Møt SONOR på utdanningsmessene i 2024!

Hvert år inviterer vi i SONOR alle våre samarbeidsuniversiteter til å være med oss på utdanningsmesser rundt omkring i Norge, i januar og februar. Dette er en flott mulighet for deg å treffe en representant fra det universitetet du lurer på om du skal søke opptak til. Kanskje du til og med allerede har søkt opptak til én eller flere skoler, og ønsker å ta en prat fordi det både er gøy og hyggelig?

Studieveiledere fra SONOR er alltid til stede, og universitetene står på standen vår sammen med oss. Du trenger bare å finne SONOR i messehallen. Vi hjelper til med å introdusere deg for skolene hvis du ønsker det, og er selvfølgelig også tilgjengelig for å svare på spørsmål.

Hvorfor komme på messene?

  • Møt noen av verdens ledende og mest innovative universiteter
  • Møt din nåværende eller framtidige veileder i SONOR
  • Diskuter ulikheter mellom studiesteder og studieland
  • Få informasjon om stipendmuligheter
  • Oppdag nye og uante muligheter
  • Det er gratis
  • +++++++

Hvem, hvor og når kan du møte våre partnere?

På listen under finner du oversikt over hvilke universiteter du kan treffe, og hvor. Finner du ikke det universitetet du leter etter? Ta kontakt med SONOR – vi hjelper deg med den informasjonen du trenger uansett, det er ikke sånn at du må ha møtt skolen for å kunne søke om opptak til studier. Husk at alle våre tjenester er gratis for deg som student!

24 januar, 09:00 – 15:00 og 25 januar 09:00 – 14:00
1 februar, 09:00 – 14:00 og 2 februar 09:00 – 14:00
14 februar, 09:00 – 15:00 og 15 februar 09:00 – 14:00

Ønsker du å få kontakt med andre skoler? Ta kontakt med oss her i SONOR så finner vi sammen gode alternativer som passer for dine videre interesser.

Registrer deg for gratis studieveiledning