Studere i London ved St Mary´s University

St Mary´s University London

Med 165 års historie og fremragende undervisning, er St. Mary’s University et sentralt og flott universitet i Storbritannia. St Mary´s University ligger i London Borough of Richmond, en av Londons tryggeste bydeler, på bredden av Themsen. Her er alt man kan ønske seg fra en studieopplevelse i London.

Studenter

6,000

Sted

London

Pris

Fra 11,220 GBP
Stipender tilgjengelig.

Skolen har meget erfarne og dedikerte lærere, hvorav mange er kjente internasjonale forskere, engasjerte i sine fag og i undervisningen. Skolen ligger i en hyggelig del av South West London hvor grønt gress aldri er langt unna. Samtidig har du alle fordelene med de travle byene Kingston og Richmond i nærheten, og sentrum av London kun er litt over 30 minutter unna med tog. St Mary er et moderne, vennlig universitet som tilbyr det beste fra begge verdener. I underkant av 6.000 elever gjør det lett å føle seg hjemme, men de er fortsatt store nok til å tilby en rekke studiemuligheter, utfordringer og spenning i løpet av studietiden.

Students ‘Union (SU) kan tilby deg spennende sosiale aktiviteter både på og utenfor campus. SU arrangerer alle typer underholdning, fra ukentlige arrangementer gjennom årlige store anledninger som ‘Freshers Week’, ‘SIMMStock’ og ‘Summer Ball’. Skolen har også et godt rykte for sportslige grupper og aktiviteter, med gode fasiliteter som gjør det til et utmerket valg for alle fra idrettsutøvere, til de som vil drive for det sosiale eller å holde seg i form.

Du kan også søke om et ‘International Student Scholarship’ både som fulltids bachelor- og masterstudent, i hvilket som helst emne.

St. Mary’s University tilbyr internasjonale studenter en rekke spennende fag innen; Drama og teater, Business, Kreativ og profesjonell skriving, Film og Media, Geografi, Engelsk, Ernæring, Fysikk, Filosofi, Psykologi, sosiologi, idrettsfag, Kriminologi og historie.

Hva kan du studere ved St Mary´s University?

 • Les mer om mulighetene for å studere et semester ved St Mary´s som del av graden din eller som frittstående semester.

Hvor i London finner du St Mary´s?

Universitetet har mange fordeler med å være plassert nærme sentrale London i tillegg til det rolige og trygge forstadsområdet i Strawberry Hill. Kingston og Richmond er også i nærheten av campus. Her finnes en rekke konsertlokaler, kinoer, puber, teater, bowlinghaller, cafeer og butikker.  Om man tar toget er ikke London sentrum lenger enn 30 minutter unna. Offentlig transport går i tillegg ofte slik at det er enkelt å komme seg til og fra campus. Noen minutter unna ligger kjente River Thames og universitetet holder til i det historiske Strawberry Hill House. Du vil også finne mange lokale butikker, restauranter og puber i nærheten av skolen. Her finner mange studenter en deltidsjobb under studietiden.

Stipend ved St Mary´s

St Mary´s tilrettelegger for stipend for SONOR studenter på hele 3,000 GBP for studiestarten høsten 2017. Stipendet tildeles studenter på både bachelor og masternivå (taught ikke research grader), men ikke utvekslingsstudenter. Kriteriene for stipendet kan du lese om her.

For å bli vurdert for stipendet må du har søkt om opptak ved skolen, og ha søkt om stipend innen 21 mai 2017. Merk at det er SONOR som nominerer studenter til stipendet. Det er viktig at du har tett dialog med din studieveileder vedrørende dette.

Ta kontakt med en av våre veiledere i dag for kartlegge dine videre muligheter for et stipend ved St Mary´s.

Semester eller årsstudier ved St Mary´s University?

Ønsker du et kortere studieopphold ved St Mary´s University? Det kan vi tilrettelegge for! Enten du er under utdanning i Norge og ønsker ett semester eller to i utlandet, eller vil smake på studenttilværelsen før du starter på en videre utdanning kan vi hjelpe deg med det. St. Mary’s University har satt sammen noen spennende studiepakker med fag innenfor fire ulike tema:

 • Business
 • Psykology, kriminologi og sosiologi
 • Drama og kreativ skriving
 • Sport

Ta en titt på brosjyren for mer informasjon om de spesifikke fagene i pakkealternativene. Ta kontakt med oss i SONOR for mer informasjon om semesterstudier ved St Mary´s University.

5 gode grunner til å velge St. Mary’s

 1. Universitetet har en meget vakker campus, med gamle historiske bygninger i særegen engelsk stil.
 2. Universitetet har rundt 6000 studenter og det er lett å føle seg hjemme her
 3. Universitetet tilbyr mange spennende studier, spesielt innen drama, teaterkunst og historie. I tillegg har de et bredt utvalg av andre studier. Her finnes det noe for hver og en.
 4. Universitetet kan tilby deg arbeidserfarings moduler gjennom Centre for Workplace Learning og karriereveiledere.
 5. Skolen har blitt rangert høyt med hele 96 % av nyutdannede studenter i jobb innen 6 måneder etter de var ferdig.

Din hovedkontakt i SONOR

Mia Raknem Borgersen

Vis mer

Mia Raknem Borgersen

Mia ønsker å hjelpe nettopp deg med å finne ditt drømmestudium og studiested! Hun mener at man må se på studentenes ønsker og ambisjoner helhetlig. Det er mange faktorer som er viktige når man skal velge sin grad og skole!

Mia studerte ved Durham University i en idyllisk nord-engelsk landsby. Her involverte hun seg i universitetssport og har derfor reist Storbritannia rundt! Samtidig fullførte hun både sin bachelor- og master grad, i tillegg til et år ved University of York. Mia har derfor sitt hovedansvar for SONORs universiteter i Storbritannia. Hun har mye erfaring fra studier i utlandet hun gjerne deler med framtidige studenter!

Visste du at…?

 • Pave Benedict XVI besøkte St. Mary’s i 2010
 • Som utdannet ved St Mary’s har du full tilgang til et bredt utvalg av tjenester gjennom skolens Alumni Relations Office.
 • Internasjonale studenter står for nesten 10 % av skolens totale studentmasse på rundt 6000.
 • Studenter ved St. Mary’s vil oppleve 300 års historie og 150 år med undervisning og tradisjoner.
Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.