Galway Business School

Galway Business School

Galway, Irland

Er du interessert i tall og økonomi? Da er Galway Business School perfekt for deg!

Skolen er lokalisert i vakre Galway og er én av de ledende, uavhengige utdanningsinstitusjonene i Irland for studier innen business. Dersom dette er retningen du kunne tenke deg å gå, bør du vurdere å ta utdanningen din her.

Stipend

-

Studenter

300

Pris

Fra 5,100 EUR

Søknadsfrist

Rullerende

Om Galway Business School

Helt siden Galway Business School åpnet dørene i 1999 har det største fokuset vært på kvalitet, fleksibilitet, samt å ivareta studentenes ønsker og behov. I og med at dette er en ren Business skole har universitetet fullt fokus på økonomi og tall, noe som betyr at de er ekstra gode på feltet.

Dette er en relativt ny skole som betyr at de tilbyr moderne undervisning bestående av mindre gruppetimer, business simulations og muligheten til å få brukt kunnskapene dine i ekte bedrifter. Du har kun undervisning fire dager i uken, som sjeldent starter før lunsj, slik at du har tid til å lese på egenhånd eller utforske byens mange fasiliteter.

I tillegg er dette en skole som bærer mye stolthet i at de lytter til studentene sine. Ved å være fleksible og tilgjengelige gjør de sitt ytterste for å møte deres akademiske behov. Her vil du bli vurdert etter hvordan du gjør det i intervjuer, hvor tilpasningsdyktig du er, prosjektoppgaver og presentasjoner. I noen fag er det også skriftlige eksamener, men de er det ikke like mange av som i de andre vurderingsmetodene.

Beliggenhet

Galway Business School ligger flott til på vestkysten i en av Irlands beste festivalbyer. Galway er den fjerde største byen i landet, basert på innbyggertall. Her bor det i overkant av 83,000 mennesker og klimaet her kan minne mye om det vi er vant med i Norge.

Byen er kjent som kulturens hovedstad i Irland med sine mange arrangementer. Det arrangeres blant annet matfestivaler, musikkfestivaler, kunstfestivaler og hesteløp. Her er det aldri en kjedelig dag, og det bare fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre.

Gode grunner til å studere ved Galway Business School

Kostnader og stipender

Vi i SONOR ønsker å hjelpe deg og respektere alle dine behov. Hvis du er interessert i teknisk informasjon om stipend generelt, vennligst se lenkene nedenfor. Hvis du derimot ønsker å lære mer om stipend ved dette universitetet spesifikt, ikke nøl med å kontakte en av våre eksperter som vil hjelpe deg helt gratis.

Fagtilbud hos Galway Business School

Opptakskrav: Galway Business School vurderer norske studenter fra 3.5 i snitt og oppover.

Studentopplevelse

Som student ved GBS får du muligheten til å møte mennesker fra hele verden og lære som deres kultur, samtidig som du får oppleve den Irske kulturen og alt den har å by på. Tidligere studenter er meget fornøyd med kvaliteten på utdanningen, og hvor behjelpelige skolen og professorene er. Flere av disse anbefaler denne skolen på det varmeste. Du kan lese mer om det her.

Skolen har dessuten mye informasjon på sine nettsider om maten, shopping-mulighetene og været i Irland, som gjør det enklere å vite hva som er lurt å pakke med seg i kofferten. I tillegg har de informasjon om hvordan, og hva man trenger, for å sette opp en Irsk bankkonto, som også kommer godt med når man er ny i et fremmed land.

Studentboliger

Galway Business School har to ulike botilbud som du kan velge mellom dersom du ønsker å bo i regi av skolen.

Residential Accomodation – Studentbolig

Skolen tilbyr moderne, lyse studentboliger som er plassert rundt omkring i Galway by. Alle boligene ligger i nærigheten av skolen slik at det er enkelt å komme seg til undervisningen med buss eller gange. Her deler du bolig med andre internasjonale studenter som gir deg muligheten til å bli stødigere i Engelsk samtidig som du får nye venner og lærer om hverandres kultur. Her bor du i en leilighet hvor du har ditt eget rom, med felles stue, bad og kjøkken.

Host Family Accommodation – Vertsfamilie

Dersom man skulle ønske det kan skolen matche deg med en vertsfamilie, basert på dine ønsker og behov. Bor du hos en familie vil du få en unik mulighet til å bli en del av en Irsk familie. Mange holder til og med kontakten etter endt studie og drar tilbake på besøk.

De fleste av vertsfamiliene bor i umiddelbar nærhet til skolen så man enten kan komme seg til campus med buss eller ved å gå. Her er både frokost og middag inkludert i ukedagene, og i helgene får man i tillegg servert lunsj. Det betyr én utgift mindre, noe som kommer godt med når man er student.

Vi vet at det ikke er lett å studere i et land langt borte, og derfor er vi i sonor opptatt av å gi deg all den støtten og hjelpen du trenger, og veilede deg steg for steg. Hvis du er i tvil, kan du prøve våre vanlige spørsmål:

Høres Galway Business School spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om å studere i utlandet eller spesifikt om å studere i Europa. Her nedenfor finner du andre australske universiteter:

Avtal gratis studieveiledning

med vår ekspert!

Hvis du ikke fant alle svarene du lette etter, eller hvis du har andre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss og bestille et gratis møte med ekspertene våre

Simran Kaur Rehal

simran@sonor.no

+47 973 16 030