Leeds Beckett University

Leeds Beckett University er et stort og internasjonalt universitet plassert i både Leeds og forstaden Headingley. Her kan du forvente et yrende studentliv med sport på høyt nivå og klubber for enhver smak. Akademiske utfordringer får du også, med mulighet for praksisplasser gjennom universitetets samarbeid med forretningslivet.

Studenter

28000

Søknadsfrist

30. juni for bachelorgrader

Sted

Leeds

Pris

Fra 14000 GBP

Stipend

Fra 1000 GBP

 

Med over 28 000 studenter fra over 100 land, er Leeds Beckett University et stort universitet. Det ble etablert allerede i 1824, og er i dag et av Storbritannias mest populære universitet. Biblioteket, som er åpent døgnet rundt, har fått utmerkelser flere år på rad for sin fremragende kundeservice.

Leeds Beckett University har et sterkt lokalt fokus, med satsingsområder innen innovasjon og nyskaping. Skolen er det man kaller et breddeuniversitet. Leeds Beckett University har dermed et godt studietilbud innen de fleste fagområder. Noen av gradene inkluderer opptil ett års praksis, og skolen hjelper deg å finne en arbeidsgiver som passer for deg. Tidligere studenter har jobbet for både BBC, Disney og Microsoft. Det er også gode muligheter for master- og forskningsstudenter, universitetet tilbyr over 200 kurs for deg som allerede har en bachelor.

Universitetet har en aktiv studentforening som organiserer det meste som er studentrelatert utenom studiene. Du vil garantert finne en klubb, et idrettslag eller en sportsgren som passer for deg. Om du bare ønsker å delta i studenttilværelsen uten å være med i en organisasjon, finnes det mange andre tilbud å benytte seg av. Det er også mange muligheter gjennom studentforeningen til å gjøre en god innsats som frivillig i lokalsamfunnet.

Studiemuligheter

Beliggenhet

Leeds er Storbritannias tredje største by og ligger i vakre West Yorkshire. Et stykke utenfor bykjernen har Leeds Beckett University etablert sitt City campus med topp moderne fasiliteter og flere prisvinnende bygninger. Fra City campus har du enkel tilgang til byen Leeds, Storbritannias største finansielle sentrum etter London.

I idylliske og historiske omgivelser under fem kilometer fra Leeds ligger campusen Headingley. Her finner man universitetets idrettsanlegg, samt barer, vintage butikker og cafeer. Studentene har også tilgang til velutstyrte fasiliteter, som sportslaboratorier, animasjons- og musikkstudioer, og det siste innen IT-utstyr. Fra Headingley campus er bare en kort buss- eller sykkeltur til universitetets City campus.

Beliggenheten midt i landet gjør at det er en utmerket base hvorfra man kan utforske landsdelen Yorkshire og hele Storbritannia. Fra Leeds Station går det for eksempel tog til London på to timer og Manchester når du på under en time.

 

Studieliv

Leeds er en av de mest populære studentdestinasjonene i landet. Byen kan tilby et mangfoldig tilbud fra sport og kultur til uteliv og shopping; Leeds gir deg en unik studentopplevelse. Her finner du blant annet musikkscenen O2 Academy, der kjente navn som Rita Ora og Yeah Yeah Yeahs har spilt. Studentunionen ved Leeds Beckett arrangerer også konserter på flere av sine scener og barer. Hver august arrangeres musikkfestivalen Leeds Festival, en av Storbritannias største musikkfestivaler. Leeds er en musikkelskers paradis!

I Leeds finnes det også mer enn musikk. Her finner du fantastisk shopping, både i kjente varehus og små, lokale vintagebutikker. Om du er glad i film finnes det mange kinoer å velge mellom, i tillegg til en internasjonal filmfestival. Skal du ut og spise kan du velge og vrake blant verdens forskjellige mattradisjoner, men også den årlige Leeds Indie Food festivalen.

Spiller du en sport allerede eller har lyst til å prøve deg på noe nytt finner du garantert noe ved Leeds Beckett University. Du har over 40 idrettsklubber å velge mellom. Her finnes det alt fra amerikansk fotball og rugby til svømming og tennis. Studentunionen har også klubber som omfatter alt fra sjakk til mote og film. Her kan du virkelig skape din egen hverdag og unike studentopplevelse.

 

 

Fem gode grunner til å velge Leeds Beckett University:

  1. Universitetet er en av de mest populære skolene i Storbritannia.
  2. Skolen tilbyr praksisplasser ved flere av sine kurs og har et stort fokus på karriereveiledning.
  3. Leeds er Storbritannias nest største finansielle sentrum, etter London.
  4. Du vil studere ved ett topp moderne universitet, med flere prisvinnende bygninger.
  5. Beliggenheten midt i landet, gjør det enkelt å utforske resten av Storbritannia.

Høres Leeds Beckett University spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om det å studere i Storbritannia eller bare litt generelt om det å studere i utlandet.

Registrer deg for gratis studieveiledning

Din hovedkontakt i SONOR

Magnus Wallin Gunnerud

Vis mer

Magnus Wallin Gunnerud

Magnus kommer fra teknologibyen Kongsberg; og har alltid vært nær engelsk kultur i sin oppvekst. Det var en av hovedgrunnene til at han valgte å studere i England, hvor han bodde tre år i Oxford, og senere flyttet til Polen i tre år etter det. Magnus har en bachelorgrad i psykologi fra Oxford Brookes og en mastergrad i psykologi og nerveforskning fra King’s College London. I England brukte han mye tid på å lage en studentplattform hvor studenter kunne forske, diskutere, og dele sine interesser innenfor ett forum av likesinnede.   

Magnus var fast bestemt på å studere i utlandet og har i England opplevd ett miljø som fikk han til å bli en bedre versjon av seg selv via sine studier. Han mener at dette er det beste man får av å studere i utlandet, og vil med sine erfaringer hjelpe så mange som mulig til å nå deres beste. Magnus hjelper deg gjerne med alt du skulle trenge, og muligens litt råd sett hans personlige utdannelse. Ta kontakt!  

  • Leeds Beckett er rangert på fjerdeplass i Storbritannia, og som nummer 2 i England blant internasjonale studenter i det årlige studentbarometeret.
  • Skolens fasiliteter er rangert som nummer 3 i Storbritannia og 4 i verden i samme undersøkelse.
  • Hele 92% av alle internasjonale studenter sier at Leeds Beckett er en bra plass å studere!
  • 94.1% av alle uteksaminerte studenter er i jobb 6 måneder etter uteksaminering.

Les andre studenters erfaringer

Andreas Bakker

Hvordan er en normal hverdag for deg?: Jeg har nok en helt normal studiehverdag som mange andre studenter. Jeg går til forelesninger/seminarer, leser i anbefalte studiebøker og artikler, trener og er med venner. Hvordan er undervisningen?: I første termin hadde …

Les mer

Les erfaringer fra alumni

Anna Markusson

Jeg ønsket å studere i utlandet for å oppleve noe nyt, på egenhånd. Ettersom jeg er halvt norsk og halvt fransk, har jeg alltid lurt på hvor jeg vil bosette meg. Jeg tenkte å oppleve å bo i et annet …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning