University of Greenwich

University of Greenwich ligger nære London sentrum ved bredden av Themsen. I disse historiske omgivelsene kan du velge blant et bredt studietilbud innenfor arkitektur, design, business ingeniørfag, humanistiske fag med mer. Her finner du et yrende internasjonalt studentliv og undervisning av høy kvalitet.

Studenter

27,800

Sted

London, England

Pris

Fra 12,100 GBP

I gamle ærverdige bygninger fra 1700-tallet, også kjent som Old Royal Naval College, finner du University of Greenwich sin hovedcampus. Bygningene er i barokkstil og ligger idyllisk til ved River Thames i bydelen Greenwich, London. Universitetet har historiske røtter helt tilbake til 1890, og har et veletablert rykte for å tilby utdanning og forskning av høy kvalitet.

University of Greenwich har et bredt studietilbud innenfor mange forskjellige fagretninger. Her har du mye å velge mellom! Populære studier ved skolen inkluderer blant annet spilldesign, kriminologi, internasjonal business og mye mer. Skolen har også et stort internasjonalt miljø med studenter fra over 140 land.

 

Hva kan du studere ved University of Greenwich?

Beliggenhet

Greenwich ligger sørøst i London og er et område med en lang maritim historie. I dag er Greenwich en yrende bydel med mange markeder, puber, klubber og restauranter. Blant annet finner du store O2 Arena, en av verdens travleste musikkarenaer. Londons gode kollektivtransport tar deg enkelt og raskt dit du skal, om det er inn i eller ut av byen.

Universitetet har tre campuser, to i London og en i Kent. Greenwich campus er den største av de tre, fordelt på tre historiske bygninger designet av Sir Christopher Wren på slutten av 1600-tallet. Her finner du biblioteket, TV-studioer og andre fasiliteter. Bare noen minutter fra campus finner du student unionens bygning, Cooper Building.

Man kan velge å bo på et av de tre campusene som University of Greenwich tilbyr. Det går en gratis shuttle buss mellom Greenwich campus og Avery Hill campus. Avery Hill campus befinner seg i nærheten av Avery Hill Park, som er en flott park med treningsområde. I to viktorianske områder, Mansion House og Southwood, huser Avery Hill campus sport-, data- og laboratoriefasiliteter. På Southwood finner du nye og moderne bygninger samt studentboliger og idrettskomplekset. Her deler til og med universitetet en innendørs fotballbane med Charlton Athletic FC.

I Kent, sørøst for London, finner du Medway campus huset i en gammel rød mursteinsbygning. Her er det i hovedsak ingeniør- og naturvitenskapsfagene som holder til, med nye og moderne laboratorier og forskningsfasiliteter. I nærheten finner du mye av historiske Kent, med katedraler og slott nærliggende campus. Et nytt studentsenter sto ferdig i september 2016 og tilbyr mye sosialt for studentene ved denne campusen.

Fem gode grunner for å velge University of Greenwich?

 1. Kvalitet på undervising: Sunday Times University Guide har kåret University of Greenwich til nr. 1 på undervisningskvalitet blant alle universiteter i London.
 2. Fremragende forskning innen flere fagområder
 3. Prisbelønte studenter: Mange studenter med utdanning fra University of Greenwich er belønnet med ulike priser. De har til og med en Nobelprisvinner blant sine tidligere studenter.
 4. Inspirerende omgivelser: Hovedcampusen Greenwich ligger idyllisk til ved River Thames, og er blant annet på UNESCOs verdensarvliste.
 5. Fokus på jobb og karriere: University of Greenwich samarbeider med arbeidsgivere for at studenter skal få nødvendige kunnskaper før de går ut arbeidslivet.

Din hovedkontakt i SONOR

Mia Raknem Borgersen

Vis mer

Mia Raknem Borgersen

Mia ønsker å hjelpe nettopp deg med å finne ditt drømmestudium og studiested! Hun mener at man må se på studentenes ønsker og ambisjoner helhetlig. Det er mange faktorer som er viktige når man skal velge sin grad og skole!

Mia studerte ved Durham University i en idyllisk nord-engelsk landsby. Her involverte hun seg i universitetssport og har derfor reist Storbritannia rundt! Samtidig fullførte hun både sin bachelor- og master grad, i tillegg til et år ved University of York. Mia har derfor sitt hovedansvar for SONORs universiteter i Storbritannia. Hun har mye erfaring fra studier i utlandet hun gjerne deler med framtidige studenter!

Viste du at…?

 • University of Greenwich er kåret til det beste universitetet i London når det kommer til kvalitet på undervisning? I tillegg ble undervisningen i fag innen økonomi rangert som best i Storbritannia, og jus, politikk, noen kreative fag og ingeniørfag blant de to beste nasjonalt (Sunday Times University Guide 2011).
 • Greenwich Campus er på UNESCOs liste over verdensarv? Du finner også mange bygninger på campus som er av spesiell arkitektonisk eller historisk interesse.
 • Studentene ved University of Greenwich er de studentene i London som er best fornøyd med undervisningen de får (Sunday Times 2010).
 • Studenter fra University of Greenwich vinner priser og får utmerkelser fra prestisjetunge organisasjoner
 • University of Greenwich ble i 2012 kåret til det grønneste universitetet i Storbritannia (The Guardian People & Planet Green League Table 2012).
 • Deler av den fjerde Pirates of the Caribbean filmen ble spilt inn ved Greenwhich campus!

Les andre studenters erfaringer

Ara Soran

Jeg har aldri hatt det bedre siden jeg bestemte meg for å flytte til London for å studere psykologi. Jeg elsker å oppleve nye ting hele tiden, og jeg synes at London så langt har gitt meg den opplevelsen, selv …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.