SONOR hjelper deg gratis1

University of Wollongong

En times kjøretur sør for Sydney, finner du byen Wollongong, som er hjem til University of Wollongong (UOW). Byen ligger på kysten, og kan friste med både fine strender og nærhet til natur og storby. På selve campusen finner du alt du kunne tenke deg, fra campusboliger, barer og cafeer, bibliotek, og vanndammer og småparker for å slappe av eller studere i mellom forelesningene.

Studenter

32,208

Sted

Wollongong, New South Wales

Pris

Fra 23,616 AUD

University of Wollongong har et ”Centre of Exellence” innen telekommunikasjon, og er i verdenseliten når det gjelder ingeniørfag (mineral og mining) og geografi. Av andre fagområder som utmerker seg er blant annet Accounting and Finance, Chemistry, Communication and Media Studies, Education, Engineering – Civil and Structural og Materials Science. Det som kjennetegner alle studieprogrammene er fokuset på videre yrkesliv, og University of Wollongong har tidvis vært det australske universitetet med høyest andel studenter som går rett ut i jobb etter endte studier.

Universitetet har rundt 20 000 studenter spredt på flere campuser i Wollongong og regionene rundt. Ved hovedcampusen i Wollongong vil du finne både studentboliger, sportsanlegg, butikker og moderne undervisningsfasiliteter.

SONOR kan hjelpe deg med opptak på skolens:

Beliggenhet

University of Wollongong ligger i byen Wollongong på sørøstkysten av Australia. Byen har omtrent 260 000 innbyggere og ligger 80 kilometer, eller en times togtur, sør for Sydney. Av innbyggerne kalles den bare ”the Gong” og opprinnelig skal navnet bety ”lyden av havet”. Wollongong er en vibrerende, multikulturell by med et stort utvalg museer, gallerier, butikker og restauranter. Samtidig har den en rekke flotte strender, parker og muligheter for utendørsaktiviteter, deriblant ekstremsport. Universitetets campus ligger omtrent fem kilometer nordvest for sentrum av byen. Det går jevlige busser mellom campus, sentrum og jernbanestasjonen som er gratis for skolens studenter.

Semester eller årsstudier ved UoW?

Ønsker du et kortere studieopphold ved UoW? Det kan vi tilrettelegge for! Enten du er under utdanning i Norge og ønsker ett semester eller to i utlandet, eller vil smake på studenttilværelsen før du starter på en videre utdanning kan vi hjelpe deg med det. Ta kontakt med oss i SONOR for mer informasjon om semesterstudier ved UoW.

Fem gode grunner til å velge Wollongong

 1. UOW har blitt anerkjent som ett av de beste universitetene i Australia når det kommer til undervisning og læring, og scorer høyt på både nasjonale og internasjonale rangeringer
 2. Forskning, innovasjon og entreprenørskap står også sentralt
 3. UoW har sterke bånd til næringslivet, og mange av gradene deres har betydelige praktiske komponenter
 4. Universitetet har en rekke support-tjenester for internasjonale studenter som hjelper deg med å finne deg til rette
 5. Wollongong har naturskjønne omgivelser, men ønsker du å dra til storbyen, er Sydney like i nærheten

Din hovedkontakt i SONOR

Kristin Hulsund Kvam

Vis mer

Kristin Hulsund Kvam

For noen år siden dukket Kristin opp på kontoret til SONOR i Trondheim med et ønske om å studere i Australia, og nå noen år senere jobber hun selv på det samme kontoret for å oppfylle andres ønsker om å studere i utlandet. Med en bachelorgrad i internasjonale studier fra Universitetet i Wollongong, Australia (med utveksling til Mexico) og en mastergrad i internasjonale relasjoner fra Nederland har Kristin god erfaring med studier utenfor Norges grenser.

Kristin vet godt hvilke usikkerheter og spørsmål som kan dukke opp hos studenter som ønsker å studere i utlandet, enten det er for et semester eller for en hel grad, bachelor eller master, og hun vil gjøre alt hun kan for at du skal få svar på dine spørsmål. Kristin er å treffe på vårt kontor i Trondheim, og hun tar veldig gjerne i mot besøk.

Visste du at….?

 • Er rangert blandt verdens 2% høyst rangerte Universitet. Les mer her.
 • Er en av verdens ledende universitet under 50 år. Les mer her.
 • Er rangert blandt topp 100 i verden for arbeidsgivere. Les mer her.
 • UoW er rangert som nummer 1 for enestående undervisning i Australia. Les mer her.

 

Les andre studenters erfaringer

Trine Børseth

University of Wollongong har et ”Centre of Exellence” innen telekommunikasjon, og er i verdenseliten når det gjelder ingeniørfag (mineral og mining) og geografi. Av andre fagområder som utmerker seg er blant annet Accounting and Finance, Chemistry, Communication and Media Studies, …

Les mer

Relaterte Nyheter

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karrakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.