig utfylt søknadsskjema, og ettersende relevante dokumenter til oss innen søknadsfristen.
  • Søknaden din må inneholde et essay på engelsk som besvarer spørsmålet “Why am I interested in this educational opportunity?”

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Høres American College of Norway spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i Europa.

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Simran Kaur Rehal

simran@sonor.no

+47 973 16 030