St Mary’s University London

Med over 165 års historie og fremragende undervisning, er St. Mary’s University et sentralt og flott universitet i Storbritannia. St Mary's University ligger i Twickenham, i en av Londons tryggeste bydeler. Her er alt man kan ønske seg fra en studieopplevelse i London.

Studenter

5129

Søknadsfrist

30. juni for bachelorgrader

Sted

London

Pris

Fra 12,900 GBP

Stipend

3000 GBP

St Mary’s University ligger i en hyggelig del av South West London hvor grønt gress aldri er langt unna. Samtidig har du alle fordelene med de travle byene Kingston og Richmond i nærheten. Sentrum av London er bare en liten togtur unna. St Mary’s er et moderne, vennlig universitet som tilbyr det beste fra begge verdener. I underkant av 5000 studenter gjør det lett å føle seg hjemme, men de er fortsatt store nok til å tilby en rekke studiemuligheter, utfordringer og spenning i løpet av studietiden. Skolen har meget erfarne og dedikerte lærere,  mange av de er kjente internasjonal forskere, som er svært engasjerte i undervisningen sin. På dramalinjen vil du bli undervist av tidligere skuespillere og kritikere med mye erfaring fra bransjen.

Students’ Union (SU) kan tilby deg spennende sosiale aktiviteter både på og utenfor campus. SU arrangerer alle typer underholdning, fra ukentlige arrangementer til musikkfestivaler. De arrangerer blant annet SIMMStock, en populær musikkfestival som årlig blir arrangert på campus. Skolen har også et godt tilbud av sportslige grupper og aktiviteter. Skolen har svært gode sportsfasiliteter som gjør St.Mary’s til et utmerket valg både for idrettsutøvere og de som vil trene for det sosiale eller for å holde seg i form. I 2015 ble finalen i den internasjonale rugbyturneringen Rugby World Cup holdt ved Twickenham Stadium. Stadion er faktisk Storbritannias nest største stadion, og man kan til og med finne et rugby-museum der.

St. Mary’s University tilbyr internasjonale studenter en rekke spennende fag innen business, drama, idrett, kriminologi og mye annet!

 

Studiemuligheter

Bachelorgrader

Mastergrader

Semesterstudier i London

 • Les mer om mulighetene for å studere et semester ved St Mary’s som del av graden din eller som frittstående semester.

Ønsker du et kortere studieopphold ved St Mary’s University? Det kan vi tilrettelegge for! Enten du er under utdanning i Norge og ønsker ett semester eller to i utlandet, eller vil smake på studenttilværelsen før du starter på en videre utdanning kan vi hjelpe deg med det. St. Mary’s University har satt sammen noen spennende studiepakker med fag innenfor fire ulike tema:

 • Business
 • Psykologi, kriminologi og sosiologi
 • Drama og kreativ skriving
 • Sport

Ta en titt på brosjyren for mer informasjon om de spesifikke fagene i pakkealternativene. Ta kontakt med oss i SONOR for mer informasjon om semesterstudier ved St Mary’s University.

Beliggenhet

Universitetet har mange fordeler ved å være plassert nærme storbyen London. Om man tar toget er ikke London sentrum lenger enn 30 minutter unna. Da kan man fint tilbringe en hel dag eller noen få timer i London før man tar toget tilbake til Twickenham på kvelden. Da kan du utforske Oxford Street, besøke Big Ben – eller dra til Brick Lane for en fantastisk indisk middag. Eller hva med å tilbringe lørdagen på Portobello Road Market hvor du kan finne street food fra hele verden og interessante butikker?

Om man vil holde seg i lokalområdet er det nok av ting å finne på. Noen minutter unna campus ligger den kjente River Thames hvor man kan slappe av ved en café. Eller man utforske tilbudet av puber, kinoer, konserter og butikker. Selve universitetet holder til i det rolige og trygge forstadsområdet i Strawberry Hill, hvor man også finner det historiske Strawberry Hill House. Du vil også finne mange lokale butikker, restauranter og puber i nærheten av skolen. Her finner mange studenter en deltidsjobb under studietiden.

Ekstra stipend

St Mary’s tilrettelegger for stipend for SONOR studenter på hele 3,000 GBP for det første studieåret på universitetet. Stipendet tildeles studenter på både bachelor og masternivå, men ikke utvekslingsstudenter. Hvis du har fått opptak ved St.Mary’s trenger du ikke søke om stipendet, du blir da automatisk vurdert. Du kan lese mer om stipendet her.

 

5 gode grunner til å velge St. Mary’s

 1. Universitetet har en meget vakker campus, med gamle historiske bygninger i særegen engelsk stil.
 2. Universitetet har rundt 5000 studenter og det er lett å føle seg hjemme her
 3. Universitetet tilbyr mange spennende studier, spesielt innen drama, idrett og sosiologi. I tillegg har de et bredt utvalg av andre studier.
 4. Universitetet er rangert som nummer én for trivsel blant studenter i London!
 5. Skolen har blitt rangert høyt med hele 96 % av nyutdannede studenter i jobb innen 6 måneder etter de var ferdig

 

Din hovedkontakt i SONOR

Camilla Kongsli

Vis mer

Camilla Kongsli

Camilla er opprinnelig fra Sunnmøre, men har mye internasjonal erfaring. Hun har studert internasjonale relasjoner i storbyen London og har god kunnskap om studier i Storbritannia og om britisk kultur. I tillegg har hun vært praktikant i Zambia og har en mastergrad fra University of Amsterdam.

Camilla synes det er viktig å gi studentene god oppfølging og hjelpe studentene med spørsmål de måtte føle seg usikre på. Det er mye som er nytt når man skal studere i utlandet for første gang og Camilla har mye erfaring og opplevelser fra studiene hun gjerne vil dele med framtidige studenter. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!

Visste du at…?

 • Pave Benedict XVI besøkte St. Mary’s i 2010
 • Som utdannet ved St Mary’s har du full tilgang til et bredt utvalg av tjenester gjennom skolens Alumni Relations Office.
 • Internasjonale studenter står for nesten 10 % av skolens totale studentmasse på rundt 5000.
 • Studenter ved St. Mary’s vil oppleve 300 års historie og 150 år med undervisning og tradisjoner.

Les andre studenters erfaringer

Nina Mahdavi

Skuespill-programmet er ganske travelt så jeg har bare én fridag foreløpig og skoledagene kan være lange – men ukene flyr forbi fordi det er så artig å være i timene! Siden vi bare har vært her i noen uker, så …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.