University of Warwick

Warwick er et forskningsbasert universitet som ble grunnlagt i 1965. Til tross for den korte historien til universitetet, har det rukket å bli et av de aller beste og mest ambisiøse i Storbritannia. Warwick er også globalt anerkjent, og er i dag rangert blant verdens 100 beste og Europas 20 beste universiteter. Universitetet har moderne blikk på undervisning, er kjent for innovative læringsmetoder og banebrytende entreprenørskap.

Studenter

28,714

Søknadsfrist

30. juni for bachelorgrader

Sted

Coventry, Storbritannia

Pris

Fra 22,280 GBP

Stipend

Fra 2,000 GBP

En utdannelse fra University of Warwick åpner opp uendelige muligheter for deg videre i livet, og gjør deg svært ettertraktet i arbeidsmarkedet. Warwick har sterke linker til industrien, noe som gjør at du som student allerede i studietiden har muligheten til å skaffe deg arbeidserfaring og bygge et nettverk blant Storbritannias største bedrifter. Med mer en 28,000 studenter, har universitetet et bra studentmiljø, med mange aktiviteter og arrangementer du kan delta på.

Warwick var et av de første universitetene i Storbritannia som knyttet sterke nettverk til industrien, og har blitt beskrevet som Storbritannias mest “digitally savy” universitet. I tillegg er Warwick kjent som et radikalt politisk universitet, og har blitt beskrevet som “a beacon among British universities for its dynamism, quality and entrepreneurial zeal” av Tony Blair.

University of Warwick og rangeringer!

University of Warwick er rangert høyt på de fleste nasjonale og internasjonale rangeringer. Noen eksempler på dette er:

 • Rangert som nummer 61 i verden av QS Top Universities 2022
 • Rangert som nummer 78 i verden av THE World University Rankings 2022.
 • Rangert som nummer 6 i UK av Guardian University Guide 2022.
 • Les mer om universitetets rangeringer her.

Hva kan du studere ved University of Warwick?

Hvor ligger skolen?

University of Warwick ligger i grønne omgivelser like utenfor Coventry i England, en middels stor by med litt over 340,000 innbyggere. Det er tre forskjellige campus, som ligger i gåavstand fra hverandre. På campus finner du alt fra frisør og bank, til kaféer og butikker. På campuset finner du også en av Storbritannias største studentforeninger, og over 70 sportsklubber og 230 studentorganisasjoner som du kan delta i. Du finner også kino, teater, konsertsal og kunstgalleri på Warwick Arts Centre som har over 3,000 arrangementer i året. Warwick har med andre ord et spennende og variert studenttilbud til hver en smak.

Fem gode grunner til å velge Warwick:

 1. Ett av Storbritannias beste universiteter
 2. Stort fokus på innovativ undervisning og forskning
 3. Moderne femstjernes sportsfasiliteter
 4. Rangert som topp 19 for “employer reputation”
 5. Et spennende og variert studentmiljø

Høres University of Warwick spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om det å studere i Storbritannia eller bare litt generelt om det å studere i utlandet.

Din hovedkontakt i SONOR

Christina Lernes-Bardal

Vis mer

Christina Lernes-Bardal

Visste du at?    

 • Warwick graduates ble kåret til de 3. mest ettertraktede på arbeidsmarkedet i hele Storbritannia
 • Warwick graduates har 6. høyst start lønn etter endte studier i Storbritannia
 • Campuset på Warwick har det største underholdningssenteret utenfor London
 • Både Tony Wheeler, grunnleggeren av Lonely Planet guides, og artisten Sting gikk på Warwick

Les andre studenters erfaringer

Elise Valdmanis

Overraskende gøy! Jeg står opp relativt tidlig for å rekke en treningsøkt før de fleste andre finner det for godt. Jeg er såpass heldig at jeg bor 5 min gange fra det store treningssenteret på campus, så det gjør det …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.