Bond University

Bond University er et privat, not-for-profit-universitet, som er godt kjent både i og utenfor Australia. Her går det omtrent 4600 studenter, og rundt 40 % av disse er internasjonale studenter. Klassene er små, og universitetet opererer med tre semestre per år i stedet for to. Dette gjør det mulig å bli ferdig med en bachelorgrad på to år.

Studenter

4,600

Sted

Gold Coast

Pris

Fra 33,640 AUD
Stipend tilgjengelig

Bond scorer høyt på den årlige Good University Guide, en uavhengig «forbrukerguide» rettet mot de australske høyere utdanningsinstitusjonene. I 2016 ble resultatet for Bond flere femstjernersvurderinger i kategorien Education Experience enn noe annet universitet i Australia, for tiende året på rad! Bond har oppnådd fem av fem stjerner innenfor følgende områder:

  •   Teaching Quality, Generic Skills, Overall Satisfaction og Staff-student Ratios

Bond scorer også høyt på områder som «Starting Salaries» og «Getting a full-time job», med 4 stjerner i begge kategorier.

Bond har en fantastisk campus med moderne undervisningsfasiliteter, og skolen har studentboliger både på og utenfor campus. Forholdstallet mellom lærer og student er 1:11, noe som er det laveste i Australia, og som betyr at du som student får en tett og personlig oppfølgning fra skolens forelesere.

Bond er viden kjent for sine fast track-programmer. Med tre semestre per studieår kan du være ferdig med din bachelor på to år, og en master på tre år og ett semester totalt!

Vi kan hjelpe deg med følgende studiemuligheter ved Bond University

Beliggenhet

Bond University ligger i Gold Coast. Det bor omtrent en halv million mennesker i dette området, som er kjent for sitt subtropiske klima og flotte strender. Her er det sol 287 dager i året, og australierne selv drar gjerne hit på ferie. Siden byen er en populær turistdestinasjon finnes det en rekke temaparker og lignende attraksjoner i området. Byen har også et rikt kanalsystem. Bonds universitetscampus ligger i forstaden Robina i Gold Coast, og herfra kan du ta toget direkte til Brisbane, som ligger cirka 80 kilometer lenger nord.

Bolig og livet ved Bond University

Ved Bond University har du muligheten til å velge om du vil bo på eller utenfor campus. Skolen har et eget boligkontor som hjelper deg med å kartlegge hva som passer for deg. Utover dette har de et tett samarbeid med en utleier som hjelper deg og dine venner med å finne en plass å bo utenfor campus om du ønsker det. For mer informasjon om dine muligheter, ta en kikk her.

Semester eller årsstudier ved Bond?

Ønsker du et kortere studieopphold ved Bond? Det kan vi tilrettelegge for! Enten du er under utdanning i Norge og ønsker ett semester eller to i utlandet, eller vil smake på studenttilværelsen før du starter på en videre utdanning kan vi hjelpe deg med det. Ta kontakt med oss i SONOR for mer informasjon om semesterstudier ved Bond.

 Fem gode grunner til å velge Bond

  1. Bond University er et privat, not-for-profit-universitet, og alle pengene studentene betaler i skolepenger, investeres direkte tilbake i universitetet
  2. Bond er med sine 4600 studenter perfekt for deg som ønsker deg til et mindre universitet, med små klasser og tett oppfølging
  3. Genuint internasjonalt miljø
  4. Unik og personlig studieopplevelse
  5. Bond er kjent for å uteksaminere studenter som er godt forberedt på arbeidslivet

Din hovedkontakt i SONOR

Kristin Hulsund Kvam

Vis mer

Kristin Hulsund Kvam

For noen år siden dukket Kristin opp på kontoret til SONOR i Trondheim med et ønske om å studere i Australia, og nå noen år senere jobber hun selv på det samme kontoret for å oppfylle andres ønsker om å studere i utlandet. Med en bachelorgrad i internasjonale studier fra Universitetet i Wollongong, Australia (med utveksling til Mexico) og en mastergrad i internasjonale relasjoner fra Nederland har Kristin god erfaring med studier utenfor Norges grenser.

Kristin vet godt hvilke usikkerheter og spørsmål som kan dukke opp hos studenter som ønsker å studere i utlandet, enten det er for et semester eller for en hel grad, bachelor eller master, og hun vil gjøre alt hun kan for at du skal få svar på dine spørsmål. Kristin er å treffe på vårt kontor i Trondheim, og hun tar veldig gjerne i mot besøk.

Dette bør du få med deg på Gold Coast

Når du er student handler det ikke bare om studiene dine, men også om livet utenfor klasserommet. Det handler om menneskene du møter, aktiviteter du deltar på og ikke minst hva slags utfordringer dine omgivelser gir deg. Her er noen tips til hva du bør få med deg som student på Gold Coast:

Les andre studenters erfaringer

Camilla

Bond er et veldig bra universitet, som tar utdannelsen din seriøst. De har dyktige veiledere som ønsker at du presterer bra. Jeg tar master på 12 måneder som selvfølgelig er mer krevende enn en master på 2 år. Jeg vil …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.