Dorset College Dublin

Dorset College Dublin

Dublin, Irland

Dorset College Dublin er en spesialisert høyskole innen business som legger veien klar for deg som er interessert i en karriere innen næringslivet.

Bond University er ikke bare litt annerledes – de er veldig annerledes. Gjennom hele studietiden din ved Bond, og i tiden etterpå, er det du som kommer i første rekke. Bond er nemlig det universitetet i Australia med høyest studentilfredshet. Her kan vi garantere at du trives. Når du i tillegg får gode stipender og kan fullføre på kortere tid, da er valget enkelt.

Stipend

-

Studenter

1,028

Pris

-

Søknadsfrist

Rullerende

Om Dorset College Dublin

Denne relativt nye høyskolen fra 1983 vet hva som skal til for å gjøre karriere – og de ønsker seg deg som student. Her har de studenter fra med enn 50 forskjellige land rundt om i verden, og det er her du kan maksimere potensialet ditt som student. Selv om det finnes mange nasjonaliteter, vet Dorset College hvor viktig det er for deg som student å bli sett – derfor er undervisningen som oftest i klasser med bare 20 andre studenter. Her vil du oppleve at terskelen for å delta er lav.

Som Dorset-student vil du oppleve at undervisningen er arbeidslivsrettet fra dag en, og du vil møte representanter fra ulike arbeidsplasser slik at du kan få et realistisk inntrykk av hva du faktisk vil gjøre videre. En av de mest populære studieretningene på DCD er deres bachelor i business. Utdanningen inneholder de fagene som man forventer at enhver godt utdannet student i business skal ha – ledelse og kommunikasjon, finans og økonomi, og ikke minst entreprenørskap og markedsføring.

Når du er ferdig med bachelorgraden din kan du toppe med et år med Internasjonal Business for å spisse kompetansen din. Dette studiet handler om å være nysgjerrig, imøtekommende og å kunne tenke annerledes. Internasjonal business er for deg som er interessert i å forstå hvordan kultur og språk spiller en stor rolle for hvordan organisasjoner og individer handler i en kjøpssituasjon.

Studier i utlandet gir deg et fortrinn på arbeidsmarkedet – dette gjelder særlig for deg som studerer business. En innkjøpssjef eller markedsfører vil for eksempel ha mye kontakt med utenlandske bedrifter. Da vil den kulturforståelsen man tar med seg fra utenlandsstudiene spille positivt inn. Dessuten viser du med et utenlandsopphold at du kan tenke utenfor boksen og at du er villig til å ta en sjanse – det er gull verdt i en businessverden som beveger seg raskt.

Beliggenhet

Dorset College Dublin ligger, som navnet tilsier, i Dublin, Irlands hovedstad. Her skorter det ikke på aktiviteter. Campusen ligger i nabolaget Phibsborough som er edgy, urban og langt fra turistene. Phibsborough er stedet for deg som vil oppleve det moderne Dublin. Faktisk ble nabolaget i 2020 kåret blant verdens kuleste nabolag av TimeOut Magazine. De trekker frem blant annet Bohemians FC, veggmaleriene, snookerhallene, punk-kollektivene og den brutalistiske blokken som heter Phibsborough Shopping Centre. Leter du etter Dublins hjerte, se ikke lenger enn til denne røffe perlen av et nabolag.

Gode grunner til å studere ved Dorset College Dublin

Kostnader og stipender

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Datavitenskap for fremtiden

Er du derimot mer interessert i teknologi, kan det være at graden deres innen IT heller er noe for deg. Her vil du lære om alt fra sikkerhet på nett via nettverksarkitektur til softwareteknologi. Dette er en utdanning som bygger på at du skal være relevant i arbeidslivet, det er derfor de fokuserer på at du skal kunne lage apper for telefoner, men også blokke hackere fra å stjele sensitiv informasjon fra bedriften. Rett utenfor campus, finner du de europeiske hovedkvarterene til blant annet Google, Facebook og Microsoft. Klarer du å vise at du er den rette kandidaten, så er veien kort fra Dorset College Dublin til en internasjonal karriere innen IT.

Fagtilbud hos Dorset College Dublin

På Dorset College kan du studere business eller IT. Her er de spesialister på disse studieområdene og velger du å studere her vil du kunne nyte godt av nettverket du får.

Opptakskrav: Dorset vurderer studenter med snitt fra 3.5 og oppover.

Studentopplevelse

Med bare litt over 1000 studenter vil du på Dorset College Dublin være en del av et lite og tett studiemiljø. Du vil med andre ord studere side om side med studenter du har mye til felles med. Finner du ikke kontakten med medstudentene i timene er det ingen grunn til bekymring. Dorset College arrangerer en mengde sosiale sammenkomster gjennom hele året. Det er blant annet Coffee Meet-ups, language-exchange, musikkvandring i Dublin, workshops i blant annet CV-skriving, basketballkamper, stand-up shows, utflukter til spennende steder utenfor Dublin, osv. Lista er lang med andre ord. I Dublin er halvparten av befolkningen under 25 år gamle så det er garantert alltid noe å finne på.

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Høres Dorset College spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i Europa. Her nedenfor finner du andre australske universiteter:

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Simran Kaur Rehal

simran@sonor.no

+47 973 16 030