Studere i London ved St Mary´s University

St Mary’s University London

Med over 165 års historie og fremragende undervisning, er St. Mary’s University et sentralt og flott universitet i Storbritannia. St Mary's University ligger i London Borough of Richmond, en av Londons tryggeste bydeler, på bredden av Themsen. Her er alt man kan ønske seg fra en studieopplevelse i London.

Studenter

6,000

Sted

London

Pris

Fra 11,220 GBP
Stipender tilgjengelig.

St Mary’s University ligger i en hyggelig del av South West London hvor grønt gress aldri er langt unna. Samtidig har du alle fordelene med de travle byene Kingston og Richmond i nærheten. Sentrum av London er bare en liten togtur unna. St Mary’s er et moderne, vennlig universitet som tilbyr det beste fra begge verdener. I underkant av 6.000 studenter gjør det lett å føle seg hjemme, men de er fortsatt store nok til å tilby en rekke studiemuligheter, utfordringer og spenning i løpet av studietiden. Skolen har meget erfarne og dedikerte lærere, hvorav mange er kjente internasjonale forskere, som er engasjerte i sine fag og i undervisningen.

Students’ Union (SU) kan tilby deg spennende sosiale aktiviteter både på og utenfor campus. SU arrangerer alle typer underholdning, fra ukentlige arrangementer til musikkfestivaler. De arrangerer blant annet SIMMStock, en populær musikkfestival som årlig blir arrangert på campus. Skolen har også et godt tilbud av sportslige grupper og aktiviteter. Skolen har svært gode sportsfasiliteter som gjør St.Mary’s til et utmerket valg både for idrettsutøvere og de som vil trene for det sosiale eller for å holde seg i form. I 2015 ble finalen i den internasjonale rugbyturneringen Rugby World Cup holdt ved Twickenham Stadium. Stadion er faktisk Storbritannias nest største stadion, og man kan til og med finne et rugby-museum der.

St. Mary’s University tilbyr internasjonale studenter en rekke spennende fag innen; Drama og teater, Business, Kreativ og profesjonell skriving, Film og Media, Geografi, Engelsk, Ernæring, Fysikk, Filosofi, Psykologi, sosiologi, idrettsfag, Kriminologi og historie.

 

Hva kan du studere ved St Mary’s University?

 • Les mer om mulighetene for å studere et semester ved St Mary’s som del av graden din eller som frittstående semester.

Hvor i London finner du St Mary’s?

Universitetet har mange fordeler ved å være plassert nærme storbyen London. Om man tar toget er ikke London sentrum lenger enn 30 minutter unna. Da kan man fint tilbringe en hel dag eller noen få timer i London før man tar toget tilbake til Twickenham på kvelden. Da kan du utforske Oxford Street, besøke Big Ben – eller dra til Brick Lane for en fantastisk indisk middag. Eller hva med å tilbringe lørdagen på Portobello Road Market hvor du kan finne street food fra hele verden og interessante butikker?

Om man vil holde seg i lokalområdet er det nok av ting å finne på. Noen minutter unna campus ligger den kjente River Thames hvor man kan slappe av ved en café. Eller man utforske tilbudet av puber, kinoer, konserter og butikker. Selve universitetet holder til i det rolige og trygge forstadsområdet i Strawberry Hill, hvor man også finner det historiske Strawberry Hill House. Du vil også finne mange lokale butikker, restauranter og puber i nærheten av skolen. Her finner mange studenter en deltidsjobb under studietiden.

 

Stipend ved St Mary’s

St Mary’s tilrettelegger for stipend for SONOR studenter på hele 3,000 GBP for det første studieåret på universitetet. Stipendet tildeles studenter på både bachelor og masternivå, men ikke utvekslingsstudenter. Hvis du har fått opptak ved St.Mary’s trenger du ikke søke om stipendet, du blir da automatisk vurdert. Du kan lese mer om stipendet her.

 

Semester eller årsstudier ved St Mary’s University?

Ønsker du et kortere studieopphold ved St Mary’s University? Det kan vi tilrettelegge for! Enten du er under utdanning i Norge og ønsker ett semester eller to i utlandet, eller vil smake på studenttilværelsen før du starter på en videre utdanning kan vi hjelpe deg med det. St. Mary’s University har satt sammen noen spennende studiepakker med fag innenfor fire ulike tema:

 • Business
 • Psykologi, kriminologi og sosiologi
 • Drama og kreativ skriving
 • Sport

Ta en titt på brosjyren for mer informasjon om de spesifikke fagene i pakkealternativene. Ta kontakt med oss i SONOR for mer informasjon om semesterstudier ved St Mary’s University.

5 gode grunner til å velge St. Mary’s

 1. Universitetet har en meget vakker campus, med gamle historiske bygninger i særegen engelsk stil.
 2. Universitetet har rundt 6000 studenter og det er lett å føle seg hjemme her
 3. Universitetet tilbyr mange spennende studier, spesielt innen drama, teaterkunst og historie. I tillegg har de et bredt utvalg av andre studier. Her finnes det noe for hver og en.
 4. Universitetet kan tilby deg arbeidserfarings moduler gjennom Centre for Workplace Learning og karriereveiledere.
 5. Skolen har blitt rangert høyt med hele 96 % av nyutdannede studenter i jobb innen 6 måneder etter de var ferdig.

Din hovedkontakt i SONOR

Mia Raknem Borgersen

Vis mer

Mia Raknem Borgersen

Mia ønsker å hjelpe nettopp deg med å finne ditt drømmestudium og studiested! Hun mener at man må se på studentenes ønsker og ambisjoner helhetlig. Det er mange faktorer som er viktige når man skal velge sin grad og skole!

Mia studerte ved Durham University i en idyllisk nord-engelsk landsby. Her involverte hun seg i universitetssport og har derfor reist Storbritannia rundt! Samtidig fullførte hun både sin bachelor- og master grad, i tillegg til et år ved University of York. Mia har derfor sitt hovedansvar for SONORs universiteter i Storbritannia. Hun har mye erfaring fra studier i utlandet hun gjerne deler med framtidige studenter!

Visste du at…?

 • Pave Benedict XVI besøkte St. Mary’s i 2010
 • Som utdannet ved St Mary’s har du full tilgang til et bredt utvalg av tjenester gjennom skolens Alumni Relations Office.
 • Internasjonale studenter står for nesten 10 % av skolens totale studentmasse på rundt 6000.
 • Studenter ved St. Mary’s vil oppleve 300 års historie og 150 år med undervisning og tradisjoner.
Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.