UNSW Sydney

Ønsker du å studere ved et av verdens ledende universiteter, samtidig som du nyter livet i en storby "down under"? UNSW er kanskje det rette for deg. UNSW tilrettelegger for et av verdens mest internasjonale studentmiljøer sentralt i Sydney. Universitetet er medlem av Group of Eight, en gruppe av de best rangerte universitetene i Australia, samtidig som at de er på tilleggsstipendlista til Lånekassen.

Studenter

50,000

Søknadsfrist

tre måneder før studiestart

Sted

Sydney, New South Wales

Pris

Fra 32,160 AUD

Stipend

10,000 AUD

UNSW Sydney (University of New South Wales) ligger i Australias største og eldste by, Sydney. Universitetet er medlem av Group of Eight, som er en samling av Australias åtte høyest rangerte utdannings- og forskningsinstitusjoner. Universitetet er også rangert høyt internasjonalt og er å finne blant verdens topp 50 universiteter av QS World University Ranking i 2016/2017. Universitetet er således bredt anerkjent både nasjonalt og internasjonalt og et strålende utgangspunkt for deg som vurderer å studere utenlands!

UNSW Sydney ble opprettet i 1949 med mottoet Scientia Manu et Mente, eller ”Kunnskap fra sinn og hånd”. Dette oppsummerer fortsatt universitetets sentrale filosofi. Her handler det om å finne en god balanse mellom det praktiske og det teoretiske i studenthverdagen. Et av universitetets fremste varemerker er derfor fokus på å utvikle nye og kreative måter å utføre og formidle forskning og undervisning.

 

Studiemuligheter

SONOR kan hjelpe deg med opptak på følgende studier hos UNSW Sydney

Semester eller årsstudier ved UNSW Sydney?

Ønsker du et kortere studieopphold ved UNSW Sydney? Det kan vi tilrettelegge for! Enten du er under utdanning i Norge og ønsker ett semester eller to i utlandet, eller vil smake på studenttilværelsen før du starter på en videre utdanning kan vi hjelpe deg med det. Ta kontakt med oss i SONOR for mer informasjon om semesterstudier ved UNSW Sydney.

 

 

Tilleggsstipend

UNSW Sydney er på tilleggsstipendlisten til Lånekassen. Dette innebærer at du vil kunne få ekstra studiestøtte i form av stipend for å dekke skolepengene om du får opptak ved skolen! Les mer om dette her.

 

 

Beliggenhet

Sydney er Australias største og mest livlige by. Å bo og studere her vil være en svært spennende og fargerik opplevelse for deg som student. Sydney er inngangsporten til Australia, og hjem til mer enn fire millioner mennesker. Dette er også en av verdens mest multikulturelle byer, hvor du kan oppleve mat, underholdning og kulturelle tradisjoner fra alle verdenshjørner.
Byen er omkranset av vakre strender, inkludert den svært kjente Bondi Beach, nasjonalparker og fjellkjeder. Her er det med andre ord uendelige muligheter til å kombinere både storbyliv og shopping med sterke naturopplevelser.

UNSW Sydney tilrettelegger for et spennende multikulturelt campus med storbyens tilbud rett rundt hjørnet!

 

 

Campus

UNSW kan tilby et dynamisk studentmiljø. Her kommer så mange som en av fire studenter kommer fra land utenfor Australia. Totalt har UNSW Sydney nærmere 50 600 studenter. Av disse er mer enn 14 600 internasjonale studenter fra 120 forskjellige land.

Hovedcampus ligger i grønne omgivelser i den østlige bydelen Kensington, ikke langt fra Sydneys berømte strender. Her tilbys det bachelor -og mastergrader innen alt fra samfunnskunnskap, ingeniørfag og business, til helsefag og juss. Campusen er nesten for en egen by å regne. Her finnes alt forelesningssaler, studentboliger, butikker og sportsfasiliteter. Bygningene er nye og moderne og området er flott og velholdt. Her myldrer det av studenter, enten på en av de mange kafeene, på gressletten, med en stabel bøker i hendene på tur fra en forelesning til en annen, eller inne i en av matsalene. Du blir fort en del av studentlivet på campus!

UNSW har også en egen kunstskole, College of Fine Arts, som ligger i Paddington, like utenfor Kensington.

 

 

Fem gode grunner til å velge UNSW Sydney

 1. UNSW er et av åtte toppuniversitet i Australia.
 2. Universitetet har svært gode studentfasiliteter og servicetjenester for internasjonale studenter
 3. UNSW et klassisk campusuniversitet, hvor du kan bo et steinkast fra forelesningssalene.
 4. Universitetet har et multikulturelt og internasjonal miljø med studenter fra 120 ulike land.
 5. En utdanning ved UNSW er et svært godt utgangspunkt for en framtidig karriere innen ditt fagfelt, både nasjonalt og internasjonalt.

 

 

Registrer deg for gratis studieveiledning

Din hovedkontakt i SONOR

Kristin Hulsund Kvam

Vis mer

Kristin Hulsund Kvam

For noen år siden dukket Kristin opp på kontoret til SONOR i Trondheim med et ønske om å studere i Australia, og nå noen år senere jobber hun selv på det samme kontoret for å oppfylle andres ønsker om å studere i utlandet. Med en bachelorgrad i internasjonale studier fra Universitetet i Wollongong, Australia (med utveksling til Mexico) og en mastergrad i internasjonale relasjoner fra Nederland har Kristin god erfaring med studier utenfor Norges grenser.

Kristin vet godt hvilke usikkerheter og spørsmål som kan dukke opp hos studenter som ønsker å studere i utlandet, enten det er for et semester eller for en hel grad, bachelor eller master, og hun vil gjøre alt hun kan for at du skal få svar på dine spørsmål. Kristin er å treffe på vårt kontor i Trondheim, og hun tar veldig gjerne i mot besøk.

Visste du at…?

 • UNSW er rangert blant verdens topp 100 universitet. De ble i 2015/2016 rangert som nummer 82  i Times Higher Education ranking.
 • UNSW er det første universitetet i verden som ble tildelt den prestisjetunge QS 5 Star Plus rating.
 • UNSW er en av grunnleggerne av Group of Eight som er en gruppe av ledende forskningsinstitusjoner i Australia, samt at de er en del av Universitas gruppen av skoler (består av 17 ledende institusjoner fra 10 land).
 • Etter endt utdanning har skolens studenter den høyeste gjennomsnittlige lønnen av alle Group of Eight skoler.
 • UNSW er anerkjent for å være det australske universitetet med den tetteste kontakten med industrien, noe som reflekteres gjennom universitetets forskningspartnerskap.

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.