University of Warwick

Warwick er et forskningsbasert universitet som ble grunnlagt i 1965. Til tross for den korte historien til universitetet har det rukket å bli et av de aller beste og mest ambisiøse i Storbritannia. Universitetet har moderne blikk på undervisning, er kjent for innovative læringsmetoder og banebrytende entreprenørskap.

Studenter

26531

Søknadsfrist

30. juni for bachelorgrader

Sted

Coventry, Storbritannia

Pris

Fra 19240 GBP

Stipend

Fra 6500 GBP

En utdannelse fra University of Warwick åpner opp uendelige muligheter for deg videre i livet, og gjør deg svært ettertraktet i arbeidsmarkedet. Warwick har en sterk link til industrien, noe som gjør at du som student allerede under studietiden har muligheten til å skaffe deg arbeidserfaring og bygge et nettverk blant Storbritannias største bedrifter. Med mer en 26,000 studenter, har universitetet et bra studentmiljø, med mange aktiviteter og arrangementer du kan delta på.

Warwick var et av de første universitetene i Storbritannia som knyttet sterke nettverk til industrien, og har blitt beskrevet som Storbritannias mest “digitally savy” universitet. I tillegg er Warwick kjent som et radikalt politisk universitet, og har blitt beskrevet som “a beacon among British universities for its dynamism, quality and entrepreneurial zeal” av Tony Blair.

Tilleggsstipend ved Warwick

Lånekassen gir ekstra studiestøtte i form av stipend ved en rekke utdanningsinstitusjoner av høy kvalitet. Warwick er en av disse skolene. Du kan kvalifisere for maksimalt 72 320,- ekstra i stipend årlig for å dekke skolepengene ved skolen. Les mer om lånekassens tilleggsstipend her.

University of Warwick og rangeringer!

University of Warwick er rangert høyt på de fleste nasjonale og internasjonale rangeringer. Noen eksempler på dette er:

 • Rangert som nummer 54 i verden av QS Top Universities
 • Rangert som nummer 91 i verden av THE World University Rankings.
 • Rangert som nummer 8 i UK av Guardian University League Table 2019.
 • Les mer om universitetets rangeringer her.

Hva kan du studere ved University of Warwick?

Hvor ligger skolen?

University of Warwick ligger i grønne omgivelser like utenfor Coventry i England, en middels stor by med litt over 340,000 innbyggere. Det er tre forskjellige campus, som ligger i gåavstand fra hverandre. På campus finner du alt fra frisør og bank til kaféer og butikker. På campuset finner du også en av Storbritannias største studentforeninger, og over 70 sportsklubber og 230 studentorganisasjoner som du kan delta i. Du finner også kino, teater, konsertsal og kunstgalleri på Warwick Arts Centre som har over 3,000 arrangementer i året. Warwick har med andre ord et spennende og variert studenttilbud til hver en smak.

Fem gode grunner til å velge Warwick:

 1. Ett av Storbritannias beste universiteter
 2. Stort fokus på innovativ undervisning og forskning
 3. Moderne femstjernes sportsfasiliteter
 4. Rangert som topp 19 for “employer reputation”
 5. Et spennende og variert studentmiljø

Din hovedkontakt i SONOR

Thomas Horvath Svendsen

Vis mer

Thomas Horvath Svendsen

Thomas brenner for å legge til rette for unge menneskers drømmer og ambisjoner. For å finne frem til det studiet og det universitetet som passer hver enkelt best mulig mener Thomas det er viktig å bli kjent med studentene han veileder. Han treffer derfor mer enn gjerne studenter når han reiser, eller på telefon, Skype og e-post.

Thomas har studert på eventyrlige og bortgjemte plasser i Storbritannia, men har allikevel betydelig erfaring fra store internasjonale miljøer. Han har en bachelorgrad i historie og en mastergrad i europastudier. Han har vært praktikant i Genève (GCHRAGD) og Utenriksdepartementet, men har også med seg erfaring for det norske skoleverket; både som lærer og som tillitsvalgt i Elevorganisasjonen.

Visste du at?    

 • Warwick graduates ble kåret til de 3. mest ettertraktede på arbeidsmarkedet i hele Storbritannia
 • Warwick graduates har 6. høyst start lønn etter endt studier i Storbritannia
 • Campuset på Warwick har det største underholdningssenteret utenfor London
 • Både Tony Wheeler, grunnleggeren av Lonely Planet guides, og artisten Sting gikk på Warwick

Les andre studenters erfaringer

Elise Valdmanis

Overraskende gøy! Jeg står opp relativt tidlig for å rekke en treningsøkt før de fleste andre finner det for godt. Jeg er såpass heldig at jeg bor 5 min gange fra det store treningssenteret på campus, så det gjør det …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.