Galway Business School

Er du interessert i tall og økonomi? Da er Galway Business School perfekt for deg! Skolen er lokalisert i vakre Galway og er én av de ledende, uavhengige utdanningsinstitusjonene i Irland for studier innen business. Dersom dette er retningen du kunne tenke deg å gå, bør du vurdere å ta utdanningen din her.

Studenter

300

Søknadsfrist

Rullerende

Sted

Galway

Pris

Fra 5100 EUR

 

Om Galway Business School

Helt siden Galway Business School åpnet dørene i 1999 har det største fokuset vært på kvalitet, fleksibilitet, samt å ivareta studentenes ønsker og behov. I og med at dette er en ren Business skole har universitetet fullt fokus på økonomi og tall, noe som betyr at de er ekstra gode på feltet.

Dette er en relativt ny skole som betyr at de tilbyr moderne undervisning bestående av mindre gruppetimer, business simulations og muligheten til å få brukt kunnskapene dine i ekte bedrifter. Du har kun undervisning fire dager i uken, som sjeldent starter før lunsj, slik at du har tid til å lese på egenhånd eller utforske byens mange fasiliteter.

I tillegg er dette en skole som bærer mye stolthet i at de lytter til studentene sine. Ved å være fleksible og tilgjengelige gjør de sitt ytterste for å møte deres akademiske behov. Her vil du bli vurdert etter hvordan du gjør det i intervjuer, hvor tilpasningsdyktig du er, prosjektoppgaver og presentasjoner. I noen fag er det også skriftlige eksamener, men de er det ikke like mange av som i de andre vurderingsmetodene.

Studentboliger

Galway Business School har to ulike botilbud som du kan velge mellom dersom du ønsker å bo i regi av skolen.

Residential Accomodation – Studentbolig

Skolen tilbyr moderne, lyse studentboliger som er plassert rundt omkring i Galway by. Alle boligene ligger i nærigheten av skolen slik at det er enkelt å komme seg til undervisningen med buss eller gange. Her deler du bolig med andre internasjonale studenter som gir deg muligheten til å bli stødigere i Engelsk samtidig som du får nye venner og lærer om hverandres kultur. Her bor du i en leilighet hvor du har ditt eget rom, med felles stue, bad og kjøkken.

Host Family Accommodation – Vertsfamilie

Dersom man skulle ønske det kan skolen matche deg med en vertsfamilie, basert på dine ønsker og behov. Bor du hos en familie vil du få en unik mulighet til å bli en del av en Irsk familie. Mange holder til og med kontakten etter endt studie og drar tilbake på besøk.

De fleste av vertsfamiliene bor i umiddelbar nærhet til skolen så man enten kan komme seg til campus med buss eller ved å gå. Her er både frokost og middag inkludert i ukedagene, og i helgene får man i tillegg servert lunsj. Det betyr én utgift mindre, noe som kommer godt med når man er student.

Beliggenhet

Galway Business School ligger flott til på vestkysten i en av Irlands beste festivalbyer. Galway er den fjerde største byen i landet, basert på innbyggertall. Her bor det i overkant av 83,000 mennesker og klimaet her kan minne mye om det vi er vant med i Norge.

Byen er kjent som kulturens hovedstad i Irland med sine mange arrangementer. Det arrangeres blant annet matfestivaler, musikkfestivaler, kunstfestivaler og hesteløp. Her er det aldri en kjedelig dag, og det bare fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre.

Studentlivet

Som student ved GBS får du muligheten til å møte mennesker fra hele verden og lære som deres kultur, samtidig som du får oppleve den Irske kulturen og alt den har å by på. Tidligere studenter er meget fornøyd med kvaliteten på utdanningen, og hvor behjelpelige skolen og professorene er. Flere av disse anbefaler denne skolen på det varmeste. Du kan lese mer om det her.

Skolen har dessuten mye informasjon på sine nettsider om maten, shopping-mulighetene og været i Irland, som gjør det enklere å vite hva som er lurt å pakke med seg i kofferten. I tillegg har de informasjon om hvordan, og hva man trenger, for å sette opp en Irsk bankkonto, som også kommer godt med når man er ny i et fremmed land.

5 gode grunner til å velge Galway Business School

  1. GBS er en av de ledende, uavhengige utdanningsinstitusjonene i Irland for studier innen business
  2. Skolen er relativt ny og tilbyr derfor moderne undervisning for sine studenter
  3. Studenter får muligheten til å oppleve ekte Irsk kultur ved å bo ved en vertsfamilie, men man kan også bo i en bolig med andre studenter
  4. GBS er opptatt av å lytte til studentene ved å tilpasse seg deres akademiske behov
  5. Du er garantert en solid utdanning for en fremtidig profesjonell karriere

Interessert i andre universiteter i Irland? Sjekk dem ut og les mer om det å studere i Irland her.

Din hovedkontakt i SONOR

Simran Kaur Rehal

Vis mer

Simran Kaur Rehal

Simran kommer fra Oslo og fra en reiseglad familie. Grunnet dette har hun fra en ung alder fått en stor interesse for å studere i utlandet. Hun tok et utvekslingsår i London, England på VGS, utvekslingssemester i Lima, Peru under bachelorgraden hennes, og tok hele mastergraden hennes i Lille, Frankrike. Hun har også bodd i Bologna, Italia og Brussel, Belgia grunnet jobbformål.

Simran har mye erfaring når det kommer til å bo i andre land, og vil gjerne dele sine erfaringer, samt tips og råd for å hjelpe andre studenter som ønsker å oppleve et liv i utlandet og for å gjøre søknadsprosessen så enkelt som mulig. Er bare å ta kontakt!

Registrer deg for gratis studieveiledning