Berkeley College, New York City

" Berkeley College er et godt alternativ for de som ønsker å studere business eller fashion, noe de har spesialisert seg innen. Berkeleys programmer er utviklet med innspill fra eksperter, og regelmessig oppdatert for å holde tritt med utviklingen og standarden i markedet. I tillegg til profesjonelle undervisere med bred erfaring, har alle programmer praksisperioder eller arbeidsrelaterte oppgaver som bidrar til en bedre karriereforberedelse. "

Studenter

8,000

Sted

Manhattan, New York

Pris

Per år: 24,200 USD
Stipend tilgjengelig!

Helt siden 1931 har Berkeley College jobbet med å forberede studenter til arbeidslivet. I løpet av disse årene har verden forandret seg ganske drastisk. Berkeley har fulgt med i tiden og hele tiden vært i forkant, reevaluert og forandret sine studieprogram i henhold til hva du som student trenger. Det som ikke har forandret seg ved Berkeley er deres evne til hele tiden å sette deg som student i førersetet. Skolen passer på at de krav du har til en høyere utdanningsinstitusjon blir opprettholdt! Berkeleys studieprogram er nøye planlagt for at de skal kunne tilpasse seg deg som student og dine ønsker for framtiden – ikke bare rent akademisk, men med tanke på en langvarig suksessfull karriere innenfor ditt fagfelt. Utdannelse ved Berkeley betyr at du utvikler verktøy for framtidig suksess i arbeidslivet!

Berkeley College er et godt alternativ for de som ønsker å studere business eller fashion, noe de har spesialisert seg innen. Berkeleys programmer er utviklet med innspill fra eksperter. Disse er regelmessig oppdatert for å holde tritt med utviklingen og standarden i markedet. I tillegg til profesjonelle undervisere med bred erfaring, har alle programmer praksisperioder eller arbeidsrelaterte oppgaver som bidrar til en bedre karriereforberedelse.

Hva kan du studere ved Berkeley College?


Beliggenhet

Midt i byen eller i forstaden? Berkeley har campus som er tilpasset ulike behov du som student måtte ha, med campus midt på Manhattan, men også i New Jersey. Uansett om du er interessert i storbyens pulserende energi, eller småbyen lover Berkeley den samme tette oppfølgningen fra sine forelesere. Berkeleys campus på Manhattan ligger midt i smørøyet i NYC. Sentralt plassert, ikke langt fra Grand Central Station, med både Broadway, restauranter og alle andre severdigheter i nærheten gir dette en unik opplevelse av ”the Big Apple!”.

NYC er kanskje verdens kulturelle hovedstad, med lett tilgang til museer, musikaler, teater og stand-up på Broadway, konserter, ballett, opera, bibliotek, kirker, historiske plasser og mye mer. Midt i alt dette finner du finansverdenens navle, NY Stock Exchange, og den grønne perlen Central Park. I tillegg til alt New York har å by på kan man også benytte muligheten til å reise ut av byen og oppleve mindre steder i naturlige omgivelser. En liten dagstur kan ta deg til steder du ikke forbinder med storby. Eksempler på dette er The Seneca Lake Wine Trail, Howe Caverns eller Bear Mountain State Park. Byen som er kjent for å aldri sove vil uten tvil by på mange opplevelser mens du studerer. Uansett hva du leter etter, er vi sikre på at du finner det i NY og ved Berkeley College!

Semester eller årsstudier ved Berkeley College?

Ønsker du et kortere studieopphold ved Berkeley College? Det kan vi tilrettelegge for! Enten du er under utdanning i Norge og ønsker ett semester eller to i utlandet, eller vil smake på studenttilværelsen før du starter på en videre utdanning kan vi hjelpe deg med det. Ta kontakt med oss i SONOR for mer informasjon om semesterstudier ved Berkeley College.

This is NYC!

Fem gode grunner til å velge Berkeley College

  1. BC tilrettelegger for at du kan ta en bachelorgrad på tre år!
  2. Stipendmuligheter for norske studenter.
  3. Campus midt på Manhattan, NYC!
  4. Små klasser, mer individuell oppfølgning.
  5. Fleksibel undervisning med morgen-, formiddags- og kveldsundervisning.

Din hovedkontakt i SONOR

Mari Berg Henie

Vis mer

Mari Berg Henie

Mari er en av våre to USA-eksperter. Hun bodde tre år i D.C. på nittitallet, og tok bachelorgraden ved Vassar College, NY. Mastergraden i fransk litteratur fullførte hun ved University of Oxford. Med bakgrunn som skriveveileder er hun opptatt av godt språk og tydelig kommunikasjon i møte med sine studenter. Men viktigst er at du som student føler deg godt ivaretatt og klar for å møte den nye studiehverdagen i utlandet.

Visste du at….?

  • Norske studenter stortrives ved skolen. Les mer her.
  • Berkeley er rangert blant de beste innen nettbaserte bachelorprogrammer av U.S. News & World Report for tredje år på rad.
  • Berkeley er rangert som nummer 7 innen «Special Focus» institutions in the United States basert på antall internasjonale studenter av The Institute of International Education.

Les andre studenters erfaringer

Karine Sem

Skolen i New York kan ikke sammenlignes med dem vi har i Norge! I en pulserende by som New York er mulighetene og ressursene uendelige. Skolen oppfordrer til et internship, og det samme gjør jeg! Selv hadde jeg et internship …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Close

Registrer deg for gratis studieveiledning

    Vi sender ut nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.
USA