Institute of Contemporary Music Performance

Drømmer du om en karriere innen musikk? Da er Institute of Contemporary Music Performance noe for deg! Enten du brenner for å fremføre musikk gjennom sang og instrument, eller du ønsker å lære mer om musikkproduksjon og management, er Londons ledende musikkinstitusjon første steget mot din musikkarriere.

Studenter

1200

Søknadsfrist

30.juni for bachelorgrader

Sted

London, England

Pris

fra 15,250 GBP

Stipend

4800-5000 GBP

 

Om Institute of Contemporary Music Performance

Institute of Contemporary Music Performance (ICMP) i London tilbyr en rekke ulike bransjetilpassede studier. Her kan du blant annet studere gitar, bass, trommer, vokal, låtskriving, musikkproduksjon, musikkvirksomhet, Live Event Management og digital markedsføring.

Alle studieretningene har fokus på å forberede musikere, produsenter, utøvere, kreative artister og gründere for en vellykket og givende karriere i musikkbransjen. Innen 6 måneder etter uteksaminering er over 94 % av ICMP-studentene i arbeid eller videreutdanning,

Den personlige læringstilnærmingen gjør at både du og ICMP virkelig blir kjent med deg som musiker. Det gis en læringsopplevelse som er unik for deg, og det vil jobbes for å pleie ditt naturlige talent, utforske dine fremtidige ambisjoner og gi kontinuerlige muligheter for liveopptredener, auditions, låtskriving, innspilling og turné.

En karriere innen musikk

Ved å studere ved ICMP vil du ha muligheten til å kickstarte musikkarrieren. Skolen samarbeider med en rekke store navn innenfor bransjen, noe som gir deg en unik mulighet til å begynne å bygge nettverk, allerede fra start.

Skolen har en rekke ambassadører. En av disse er Cam Blackwood, ambassadør for Kreativ musikkproduksjon. Blackwood er en prisvinnende produsent som blant annet har produsert sanger for artister som George Ezra og Florence and the Machine – for å nevne noen.

Du kan lese mer om skolens samarbeidspartnere her

Studiemuligheter

ICMP tilbyr en rekke studier innen musikk. Du kan blant annet studere vokal, låtskriving, musikkproduksjon, musikkvirksomhet, Live Event Management og en rekke ulike instrumenter.

Studentopplevelse

I motsetning til andre musikkskoler, er alle ICMPs fasiliteter og utstyr tilgjengelig for studenter hele syv dager i uken, også utenfor undervisningstiden – uten noen ekstra kostnad!

Ved ICMP forstår de at hver student har ulike karrieremotivasjoner, og at ditt syn på «suksess» ikke nødvendigvis er den samme som andres – så her oppfordrer de deg til å følge din egen individuelle vei.

Etter fullført studie vil du føle deg oppmuntret og inspirert, med verktøyene, forbindelsene, selvtilliten og forspranget du trenger videre i karrieren.

Med små klassestørrelser, et høyt antall kontakttimer, en personlig tilnærming til studentengasjement og støtte, og dynamisk bruk av teknologi i klasserommet – er å velge et ICMP-studie en sikker måte å få et forsprang på musikkarrieren din!

 

Beliggenhet

ICMP består av to campuser. Begge plassert sentralt i London by og kun et steinkast fra hverandre.

Kilburn Campus – er det opprinnelige hjemmet til ICMP. Dette er virkelig en moderne musikkstudents drøm! Dette er hovedcampuset ved ICMP, og det er fullpakket av det nyeste utstyret, som er tilgjengelig for alle studenter å bruke – når de måtte ønske!

Queen`s Park Campus – ICMP har nettopp åpnet sitt andre campus, kun 10 minutters gange fra Kiblurn Campus. Her har studenter tilgang til toppmoderne musikkstudioer, sosiale møteplasser og et helt nytt konsertlokale.

5 grunner til å velge ICMP

  1. ICMP er blant Europas ledende utdanningsinstitusjoner for musikk.
  2. Gir mulighet for nettverksbygging med noen av de største navnene i bransjen.
  3. Fokus å forberede musikere, produsenter, utøvere, kreative artister og gründere for en vellykket og givende karriere i musikkbransjen
  4. Tilgang på fasiliteter og utstyr hele syv dager i uken for studenter, også utenfor undervisningstiden – uten noen ekstra kostnad!
  5. Forståelse for at hver enkelt student har forskjellige karrieremotivasjoner, og oppfordrer deg til å følge din egen vei.

Registrer deg for gratis studieveiledning

Din hovedkontakt i SONOR

Vilde Haaland Axelsen

Vis mer

Vilde Haaland Axelsen

På samme måte som veldig mange andre var Vilde usikker på hva hun skulle studere, men etter å ha vært på reise i Australia i seks måneder bestemte hun seg for at det var der hun ville tilbringe studietiden sin. Hun var veldig usikker på hvordan en slik prosess fungerte, og fikk derfor hjelp av Sonor. Til daglig sitter hun på kontoret vårt i Oslo og hjelper studenter med å legge ut på reise, slik som hun selv gjorde for seks år siden.

Ved University of Wollongong, omringet av vakre strender, koalabjørner og kenguruer, tok hun en Bachelor i Media og kommunikasjon med major i journalistikk og minor i filosofi. Hun har god forståelse for hvordan det kan føles å reise ut i den store verden helt på egenhånd. Vilde hjelper deg gjennom hele prosessen og svarer på de spørsmålene du måtte ha.

Registrer deg for gratis studieveiledning