Griffith University

Alle fem campusene er mellom Brisbane og Gold Coast i det sørlige området av delstaten Queensland. På South Bank campus kan du studere kreative fag på Griffith College of Art, Film School og Queensland Conservatorium.

Studenter

50,000

Søknadsfrist

Rullerende

Sted

Brisbane, Gold Coast, Logan

Pris

Fra 28,500 AUD

Stipend

25 % avslag i skolepenger AUD

Know more. Do more.

Med over 300 fagvalg spredt over 5 campuser i tre byer finnes det et studiealternativ og en studiedestinasjon for de fleste på Griffith University. Av australske universiteter regnes Griffith University som pionerer innen Asia-studier og miljøfag. Universitetet tilbyr også studier innen språk, økonomi, markedsføring, lærerutdanning, ingeniørfag, arkitektur, helsefag, juss, musikk og kunstfag. Det er et breddeuniversitet med over 43 000 studenter.

Alle fem campusene er mellom Brisbane og Gold Coast i det sørlige området av delstaten Queensland. På South Bank campus kan du studere kreative fag på Griffith College of Art, Film School og Queensland Conservatorium. Helsefagene finner du på universitetets største campus; Gold Coast, sammen med blant annet arkitektur- og ingeniørstudier. Nathan Campus er Griffith Universitys første campus. På denne vakre, grønne campusen kan du ta studier innen miljø og biovitenskap eller business og HR, for å nevne noe.

Griffith University bruker mange ressurser for å tilby yrkesrettede studier, og man finner flere gode alternativer for å få arbeidserfaring i løpet av studiet. Universitetet tilbyr mange spennende studier som har et fremtidsrettet innhold og fagområder som anses som attraktive i jobbmarkedet. For eksempel kan man studere de populære Islam-West Relations, Contemporary Australian Indigenous Art, Games Design, Urban and Environmental Planning eller Airport Management.

SONOR kan hjelpe deg med opptak på skolens:

Rangeringer og bemerkninger

Griffith University er rangert blant verdens 2% høyst rangerte universitet av en rekke universitetsrangeringer. Rangeringene inkluderer:

 1. Times Higher Education World University Rankings: 201–250
 2. University Ranking by Academic Performance: 279
 3. US News Best Global Universities: 240
 4. CWTS Leiden Ranking: 264
 5. Academic Ranking of World Universities: 301-400
 6. QS World University Rankings: 320
 7. National Taiwan University Ranking: 313

Beliggenhet

Griffith University ligger i Australias nest største delstat, Queensland. I hjertet av delstatens hovedstad Brisbane er South Bank campus plassert. Klimaet er subtropisk, og byen har et innbyggertall på 1,8 millioner. Siden Brisbane ligger litt inn i landet er den kunstige strandlinjen langs Brisbane River et godt alternativ til Stillehavet. Elven går gjennom hele byen og tett opptil campus. Om ikke strendene er i umiddelbar nærhet må man ikke langt for å finne dem. En times kjøretur unna ligger Surfers Paradise og Gold Coast, med muligheter for å surfe, dra i fornøyelsesparker og nyte den bedagelige australske atmosfæren mellom studieøktene.

Dette må du få med deg i Brisbane og Gold Coast

 • Surfekurs arrangeres overalt i Gold Coast
 • 17. mai feiringen i Brisbane med flere tusen nordmenn som går i tog
 • Nasjonalparker – Lamington og Springbrook
 • Byron Bay
 • Australia Zoo (ca 1 times kjøretur utenfor Brisbane)
 • Dreamworld og Wet’n’Wild fornøyelsesparker
 • Mount Tamborine

Semester eller årsstudier ved Griffith?

Ønsker du et kortere studieopphold ved Griffith? Det kan vi tilrettelegge for! Enten du er under utdanning i Norge og ønsker ett semester eller to i utlandet, eller vil smake på studenttilværelsen før du starter på en videre utdanning kan vi hjelpe deg med det. Ta kontakt med oss i SONOR for mer informasjon om semesterstudier ved Griffith.

Fem gode grunner til å velge Griffith University

 1. Griffiths karrieresenter hjelper deg med å bli bevisst på egen kompetanse, og forbereder deg på en internasjonal karriere.
 2. Griffith University har over 50 studieforeninger å engasjere seg i på fritiden!
 3. Universitetet tilrettelegger for integrert arbeidserfaring og frivillighetsarbeid som supplement til faget.
 4. Griffith er Australias raskest voksende universitet
 5. Universitetet har en praktisk og innovativ tilnærming til studiet

 

Din hovedkontakt i SONOR

Kristin Hulsund Kvam

Vis mer

Kristin Hulsund Kvam

For noen år siden dukket Kristin opp på kontoret til SONOR i Trondheim med et ønske om å studere i Australia, og nå noen år senere jobber hun selv på det samme kontoret for å oppfylle andres ønsker om å studere i utlandet. Med en bachelorgrad i internasjonale studier fra Universitetet i Wollongong, Australia (med utveksling til Mexico) og en mastergrad i internasjonale relasjoner fra Nederland har Kristin god erfaring med studier utenfor Norges grenser.

Kristin vet godt hvilke usikkerheter og spørsmål som kan dukke opp hos studenter som ønsker å studere i utlandet, enten det er for et semester eller for en hel grad, bachelor eller master, og hun vil gjøre alt hun kan for at du skal få svar på dine spørsmål. Kristin er å treffe på vårt kontor i Trondheim, og hun tar veldig gjerne i mot besøk.

Visste du at…

 • Universitetet har eget konservatorium, Queensland Conservatorium, som tilbyr alt fra klassiske musikkstudier til pop og musikalteater.
 • Griffiths MBA (Master of Business Administration) er rangert som #26 i verden, og best i Australia for MBA-grader.
 • Helt siden starten har Griffith hatt et stort fokus på Asia-Stillehavsregionen og miljøvern, og de var de første i Australia til å introdusere grader innen Asia-studier, international business og miljøvitenskap.

Les andre studenters erfaringer

Emilie Juul Hervik

Know more. Do more. Med over 300 fagvalg spredt over 5 campuser i tre byer finnes det et studiealternativ og en studiedestinasjon for de fleste på Griffith University. Av australske universiteter regnes Griffith University som pionerer innen Asia-studier og miljøfag. …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.