Hult International Business School

Hult International Business School er en amerikansk businesskole med campuser i San Francisco, London, Dubai, Boston og New York. Skolen er blant verdens 1% beste businesskoler og tilbyr både praktisk og moderne tilnærming til undervisning. Her får du altså pose og sekk: en unik internasjonal opplevelse og en businessutdannelse av høy kvalitet!

Studenter

1864

Søknadsfrist

Rullerende

Sted

London, Boston og San Francisco

Pris

Fra 34,000 GBP

Stipend

Opp til 13,500 GBP

 

Som bachelorstudent på Hult International Business School er det mulig å starte ved campusene i London og Boston, mens masterstudenter kan starte ved alle campuser som tilbyr deres utvalgte grad. Hult legger opp til at du i løpet av studiene kan bytte mellom campusene. Slik kan du oppleve hva flere steder har å by på! Det kan man gjøre gjennom «Global Campus Rotation» eller «Summer Rotations». «Summer Rotations» foregår over 6 uker i sommerferien og studiepoengene man tar der kan telle inn mot graden din

Bachelorgraden til Hult heter Bachelor of Business Administration (BBA). Den er bygget opp etter amerikansk modell: 4-årig grad som består av freshman, sophomore, junior og senior year. Du som norsk student vil automatisk starte på andre året, slik at du blir ferdig med din grad på 2–3 år. Det første studieåret ditt vil bestå av grunnleggende businessfag, kommunikasjonsfag og generelle fag som kalles for «liberal arts». Slik at du får introduksjon til alt som omhandler business før du velger din major (spesialisering). De to siste årene vil du fokusere på din major (spesialisering). Du kan da velge mellom disse majorene: Management, Marketing, Entrepreneurship, Business Analytics og Finance. I tillegg til fagene har du et praktisk prosjekt siste året: Capstone Project.

Studiemuligheter ved Hult International Business School

Trippelakkreditert businesskole

Hult International Business School har mottatt akkreditering hos de tre viktigste akkrediteringsorganer for businesskoler: AACSB, EQUIS og AMBA.

Dette betyr at Hult er på en eksklusiv liste av businesskoler verden over som har mottatt alle tre akkrediteringer. Det er kun 1% av verdens businesskoler som har oppnådd dette, og Hult er den første i USA (pr. april 2018).

Les mer om Hult sine akkrediteringer og rangering her.

Beliggenhet

London

For nordmenn flest er London et velkjent navn. Englands hovedstad er hjem til en halv million studenter og kan tilby et unikt studentliv. I London finner du et internasjonalt businessmiljø og en av de fremste destinasjonene for den internasjonale finansverden. Ikke bare er det et perfekt sted å studere business, du får også fordelen av å bo i Europas beste by for «start-ups»! Byen er kulturell smeltedigel der du har uendelige muligheter til å utforske dine interesser i tillegg til studiene.

Hults tre London campuser ligger i og rett utenfor London. Hult House er sentralt plassert i Bloomsbury, nære The British Museum og Russel Square. Herfra kan du lett utforske resten av sentrale London! Hult House East ligger i øst-Londons Whitechapel. Her er du også nære Londons sentrum, tillegg til de mange markedene og barene som finnes i nærheten. Rett utenfor London ligger Ashridge Executive Education Campus på vakre og idylliske Ashridge Estate.

Miljøbilder av studenter på Hult International Business School. Bildekollasj.
Boston

Boston er en ung og energisk by og det overrasker ikke at den er blitt kjent som grobunn for innovasjon og Boston er en spennende amerikansk by som byr på den perfekte blanding av historie og storbyenergi. Det overrasker ikke at byen er grobunn for innovasjon, entreprenørskap og banebrytende businessideér med sine over 5000 start ups. Boston er kjent som en verdensleder innen høyere utdanning med noen av verdens mest prestisjetunge utdanningsinstitusjoner, og studentmiljøet i byen må uten tvil oppleves. Hult sitt campus ligger sentral i Boston, ved Charles River, med flotte tur og aktivitetsområder rett i nærheten. Hult House hvor våre studenter kan bo ligger rett ved siden av campus.

 

San Francisco (mastergrad)

San Francisco burde være kjent for de aller fleste. Byen utgjør Nord-Californias kulturelle og økonomiske sentrum, og er den nest mest folketette byen i USA. The Paris of the West, som den blir kalt, hadde en eventyrlig vekst under gullrushet i California i 1848, og har siden utviklet seg til å bli en enormt mangfoldig by. Denne internasjonale og spennende byen har alt du trenger av både kulturelle opplevelser og karrieremuligheter, og du kommer aldri til å måtte kjede deg her.

Campuset til Hult International Business School ligger nær Levi’s Plaza ved historiske Telegraph Hill, og herfra har du enkel tilgang til byen og det omliggende Bay Area via offentlig transport, samt at Financial District, Fisherman’s Wharf og Union Square ligger i gåavstand fra campus. Studenthybler for Hults studenter er tilgjengelig.  San Francisco campuset er kun tilgjengelig for masterstudenter.

 

Fem gode grunner til å velge Hult International Business School

  1. Rangert blant verdens topp 1 % business-skoler av Financial Times. Rangert blant de beste 20 business-skolene i USA og blant de beste 29 business-skolene i verden av The Economist (2011).
  2. Unikt internasjonalt miljø og et høyt fokus på praktisk læring. Hult er for «Those Made to Do» og du vil i løpet av graden utføre flere praktiske oppgaver med virkelige bedrifter.
  3. Hult gir tett oppfølgning av deg som student. Med mindre klasser vil du oppleve å bli sett og hørt og skolen tilbyr personal coaching og egen business portfolio så du er klar for arbeidslivet. I løpet av det første året ditt kan kullet du er en del av bestå av ca. 70 studenter. Gjennomsnittlig klassestørrelse underveis i bachelorgraden er ca. 33 studenter.
  4. Muligheten for ”campus rotation” og ”summer rotations,” det vil si at du i løpet av graden din kan ha kortere eller lengre studieopphold ved Hults andre campuser rundt om i verden.
  5. Opptak på andreåret for bachelorsøkere. Som norsk student får du sophomore-opptak (opptak til år 2), slik du kan fullføre på kortere tid.

Høres Hult International Business School spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om det å studere i Storbritannia eller studere i USA, eller bare litt generelt om det å studere i utlandet.

Registrer deg for gratis studieveiledning

 

Din hovedkontakt i SONOR

Vilde Haaland Axelsen

Vis mer

Vilde Haaland Axelsen

På samme måte som veldig mange andre var Vilde usikker på hva hun skulle studere, men etter å ha vært på reise i Australia i seks måneder bestemte hun seg for at det var der hun ville tilbringe studietiden sin. Hun var veldig usikker på hvordan en slik prosess fungerte, og fikk derfor hjelp av Sonor. Til daglig sitter hun på kontoret vårt i Oslo og hjelper studenter med å legge ut på reise, slik som hun selv gjorde for seks år siden.

Ved University of Wollongong, omringet av vakre strender, koalabjørner og kenguruer, tok hun en Bachelor i Media og kommunikasjon med major i journalistikk og minor i filosofi. Hun har god forståelse for hvordan det kan føles å reise ut i den store verden helt på egenhånd. Vilde hjelper deg gjennom hele prosessen og svarer på de spørsmålene du måtte ha.

  • HULT har campus i London, San Francisco, Boston, Dubai, Shanghai og New York City
  • HULT er trippelakkreditert (AACSB, EQUIS og AMBA)
  • Bloomberg Business rangerte skolens MBA program på listen av verdens beste programmer i 2016!
  • HULT er en av verdens mest internasjonale business skoler. I realiteten er nesten 100% av alle skolens studenter internasjonale. Til sammen møter du studenter fra over 120 ulike nasjoner.
  • Hap Klopp er professor i entreprenørskap ved HULT. Han er grunnleggeren av klær og utstyrsgiganten The North Face.

Les andre studenters erfaringer

Nora Børsum

Jeg bor på Hult House i Boston (noe man må gjøre det første året sitt på Hult). På Hult House er det mange forskjellige bo muligheter. Jeg bor på et Standard dobble room med min bestevenn og er veldig fornøyd …

Les mer

Les erfaringer fra alumni

Marcus

Jeg valgte å studere i utlandet fordi jeg trengte å komme meg litt vekk fra Norge – og utforske hva andre land hadde å by på. Valget falt på HULT i London, og det er jeg veldig glad for.

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning