University of Western Australia

University of Western Australia (UWA) ligger i Perth som har blitt beskrevet som verdens mest isolerte storby. Her finner du en multikulturell campus med studenter fra over 80 forskjellige land. På campus finnes en rekke tilbud til deg som er interessert i sport, kunst, teater, og mange andre ting.

Studenter

23,503

Søknadsfrist

Rullerende

Sted

Perth, Western Australia

Pris

Fra 29,456 AUD

Stipend

15,000 AUD

University of Western Australia (UWA) ligger i Perth i delstaten Western Australia. Universitetet er medlem av ”Group of Eight”, en sammenslutning av de mest prestisjefylte og forskningsorienterte universitetene i Australia. Gruppen består av de høyest rangerte universitetene og forsikrer derfor sine studenter høy kvalitet i alle felt. Universitetet er verdensledende innen en rekke forskningsfelt, spesielt ved UWA Institute of Agriculture. I tillegg er fakultetet UWA Business School kreditert av både European Quality Improvement System (EQUIS) og Associaton to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Universitetet har over 80 forskjellige forskningssentre, og mottar enorme summer i støtte til forskning hvert år. Her er ni fakulteter og en mengde ulike studieretninger. Særlig populært er studier innen psykologi, pedagogikk, geologi og marinbiologi, samt business og landbruk. I tillegg tilbyr universiteter en rekke spennende studier som Zoology, Natural Resource Management, Sport Science og Specialist Music studies for å nevne noen. UWA er rangert som det nest beste universitetet i Australia når det kommer til kvaliteten på bachelorprogrammene de tilbyr.

UWA på tilleggsstipendlisten til Lånekassen

UWA er på tilleggsstipendlisten til Lånekassen. Dette innebærer at du vil kunne få ekstra studiestøtte i form av stipend for å dekke skolepengene om du får opptak ved skolen!

SONOR kan hjelpe deg med opptak på skolens:

Beliggenhet

Universitetets campus heter Crawley. Det ligger kun ti minutter fra Perths sentrale businessdistrikt, like ved elven Swan River. Like nord for campus ligger universitetets studentboliger. Byen har god kollektivtrafikk med tog, ferjer og buss slik at du enkelt kan komme deg rundt til de forskjellige bydelene.

Perth kalles ofte ”verdens mest isolerte storby”, siden den ligger over 2000 kilometer fra Adelaide, som er nærmeste store by. Byen oppleves allikevel ikke isolert på noen måte. Perth har omtrent en og en halv million innbyggere, og en rekke severdigheter. Noen eksempler på dette er Perth Zoo, flere flotte strender, Heirisson Island, en øy med frittgående kenguruer, og ikke minst bysentrumet. Her er en blanding av moderne og historiske bygninger og et spennende kunst- og kulturliv. Sommeren i Perth er varm og tørr, mens vinteren er litt kaldere og våtere. Det er likevel ikke vanlig at temperaturen faller under 16 grader på vinterstid.

Dette bør du få med deg i Perth

I Perth er det verdt å få med seg Kings Park som er et stort parkområde i hjertet av byen og et steinkast unna universitetet. Herfra er det også kort vei til den svært populære Cottesloe Beach og Perth sentrum. Med et tiltrekkende varmt klima store deler av året er det alltid muligheter for aktiviteter på land og i vann. Surfing, kajakk, snorkling, strandvolleyball, soling og bading er bare noen av tingene du kan bruke fritiden til. Det er mye å oppleve både i og utenfor byen, og om man melder seg inn i ulike studentforeninger og skoleaktiviteter vil man kunne oppleve enda mer sammen med andre.

Semester eller årsstudier ved University of Western Australia?

Ønsker du et kortere studieopphold ved UWA? Det kan vi tilrettelegge for! Enten du er under utdanning i Norge og ønsker ett semester eller to i utlandet, eller vil smake på studenttilværelsen før du starter på en videre utdanning kan vi hjelpe deg med det. Ta kontakt med oss i SONOR for mer informasjon om semesterstudier ved UWA.

Fem gode grunner til å velge University of Western Australia

 1. UWA er et anerkjent universitet både i Australia og internasjonalt
 2. Et sterkt forskningsuniversitet, og forskningen ligger til grunn for undervisningen
 3. UWA har sterke bånd til lokalområdet sitt, og universitetscampusen er stedet for en rekke kultur- og idrettsaktiviteter
 4. I tillegg til vanlig undervisning legges det til rette for opplæring i samarbeid med næringslivet og det offentlige
 5. Multikulturell campus hvor inkludering og respekt står sentralt

Din hovedkontakt i SONOR

Kristin Hulsund Kvam

Vis mer

Kristin Hulsund Kvam

For noen år siden dukket Kristin opp på kontoret til SONOR i Trondheim med et ønske om å studere i Australia, og nå noen år senere jobber hun selv på det samme kontoret for å oppfylle andres ønsker om å studere i utlandet. Med en bachelorgrad i internasjonale studier fra Universitetet i Wollongong, Australia (med utveksling til Mexico) og en mastergrad i internasjonale relasjoner fra Nederland har Kristin god erfaring med studier utenfor Norges grenser.

Kristin vet godt hvilke usikkerheter og spørsmål som kan dukke opp hos studenter som ønsker å studere i utlandet, enten det er for et semester eller for en hel grad, bachelor eller master, og hun vil gjøre alt hun kan for at du skal få svar på dine spørsmål. Kristin er å treffe på vårt kontor i Trondheim, og hun tar veldig gjerne i mot besøk.

Visste du at…?

Les andre studenters erfaringer

Amalie Frøland

Min hverdag består kanskje av 1-2 forelesninger eller tutorials/labs fra mandag til torsdag også har jeg venninner som tar noen av de samme fagene som meg og da sitter vi alltid ilag i forelesning. Undervisningen varierer fra store forelesnings saler …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.