Hult International Business School

Hult International Business School er en amerikansk businesskole med campuser i San Francisco, London, Dubai, Shanghai, Boston og New York. Skolen er blant verdens 1% beste businesskoler og tilbyr både praktisk og moderne tilnærming til undervisning. Her får du altså pose og sekk: en unik internasjonal opplevelse og en businessutdannelse av høy kvalitet!

Studenter

1864

Søknadsfrist

Rullerende

Sted

London, Boston og San Francisco

Pris

Fra 34,000 GBP

Stipend

Opp til 13,500 GBP

Som bachelorstudent på Hult International Business School er det mulig å starte ved campusene i London og Boston , mens masterstudenter kan starte ved alle campuser som tilbyr deres utvalgte grad. Hult legger opp til at du i løpet av studiene dine kan studere ved en av de andre campusene deres også. Slik kan du oppleve hva flere steder har å by på! Det kan man gjøre gjennom det skolen kaller for «Global Campus Rotation». I tillegg kan man ta såkalte «Summer Rotations» på seks uker, der man tar studiepoeng man kan bruke i graden.

Bachelorgraden til Hult heter Bachelor of Business Administration (BBA). Den er bygget opp etter amerikansk modell: 4-årig grad som består av freshman, sophomore, junior og senior years. Du som norsk student vil du automatisk starte på andre året, slik at du blir ferdig med graden på 2 – 3 år. Det første studieåret ditt vil bestå av grunnleggende businessfag, kommunikasjonsfag og generelle fag som kalles for «liberal arts». I de to siste årene skal du fokusere på det du velger som fordypningsfag. Du kan da velge mellom Management, Marketing, Entrepreneurship, Accounting og Finance. I tillegg til fagene har du et praktisk prosjekt siste året: Capstone Project.

Studiemuligheter

Trippelakkreditert businesskole

HULT International Business School har sikret seg akkreditering hos de tre viktigste akkrediteringsorganer for businesskoler: AACSB, EQUIS og AMBA.

Dette betyr at HULT er på en eksklusiv liste av businesskoler verden over som innehar alle tre akkrediteringer. Det er kun 1% av verdens businesskoler som har oppnådd dette, og HULT er den første i USA (pr. april 2018).

Les mer om HULTS trippelakkreditering her.

Beliggenhet

London

For nordmenn flest er London et velkjent navn. Englands hovedstad er hjem til en halv million studenter og kan tilby et unikt studentliv. I London finner du et internasjonalt businessmiljø og en av de fremste destinasjonene for den internasjonale finansverden. Ikke bare er det et perfekt sted å studere business, du får også fordelen av å bo i Europas beste by for «start-ups»! Byen er kulturell smeltedigel der du har uendelige muligheter til å utforske dine interesser i tillegg til studiene.

Hults tre London campuser ligger i og rett utenfor London. Hult House er sentralt plassert i Bloomsbury, nære The British Museum og Russel Square. Herfra kan du lett utforske resten av sentrale London! Hult House East ligger i øst-Londons Whitechapel. Her er du også nære Londons sentrum, tillegg til de mange markedene og barene som finnes i nærheten. Rett utenfor London ligger Ashridge Executive Education Campus på vakre og idylliske Ashridge Estate.

Boston

Boston er en ung og energisk by og det overrasker ikke at den er blitt kjent som grobunn for innovasjon og banebrytende businessideér. Boston er kjent som en akademisk by med 250 000 studenter fra noen av verdens mest prestisjetunge institusjoner. Hults campus i Boston ligger nærme Charles River, og det er lett å komme seg rundt i byen.

 

San Francisco (mastergrad)

San Francisco burde være kjent for de aller fleste. Byen utgjør Nord-Californias kulturelle og økonomiske sentrum, og er den nest mest folketette byen i USA. The Paris of the West, som den blir kalt, hadde en eventyrlig vekst under gullrushet i California i 1848, og har siden utviklet seg til å bli en enormt mangfoldig by. Denne internasjonale og spennende byen har alt du trenger av både kulturelle opplevelser og karrieremuligheter, og du kommer aldri til å måtte kjede deg her.

Hults campus ligger nær Levi’s Plaza ved historiske Telegraph Hill, og herfra har du enkel tilgang til byen og det omliggende Bay Area via offentlig transport, samt at Financial District, Fisherman’s Wharf og Union Square ligger i gåavstand fra campus. Studenthybler for Hults studenter er tilgjengelig.  San Francisco campuset er kun tilgjengelig for masterstudenter.

 

Fem gode grunner til å velge HULT

 1. Rangert blant verdens topp 1 % business-skoler av Financial Times. Rangert blant de beste 20 business-skolene i USA og blant de beste 29 business-skolene i verden av The Economist (2011).
 2. Unikt internasjonalt miljø og et høyt fokus på praktisk læring. Hult er for «Those Made to Do» og du vil i løpet av graden utføre flere praktiske oppgaver med virkelige bedrifter.
 3. Hult gir tett oppfølgning av deg som student. Med mindre klasser vil du oppleve å bli sett og hørt og skolen tilbyr personal coaching og egen business portfolio så du er klar for arbeidslivet. I løpet av det første året ditt kan kullet du er en del av bestå av ca. 70 studenter. Gjennomsnittlig klassestørrelse underveis i bachelorgraden er ca. 33 studenter.
 4. Muligheten for ”campus rotation” og ”summer rotations,” det vil si at du i løpet av graden din kan ha kortere eller lengre studieopphold ved Hults andre campuser rundt om i verden.
 5. Opptak på andreåret for bachelorsøkere. Som norsk student får du sophomore-opptak (opptak til år 2), slik du kan fullføre på kortere tid.

Registrer deg for gratis studieveiledning

 

Din hovedkontakt i SONOR

Camilla Kongsli

Vis mer

Camilla Kongsli

Camilla er opprinnelig fra Sunnmøre, men har mye internasjonal erfaring. Hun har studert internasjonale relasjoner i storbyen London og har god kunnskap om studier i Storbritannia og om britisk kultur. I tillegg har hun vært praktikant i Zambia og har en mastergrad fra University of Amsterdam.

Camilla synes det er viktig å gi studentene god oppfølging og hjelpe studentene med spørsmål de måtte føle seg usikre på. Det er mye som er nytt når man skal studere i utlandet for første gang og Camilla har mye erfaring og opplevelser fra studiene hun gjerne vil dele med framtidige studenter. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!

 • HULT har campus i London, San Francisco, Boston, Dubai, Shanghai og New York City
 • HULT er trippelakkreditert (AACSB, EQUIS og AMBA)
 • Bloomberg Business rangerte skolens MBA program på listen av verdens beste programmer i 2016!
 • HULT er en av verdens mest internasjonale business skoler. I realiteten er nesten 100% av alle skolens studenter internasjonale. Til sammen møter du studenter fra over 120 ulike nasjoner.
 • Hap Klopp er professor i entreprenørskap ved HULT. Han er grunnleggeren av klær og utstyrsgiganten The North Face.

Les andre studenters erfaringer

Renée Mari Salamonsen

Som student på Hult stortrives jeg. Det er en mektig kul blanding av studenter fra forskjellige kulturer man omgås med. Dette fører til at man direkte påvirkes av ulike globale hendelser som man før kun har lest om i avisene. …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.