Bond University

Bond University er et privat, not-for-profit-universitet, som er godt kjent både i og utenfor Australia. Her går det omtrent 4600 studenter, og rundt 40 % av disse er internasjonale studenter. Klassene er små, og universitetet opererer med tre semestre per år i stedet for to. Dette gjør det mulig å bli ferdig med en bachelorgrad på to år.

Studenter

4,600

Søknadsfrist

Rullerende

Sted

Gold Coast, Queensland

Pris

Fra 33,640 AUD

Stipend

25% av skolepenger i AUD

Bond University sitt campus ligger i forstaden Robina i byen Gold Coast, Queensland. Nesten halvparten av de 4500 studentene er internasjonale og er fra over 80 land.

Bond scorer høyt på den årlige Good University Guide, en uavhengig «forbrukerguide» rettet mot de australske høyere utdanningsinstitusjonene. I 2019 ble resultatet for Bond flere femstjernersvurderinger i kategorien Education Experience enn noe annet universitet i Australia, for tiende året på rad! Bond har oppnådd fem av fem stjerner innenfor følgende områder: Teaching Quality, Generic Skills, Overall Satisfaction og Staff-student Ratios

Bond scorer også høyt på områder som «Starting Salaries» og «Getting a full-time job», med 4 stjerner i begge kategorier.

Bond har en fantastisk campus med moderne undervisningsfasiliteter, og skolen har studentboliger både på og utenfor campus. Forholdstallet mellom lærer og student er 1:11, noe som er det laveste i Australia, og som betyr at du som student får en tett og personlig oppfølgning fra skolens forelesere.

Bond er viden kjent for sine fast track-programmer. Med tre semestre per studieår kan du være ferdig med din bachelor på to år, og en master på tre år og ett semester totalt!

 

30 % prisreduksjon for SONORs studenter

I forbindelse med Bond University sitt 30årsjubileum tilrettelegger universitetet for 30% avslag i skolepengene for bachelorgradene innenfor Film & TV samt Business og Commerce.

Stipendet er eksklusivt for studenter som søker opptak via oss her i SONOR. Er dette aktuelle grader for deg? Ta en kikk her for ytterligere informasjon, samt registrer deg her for å komme i kontakt med våre veiledere.

 

Studiemuligheter

Vi i SONOR kan hjelpe deg med opptak til følgende studier hos Bond University:

 

 

Stort og variert fagtilbud

Klassene er små, og universitetet opererer med tre semester per år i stedet for to. Dette gjør at du kan velge å gjøre ferdig en bachelorgrad på to år, og en mastergrad på ett år og fire måneder. Bond har oppstart tre ganger i løpet av året, som gjør det enkelt å tilrettelegge for kortere studieopphold på ett eller to semester rett etter videregående.

Bond har et variert fagtilbud på både bachelor og masternivå med særlig populære studier innen business, commerce, sports management og arkitektur. Campuset har en fantastisk beliggenhet, med alt av moderne undervisningsfasiliteter tilgjengelig. Skolen tilbyr også praksisopphold, deltakelse i konferanser, internasjonale konkurranser, studieturer og frivillig arbeid for studenter, som gir mengder av verdifull erfaring.

Ønsker du litt ekstra oppfølging, er Student Learning Support parat med bistand fra en personlig veileder. Det mest kjente studiet ved skolen er kanskje bachelorgraden i Film & TV. Den nå verdensberømte norske regissøren Tommy Wirkola («Død Snø», «Kill Buljo» og Hollywood-filmen «Hansel and Gretel») tok denne graden da han studerte her.

 

 

Rangeringer og utmerkelser

Bond University er rangert blant verdens topp 20 «små universiteter». I tillegg har de mottatt flere gode ratinger.

Bond Uni: Global topp 20

 • Universitetet er rangert blant verdens topp 20 av verdens «små universitet» av Times Higher Education (THE)

5 stjerners rating

 • Bond har mottatt 5 stjerner av Good Universities guide i 2019 innenfor følgende områder: Overall Quality of Education, Teaching Quality, Learner Engagement, Learning Resources, Student Support, Skills Development, Student Retention og Student Teacher Ratio.
 • Universitetet har i tillegg mottatt 5 stjerner fra QS (2017-2019) for: Teaching, Employability, Internationalisation, Facilities, Social Responsibility og Inclusiveness.

Les mer om Bond University sine rangeringer og utmerkelser her.

 

 

Studieliv

Det er lett å fylle fritiden sin, med sosiale arrangement, ulike grupper og klubber, treningssenter, volleyball- og tennisbane og svømmebasseng i umiddelbar nærhet. Det beste er bare kaste seg i det, og åpne seg for et vell av nye opplevelser og vennskap. Du vil garantert ikke angre!

I Gold Coast står begivenhetene i kø, med blant annet store billøp i gatene, World Tour i surfing, Gold Coast Film Festival, Pop Culture Expo og Australian Surf Life Saving Championship for å nevne noe. Du vil tidsnok oppdage at det å leve og bo i Australia innebærer en helt annen, noen sier bedre, livsstil en hjemme i Norge.

 

 

Bolig

Universitetet har studentboliger både på og utenfor campus, og kan ellers være behjelpelig med å finne en passende bolig for deg.

Ved Bond University har du muligheten til å velge om du vil bo på eller utenfor campus. Skolen har et eget boligkontor som hjelper deg med å kartlegge hva som passer for deg. Utover dette har de et tett samarbeid med en utleier som hjelper deg og dine venner med å finne en plass å bo utenfor campus om du ønsker det. For mer informasjon om dine muligheter, ta en kikk her.

 

 

Beliggenhet

Bond University ligger i Gold Coast. Gold Coast er en by som ligger i overkant av 60 kilometer sør for delstashovedstanden i Queensland, Brisbane. Det bor omtrent en halv million mennesker i dette området, som er kjent for sitt subtropiske klima og flotte strender. Her er det sol 287 dager i året, og australierne selv drar gjerne hit på ferie.

Siden byen er en populær turistdestinasjon finnes det en rekke temaparker og lignende attraksjoner i området. Byen har også et rikt kanalsystem. Bonds universitetscampus ligger i forstaden Robina i Gold Coast, og herfra kan du ta toget direkte til Brisbane.

 

 

Fem gode grunner til å studere ved Bond University

 1. Bond University er et privat, not-for-profit-universitet, og alle pengene studentene betaler i skolepenger, investeres direkte tilbake i universitetet.
 2. Bond er med sine 4600 studenter perfekt for deg som ønsker deg til et mindre universitet, med små klasser og tett oppfølging.
 3. Genuint internasjonalt miljø
 4. Unik og personlig studieopplevelse
 5. Bond er kjent for å uteksaminere studenter som er godt forberedt på arbeidslivet

Registrer deg for gratis studieveiledning

Din hovedkontakt i SONOR

Kristin Hulsund Kvam

Vis mer

Kristin Hulsund Kvam

For noen år siden dukket Kristin opp på kontoret til SONOR i Trondheim med et ønske om å studere i Australia, og nå noen år senere jobber hun selv på det samme kontoret for å oppfylle andres ønsker om å studere i utlandet. Med en bachelorgrad i internasjonale studier fra Universitetet i Wollongong, Australia (med utveksling til Mexico) og en mastergrad i internasjonale relasjoner fra Nederland har Kristin god erfaring med studier utenfor Norges grenser.

Kristin vet godt hvilke usikkerheter og spørsmål som kan dukke opp hos studenter som ønsker å studere i utlandet, enten det er for et semester eller for en hel grad, bachelor eller master, og hun vil gjøre alt hun kan for at du skal få svar på dine spørsmål. Kristin er å treffe på vårt kontor i Trondheim, og hun tar veldig gjerne i mot besøk.

Dette bør du få med deg på Gold Coast

Når du er student handler det ikke bare om studiene dine, men også om livet utenfor klasserommet. Det handler om menneskene du møter, aktiviteter du deltar på og ikke minst hva slags utfordringer dine omgivelser gir deg. Her er noen tips til hva du bør få med deg som student på Gold Coast:

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.