HULT International Business School

Hult International Business School er en amerikansk businesskole med campuser i San Francisco, London, Dubai, Shanghai, Boston og New York. Skolen er plassert blant verdens 1% beste businesskoler og tilbyr en både praktisk og moderne tilnærming til undervisning. Her får du altså pose og sekk: en unik internasjonal opplevelse og en businessutdannelse av høy kvalitet!

Studenter

1200

Sted

London og San Francisco

Pris

Fra 24,900 GBP
Stipender tilgjengelig

For bachelorstudenter er det mulig å starte ved campusene i London og San Francisco, mens masterstudenter kan starte ved alle campuser som tilbyr deres utvalgte grad. Du kan lese mer om alle campusene her. Hult legger opp til at du i løpet av studiene dine kan studere ved en av de andre campusene deres også. Det kan man gjøre gjennom det skolen kaller for «Global Campus Rotation». I tillegg kan man ta såkalte «Study Tours» på seks uker, der man tar studiepoeng man kan bruke i graden.

Bachelorgraden til Hult heter Bachelor of International Business Administration (BBA). Den er bygget opp etter amerikansk modell: 4-årig grad som består av freshman, sophomore, junior og senior years. Du som norsk student kan søke opptak til andreåret, sånn at du legger opp til å bli ferdig med graden på tre år. Det første studieåret ditt vil bestå av grunnleggende businessfag, kommunikasjonsfag og generelle fag som kalles for «liberal arts». I de to siste årene skal du fokusere på det du velger som fordypningsfag. Du kan da velge mellom Management, Marketing, Entrepreneurship, Accounting og Finance. I tillegg til fagene har du et praktisk prosjekt siste året: Capstone Project.

Trippelakkreditert businesskole

HULT International Business School har sikret seg akkreditering hos de tre viktigste akkrediteringsorganer for businesskoler: AACSB, EQUIS og AMBA.

Dette betyr at HULT er på en eksklusiv list av businesskoler verden over som innehar alle tre akkrediteringer. Det er kun 1% av verdens businesskoler som har oppnådd dette, og HULT er den første i USA (pr. april 2018).

Les mer om HULTS trippelakkreditering her.

Beliggenhet

San Francisco

San Francisco burde være kjent for de aller fleste. Byen utgjør Nord-Californias kulturelle og økonomiske sentrum, og er den nest mest folketette byen i USA. The Paris of the West, som den blir kalt, hadde en eventyrlig vekst under gullrushet i California i 1848, og har siden utviklet seg til å bli en enormt mangfoldig by. Denne internasjonale og spennende byen har alt du trenger av både kulturelle opplevelser og karrieremuligheter, og du kommer aldri til å måtte kjede deg her.

Hults campus ligger nær Levi’s Plaza ved historiske Telegraph Hill, og herfra har du enkel tilgang til byen og det omliggende Bay Area via offentlig transport, samt at Financial District, Fisherman’s Wharf og Union Square ligger i gåavstand fra campus. Studenthybler for Hults studenter er tilgjengelig.

London

For nordmenn flest er London et velkjent navn. Englands hovedstad er hjem til en halv million studenter og kan tilby et unikt studentliv. I London finner du et internasjonalt businessmiljø og en av de fremste destinasjonene for den internasjonale finansverden. Ikke bare er det et perfekt sted å studere business, du får også fordelen av å bo i Europas beste by for «start-ups»! Byen er kulturell smeltedigel der du har uendelige muligheter til å utforske dine interesser i tillegg til studiene.

Hults tre London campuser ligger i og rett utenfor London. Hult House er sentralt plassert i Bloomsbury, nære The British Museum og Russel Square. Herfra kan du lett utforske resten av sentrale London! Hult House East ligger i øst-Londons Whitechapel. Her er du også nære Londons sentrum, tillegg til de mange markedene og barene som finnes i nærheten. Rett utenfor London ligger Ashridge Executive Education Campus på vakre og idylliske Ashridge Estate.

Hva kan du studere ved Hult International Business School?

 

Fem gode grunner til å velge HULT

 1. Rangert blant verdens topp 1 % business-skoler av Financial Times. Rangert blant de beste 20 business-skolene i USA og blant de beste 29 business-skolene i verden av The Economist (2011).
 2. HULT har en rekke gode stipendordninger for sine studenter. Din SONOR veileder hjelper deg med å kartlegge hva du potensielt kan få i stipend.
 3. Fokus på praktisk erfaring som en del av studieopplegget, og tett oppfølging av studenter. I løpet av det første året ditt kan kullet du er en del av bestå av ca. 70 studenter. Gjennomsnittlig klassestørrelse underveis i bachelorgraden er ca. 33 studenter.
 4. Muligheten for ”campus rotation” og ”study tours,” det vil si at du i løpet av graden din kan ha kortere eller lengre studieopphold ved Hults andre campuser rundt om i verden.
 5. Opptak på andreåret for bachelorsøkere. Som norsk student får du sophomore-opptak (opptak til år 2), sånn at du får støtte fra Lånekassen i hele studieløpet.

Din hovedkontakt i SONOR

Thomas Horvath Svendsen

Vis mer

Thomas Horvath Svendsen

Thomas brenner for å legge til rette for unge menneskers drømmer og ambisjoner. For å finne frem til det studiet og det universitetet som passer hver enkelt best mulig mener Thomas det er viktig å bli kjent med studentene han veileder. Han treffer derfor mer enn gjerne studenter når han reiser, eller på telefon, Skype og e-post.

Thomas har studert på eventyrlige og bortgjemte plasser i Storbritannia, men har allikevel betydelig erfaring fra store internasjonale miljøer. Han har en bachelorgrad i historie og en mastergrad i europastudier. Han har vært praktikant i Genève (GCHRAGD) og Utenriksdepartementet, men har også med seg erfaring for det norske skoleverket; både som lærer og som tillitsvalgt i Elevorganisasjonen.

 • HULT har campus i London, San Francisco, Boston, Dubai, Shanghai og New York City?
 • HULT er trippelakkreditert (AACSB, EQUIS og AMBA)
 • Bloomberg Business rangerte skolens MBA program på listen av verdens beste programmer i 2016!
 • HULT er en av verdens mest internasjonale business skoler. I realiteten er nesten 100% av alle skolens studenter internasjonale. Til sammen møter du studenter fra over 120 ulike nasjoner.
 • Hap Klopp er professor i entreprenørskap ved HULT. Han er grunnleggeren av klær og utstyrsgiganten The North Face.

Les andre studenters erfaringer

Renée Mari Salamonsen

Som student på Hult stortrives jeg. Det er en mektig kul blanding av studenter fra forskjellige kulturer man omgås med. Dette fører til at man direkte påvirkes av ulike globale hendelser som man før kun har lest om i avisene. …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.