Mercy University

Studér i hjertet av New York City, ved et universitet som tiltrekker seg dyktig og drevne studenter. Mercy University har tidligere fått anerkjennelse for fremragende læring, levende fellesskap og gode resultater; de har til og med blitt hedret av Det hvite hus for sitt samfunnsengasjement.

Studenter

9547

Søknadsfrist

1. juni

Sted

New York, New York

Pris

Per år 20 734 USD

Stipend

Opptil 4000 USD

 

Dyktige, drevne, ustoppelige; sultne på en god utdanning og en givende karriere. Slik beskrives studentene ved Mercy University, et privat og uavhengig college i hjertet av New York. Siden stiftelsen i 1950 har Mercy satset alt på å gjøre utdanning tilgjengelig for alle uansett bakgrunn–så lenge de er villige til å legge inn en innsats.

Dette regnes blant de rimeligste private institusjonene i USA, og har én av de laveste studiekostnadene blant SONORs samarbeidspartnere. Nylig innførte Mercy University en egen stipendordning for bachelorgradssøkere gjennom SONOR. Det kommer godt med når du skal studere midt i New York City. Som student ved Mercy har du over 90 forskjellige grader å velge mellom. Klassene er små, og i 95% av klassene er det mindre en 30 studenter. Dette skaper et personlig klassemiljø, samtidig som du oppnår god kontakt med undervisere og får en unik faglig oppfølging som få andre universiteter og høyskoler kan matche.

Mercy University er opptatt av å skape engasjement blant sine studenter. Initiativet «Mercy Gives Back» oppmuntrer studentene til å delta i, lede og utvikle ulike tiltak i nærmiljøet, og slik skape en bevisstgjøring av egen rolle i samfunnet. Flere ganger har Mercy vært på Det hvite hus sitt Community Service Honor Roll for sitt frivillige arbeid og samfunnsengasjement. Målet til Mercy er at du skal få mest mulig ut av livet ved å få mest mulig ut av din utdanning. Derfor legger de stor vekt på læring utenfor klasserommet; her kan byen bli ditt klasserom.

 

En ny digital hverdag

De siste årene har den teknologiske utviklingen gitt oss verktøyene til å samle store mengder informasjon om oss selv. Om du er interessert i hvordan vi kan bruke alle denne informasjonen til å utvikle business- og markedsføringsstrategier, tilbyr Mercy University en businessgrad innen Data Analytics. Og nei – dette handler ikke bare om matematikk. Denne graden krever en forståelse av alt fra statistikk og programmering, til psykologi og design. Det er en kreativ grad som vil gi deg spennende arbeidsmuligheter.

Mercy University tilbyr flere unike grader innen informatikk, datafag og IT-sikkerhet – fag som i den nye digitale hverdagen er viktigere enn noensinne. Uansett hvilken grad du velger, er du sikret en god karriere. Det er tross alt her Mark Zuckerberg tok sine første datafag en gang i tiden. Mercy sin bachelorgrad i Corporate and Homeland Security er den første av sitt slag. Her vil du ta fag innen business, datafag og juss. Du vil lære grunnleggende prinsipper inne ledelse og budsjetthåndtering. Samtidig vil du utfordres til å bruke disse ferdighetene til å møte moderne kriser, slik som globale pandemier, naturkastastrofer og terrorisme. Med en grad fra Mercy vil du være godt forberedt på en hverdag der IT-kunnskaper og datasikkerhet spiller en stadig viktigere rolle, enten du velger en karriere i det private eller i det offentlige.

Studiemuligheter

Studentopplevelse ved Mercy University

Mercy University regnes som en av de rimeligste private institusjonene i USA og de gir gode stipender. Det er en fordel når du skal studere midt i New York City. Som student ved Mercy University er det obligatorisk å utforske og bli kjent med byen. Her har du alle verdens ressurser tilgjengelige, fra den beste underholdningen til de mest suksessrike selskapene i verden. At Mercy University har campus på både Manhattan og i Dobbs Ferry gjør at du kan spare mye på levekostnadene – samtidig er det lett å pendle mellom campusene.

Mentorordning

Universitetet har tidligere fått heder for blant annet fremragende læring, levende fellesskap og suksessfulle resultater. Mercy University har også en veletablert mentorordning, hvor du kan bli satt i kontakt med mennesker som jobber innenfor ditt fagfelt i New York. Er du usikker på hvilke fag som er riktige for deg eller hvilken spesialisering du skal velge, vil mentoren din gi deg råd. Mentoren følger deg gjennom hele studieløpet og hjelper deg med å nå dine målsetninger. Hvis du ønsker å utvikle dine lederegenskaper eller bli rå på intervjuer, kan mentoren din vise deg hvordan. Mentorordninigen gir også helt unike praksismuligheter, slik som internships i FN. Mentoren hjelper deg også med praktiske gjøremål.

 

Beliggenhet

Som student ved Mercy University er det obligatorisk å utforske og bli kjent med New York City. Her har du alle verdens ressurser tilgjengelige, med blant annet noen av verdens beste museer, og mange av verdens mest suksessfulle selskaper har hovedkvarteret sitt her. Byen er en kulturell skattekiste, og til tross for verdensmetropolstemplet kan man også få nabolagsfølelsen i de mange ulike og mangfoldige bydelene, blant annet Chinatown, Harlem, Little Italy og the Financial District—alle med sitt særpreg. Mercy sitt Manhattan campus ligger i kort avstand fra Herald Square, også kjent som endestasjonen for Macy’s Thanksgiving Day Parade. Universitetet vet å dra nytte av den sentrale beliggenheten: Studenter ved universitetets International Relations and Diplomacy-program får besøke og delta i møter ved FN. Businesstudenter oppfordres til å benytte muligheten til å ta praktikantstillinger i NYC.

Hovedcampus ligger i vakre Dobbs Ferry, langs Hudson River. Herfra kan du skimte den berømte Manhattan-silhuetten; det er bare en 30-minutters togtur inn til byen. Selve Dobbs Ferry kan by på flotte naturopplevelser og et intimt studiemiljø. Hudson Valley er et naturskjønt område, med spennende historie. Ikke langt fra Dobbs Ferry finner du John D. Rockefeller Estate, og lenger nord ligger Franklin Delano Roosevelt sitt tidligere hjem. Uansett hva du leter etter, er vi sikre på at du finner det i New York, og ved Mercy University!

 

 

5 gode grunner til å velge Mercy University

  1. Mercy har campus i New York City.
  2. Skolen har et bredt utvalg av både bachelor- og mastergrader fordelt på fire campuser, og har små størrelser på klassene uavhengig av studie.
  3. Mercy tilbyr et spennende internasjonalt studentmiljø med studenter fra over 54 land.
  4. Er den billigste private utdanningsinstitusjonen i New York.
  5. Mercy har flere treningstilbud til studentene, alt fra lacrosse til fotball og treningsstudio

Høres Mercy University spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om det å studere i USA eller bare litt generelt om det å studere i utlandet.

 

Registrer deg for gratis studieveiledning

Din hovedkontakt i SONOR

Mathias Dammann

Vis mer

Mathias Dammann

Mathias er fra Nesoddtangen, men har tilbrakt mye av oppveksten på reiser rundt i USA, Australia, New Zealand, stillehavsregionen og andre destinasjoner på alle verdens kontinenter. Da er det ikke så rart at han også søkte seg til utlandet for å studere. Mathias tok en bachelorgrad i Internasjonale og Globale studier ved University of Sydney (med utveksling til München, Tyskland). Erfaringene fra Australia var så positive at Mathias også valgte å ta en Mastergrad i Antropologi i Australia, men denne gangen i hovedstaden Canberra.

Mathias har selv kjent på følelsen av å dra til utlandet for å studere. All spenningen, usikkerheten og alle spørsmålene man har før man drar til et ukjent sted for første gang. Med alle sine personlige erfaringer i ryggen, og med SONORs profesjonelle kunnskap vil Mathias hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra vurderingsfasen, søknadsprosessen til man faktisk drar av gårde. Det er bare å ta kontakt.

  • Her kan du studere sammen med studenter fra 43 stater i USA og 54 ulike nasjonaliteter.
  • Mercy har totalt 10 idrettslag i NCAA divisjon II
  • På Mercy finner du over 50 studentdrevne klubber og organisasjoner.
  • Mercy har et aktivt study abroad tilbud. Benytt anledningen til å tilbringe et semester av graden din i et annet land!
  • Toget fra Grand Central station til Dobbs Ferry tar i overkant av 45 minutter.

Les andre studenters erfaringer

Mia Benedicte Axelsen

En normal hverdag her på Mercy inkluderer å dra til timer, gjøre lekser, være med venner og utforske byen. Alle har timeplaner spesielt for seg selv, noe som betyr at man kan velge fag og tidspunkt slik man ønsker. Undervisningen …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning