University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast (UniSC) er en anerkjent utdanningsinstitusjon som ligger på den vakre Sunshine Coast i Queensland, Australia.

Studenter

17 538

Søknadsfrist

Rullerende

Sted

Sunshine Coast, Queensland

Pris

Fra 11 500 AUD

Stipend

15% AUD

 
CRICOS: 01595D

Om University of the Sunshine Coast

Etablert i 1996 har UniSC raskt vokst til å bli et ledende universitet kjent for sitt akademiske fremragende og pulserende campusliv. Med stor vekt på bærekraft og innovasjon i alle fakulteter, tilbyr UniSC et mangfoldig utvalg av bachelor- og masterprogrammer innen ulike fagområder. Universitetets moderne fasiliteter, dedikerte fakulteter og engasjerende læringsmiljø har tiltrukket studenter fra hele verden. UniSC sin rike historie og dedikasjon til å tilby kvalitetsutdanning har posisjonert universitetet som en betydelig bidragsyter til intellektuell og kulturell utvikling i regionen. I tillegg til hovedcampusen i Sunshine Coast har UniSC tre mindre campuser i Queensland.

Spar summer på din utdanning i Australia ved UniSC

University of the Sunshine Coast (UniSC) tilbyr en rekke stipendmuligheter for internasjonale studenter. Stipendene er ment for å hjelpe studenter med å finansiere sin utdanning, men også for å oppmuntre til akademisk dyktighet. Noen stipender gis kun til nye studenter, men det finnes også stipender man kan få i løpet av studiet. UniSC har også lavere skolepengekostnad enn de fleste australske universiteter.

Rangeringer og utmerkelser

 • UniSC har mottatt flere utmerkelser for sitt engasjement for bærekraft, inkludert Green Gown Awards og AASHE Sustainability Awards.
 • Universitetet har blitt kjent for å legge vekt på studentopplevelsen og har mottatt priser som Australian University of the Year for Quality Graduate Outcomes.
 • UniSC har også blitt hyllet for sitt arbeid med nærmiljøet og har mottatt utmerkelser som Regional Engaged University of the Year.
 • Universitetets forskning og innovasjon har blitt anerkjent gjennom utmerkelser som Australian Awards for University Teaching og Excellence in Research for Australia (ERA) rangering.
 • UniSC har tette bånd til næringslivet og har mottatt utmerkelser som Best Business-University Collaboration i Australia.

Fagtilbud ved University of the Sunshine Coast

Ved University of the Sunshine Coast kan du studere et bredt spekter av fagområder, inkludert business, ingeniørfag, informatikk, miljøstudier, helsefag, kunst og design, journalistikk, psykologi og mye mer. Universitetet tilbyr både bachelor- og masterprogrammer som gir deg muligheten til å følge din lidenskap og utvikle en spennende karriere. Du kan også velge å kun ta et semester eller ett år (Study Abroad/Gap Year), og selv velge hvilke fag og fagområder du ønsker å utforske. Det er også mulig å ta et ‘diploma’, som er fag i ett år innenfor ett spesifikt fagområde.

Beliggenhet

University of the Sunshine Coast (UniSC) ligger på den idylliske Sunshine Coast i Queensland, Australia. Universitetet nyter godt av sin fantastiske beliggenhet i nærheten av strender, nasjonalparker og enestående natur. Studentene har tilgang til en levende kystkultur og et mangfold av utendørsaktiviteter som surfing, fotturer og snorkling. Samtidig er Sunshine Coast-regionen kjent for sitt blomstrende næringsliv og sin innovative industri, som gir studentene gode muligheter for praksisplasser og jobb. Beliggenheten til UniSC skaper et unikt miljø der akademisk læring kombineres med en avslappet og inspirerende livsstil.

Studentopplevelse

Studenttilværelsen på University of the Sunshine Coast (UniSC) kan by på mye. Her kan du gjøre alt fra å utforske de fantastiske strendene og nasjonalparkene i området, til å delta i spennende studentarrangementer og aktiviteter. I tillegg kan du dra god nytte av det sterke internasjonale fellesskapet, støttende studentressurser, jobbmuligheter og nettverksbygging. Ikke minst vil du få en førsteklasses utdanning i en avslappet og inspirerende atmosfære, samtidig som du skaper minner og vennskap som varer livet ut. 

Studentorganisasjoner

 

 

University of the Sunshine Coast (UniSC) har et mangfoldig utvalg av studentorganisasjoner. Det gir studenter en mulighet til å engasjere seg i ulike interesseområder og skape et aktivt campusmiljø. Enten du er interessert i idrett, kultur, drama, frivillig arbeid eller akademisk utforskning, vil du finne en organisasjon som passer for deg. Disse organisasjonene tilbyr sosiale arrangementer, workshops, konkurranser og muligheten til å bygge nettverk og utvikle ferdigheter utenfor klasserommet. Å delta i studentorganisasjoner er en flott måte å utvide horisontene dine på samtidig som du møter medstudenter med samme interesser som deg. 

UniSC har også en studentorganisasjon på campus som heter Student Guild hvor de organiserer en rekke aktiviteter i blant annet Orientation week (lignende fadderuken) og gjennom hele semesteret.

Studentboliger

Det er viktig for internasjonale studenter å organisere enten kortsiktig eller langsiktig bolig før ankomst til UniSC.

Det finnes en rekke privateide student boliger i nærheten av UniSC Sunshine Coast campus, men også alternativ for å leie enten private hus eller bo hos en Australsk host familie. Mange studenter som studerer ved UniSC Sunshine Coast velger å bo i en av de privateide, fullt møblerte boligkompleksene som er beleilig plassert ved siden av universitetet med kun en tre-minutters spasertur unna. UniCentral og Varsity Apartments tilbyr begge moderne, resort-stil komplekser med en rekke fasiliteter inkludert volleyball, tennisbaner, utendørs svømmebasseng og BBQ områder.

Du kan enkelt organisere bolig direkte gjennom UniCentral og Varsity Apartments. Det er viktig å merke seg at universitetet ikke tilbyr bolig eller organiserer bolig direkte gjennom dem, og at både UniCentral og Varsity er privateid. Du finner mer informasjon om UniSCs overnatting og bolig her.

Fem gode grunner til å studere ved University of the Sunshine Coast

 • Mangfoldig og inkluderende studiemiljø: University of the Sunshine Coast (UniSC) har et sterkt internasjonalt fellesskap og er kjent for sin mangfoldige studentpopulasjon. Som internasjonal student vil du føle deg velkommen og inkludert, og få muligheten til å knytte vennskap på tvers av kulturer.

 • Høy kvalitet på utdanning: UniSC er kjent for sin gode akademiske kvalitet og tilbyr et bredt spekter av fagområder og studieprogrammer. Universitetet består av ulike fakultet med lang erfaring som gir deg en førsteklasses utdanning og forbereder deg på veien mot en vellykket karriere. 

 • Fantastisk beliggenhet: Sunshine Coast er en fantastisk destinasjon for internasjonale studenter. Med sin vakre natur, lange strender og avslappende livsstil, kan du nyte et ideelt balansert studentliv og få muligheten til å utforske en rekke utendørsaktiviteter.

 • Karrieremuligheter: UniSC har sterke bånd til næringslivet og tilbyr gode muligheter for praksisplasser, internships og nettverksbygging. Dette gir deg verdifull arbeidserfaring og øker sjansene for å sikre en jobbmulighet etter endt utdanning.

 • Støttende studentressurser: Universitetet tilbyr et bredt spekter av støttende tjenester og ressurser for internasjonale studenter. Du vil ha tilgang til veiledning, karriererådgivning, språktjenester og annen støtte som hjelper deg med å tilpasse deg og trives under studiene ved UniSC.

Høres University of the Sunshine Coast spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om det å studere i Australia eller bare litt generelt om det å studere i utlandet.

 

Registrer deg for gratis studieveiledning

Din hovedkontakt i SONOR

Kristin Hulsund Kvam

Vis mer

Kristin Hulsund Kvam

For noen år siden dukket Kristin opp på kontoret til SONOR i Trondheim med et ønske om å studere i Australia, og nå noen år senere jobber hun selv på det samme kontoret for å oppfylle andres ønsker om å studere i utlandet. Med en bachelorgrad i internasjonale studier fra Universitetet i Wollongong, Australia (med utveksling til Mexico) og en mastergrad i internasjonale relasjoner fra Nederland har Kristin god erfaring med studier utenfor Norges grenser.

Kristin vet godt hvilke usikkerheter og spørsmål som kan dukke opp hos studenter som ønsker å studere i utlandet, enten det er for et semester eller for en hel grad, bachelor eller master, og hun vil gjøre alt hun kan for at du skal få svar på dine spørsmål. Kristin er å treffe på vårt kontor i Trondheim, og hun tar veldig gjerne i mot besøk.

Få med deg dette på Sunshine Coast

 • Utforsk Noosa National Park: Ta en spasertur langs de vakre stiene i Noosa National Park, og nyt den fantastiske kystutsikten. Du kan også oppdage bortgjemte strender og muligens se ville koalaer i deres naturlige habitat.
 • Besøk Australia Zoo: Denne berømte dyreparken, grunnlagt av den avdøde Steve Irwin, er en uforglemmelig opplevelse. Se krokodiller, kenguruer, eksotiske fugler og mange andre australske dyr i deres naturlige omgivelser.
 • Prøv surfing på Coolum Beach: Sunshine Coast er kjent for sine fantastiske surfemuligheter, og Coolum Beach er et flott sted å lære eller forbedre surfingferdighetene dine. Ta et surfebrett og kast deg ut i bølgene!
 • Utforsk Glass House Mountains: Disse majestetiske fjellene tilbyr spektakulære utsikter og flotte turløyper. Ta en tur til toppen av Mount Ngungun eller Mount Tibrogargan for å oppleve naturens skjønnhet og få panoramautsikt over området.
 • Besøk Eumundi Markets: Dette er en av Australias mest kjente og eldste kunst- og håndverksmarkeder. Her kan du vandre blant boder som selger lokale produkter, unike kunstverk, håndverk, mat og mye mer. Nyt den livlige atmosfæren og smak på deilige lokale delikatesser.

Registrer deg for gratis studieveiledning