University of Otago

University of Otago er et av verdens ledende universitet og ligger i Dunedin, New Zealands eldste by. Grunnlagt i 1869, har universitetet en stolt historie med å tilby høykvalitetsutdanning og fremme banebrytende forskning. Det er kjent for sin engasjerende studentkultur, varierte studieprogrammer og imponerende akademiske prestasjoner.

Studenter

21,000

Søknadsfrist

Rullerende

Sted

Dunedin

Pris

Fra 13,200 NZD

Stipend

Fra 10.000 NZD

 

Med sitt storslåtte campus som smelter sammen med det vakre landskapet i Otago-regionen, gir University of Otago studentene en unik læringsopplevelse. Universitetet har blitt anerkjent internasjonalt for sin fremragende undervisning og forskning og rangeres jevnlig blant de beste universitetene i verden.

University of Otago tiltrekker seg studenter fra hele verden, og dets multinasjonale fellesskap gir en berikende kulturell opplevelse. Med et bredt spekter av fagområder og en dedikert fakultet, gir universitetet studentene muligheten til å forfølge sine lidenskaper og nå sitt fulle potensiale.

Kort sagt, University of Otago er en anerkjent institusjon som fremmer akademisk dyktighet, innovasjon og en livlig studieatmosfære, og det forblir en ettertraktet destinasjon for de som søker en utdanning i verdensklasse.

 

 

Rangeringer og utmerkelser

En av de mest imponerende prestasjonene er at University of Otago ofte er blitt rangert blant de øverste 1% av verdens universiteter i internasjonale rangeringer. Dette er et testament til universitetets kontinuerlige innsats for å opprettholde akademisk ekspertise og fremme innovasjon i undervisning og forskning.

Universitetets biblioteker har også blitt anerkjent internasjonalt, med «Central Library» som rangeres som det 13. beste biblioteket i verden. Dette understreker universitetets engasjement for å tilby studentene førsteklasses ressurser for læring og forskning.

University of Otago har også blitt hedret med flere nasjonale utmerkelser for sitt engasjement for kvalitetsutdanning og studentopplevelse. Det har etablert seg som en ledende institusjon for høyere utdanning i New Zealand og tiltrekker seg studenter fra hele verden.

Kort sagt har University of Otago en imponerende rekord av rangeringer og utmerkelser som bekrefter sitt rykte som et av de fremste universitetene i verden, og det fortsetter å være en kilde til stolthet for både studenter og fakultet.

 

 

Studiemuligheter

University of Otago tilbyr et bredt spekter av studieprogrammer innen over 200 fagområder. Fra helsevitenskap til humaniora, naturvitenskap, samfunnsvitenskap og mer, gir universitetet studenter muligheten til å forfølge sine lidenskaper og oppnå en førsteklasses utdanning i et variert og stimulerende akademisk miljø.

Se oversikt over hva universitetet tilrettelegger for av studiemuligheter under:

 

Studentopplevelser ved University of Otago

Studentopplevelser ved University of Otago er en bemerkelsesverdig blanding av akademisk dyktighet, personlig vekst og uforglemmelige øyeblikk. Universitetets engasjerende campus i Dunedin, New Zealands studentby, gir studentene en unik mulighet til å utforske, lære og skape minner for livet.

Dunedin er kjent for sitt livlige studentmiljø, og det er ingen mangel på studentklubber, organisasjoner og arrangementer som gir deg sjansen til å engasjere deg, dyrke dine interesser og bygge livslange vennskap. Fra musikkfestivaler til frivillig arbeid og sport, finnes det noe for alle.

Det multinasjonale fellesskapet på University of Otago gir deg også en rik kulturell opplevelse og muligheten til å forstå og sette pris på ulike perspektiver. Samtidig gir universitetet deg tilgang til førsteklasses fasiliteter, inkludert biblioteker, forskningslaboratorier og idrettsanlegg, som gir deg muligheten til å utforske dine interesser og forfølge din lidenskap.

Utover det akademiske tilbyr University of Otago også naturlig skjønnhet og eventyr i form av Otago Peninsula og den fantastiske naturen rundt Dunedin. Alt i alt gir University of Otago en berikende og minneverdig studentopplevelse som setter deg på vei mot suksess i både studier og livet.

 

 

Beliggenhet

Dunedin, en sjarmerende by beliggende på Sørøya i New Zealand, er en destinasjon som blander historisk sjarm med naturlig skjønnhet og en livlig studentkultur. Byen er kjent for å være hjemmet til University of Otago, New Zealands eldste universitet, og det er dette som gir Dunedin en ungdommelig og pulserende atmosfære.

Med sin imponerende arkitektur som reflekterer sin skotske arv, kan du finne vakre bygninger som Dunedin Railway Station og First Church of Otago. Byen er også kjent for sine pittoreske hager, inkludert den vakre Dunedin Botanic Garden.

Naturelskere vil elske den spektakulære Otago Peninsula, som tilbyr fantastiske muligheter for dykking, kajakkpadling og fugletitting. Her kan du også se den sjeldne guløyde pingvinen og albatrossen i sitt naturlige habitat.

Dunedin er også en kulturell perle med et pulserende musikk- og kunstscene, og den årlige Dunedin Fringe Festival tiltrekker seg kunstnere fra hele verden.

Med sitt unike preg og utrolige omgivelser er Dunedin en skatt for både besøkende og innbyggere, og en by som vil sjarmere deg med sin karakter og mangfold.

 

 

Fem gode grunner til å velge University of Otago

  1. Akademisk kvalitet: University of Otago er internasjonalt anerkjent for sin akademiske kvalitet og rangeres jevnlig blant de øverste universitetene i verden. Universitetet tilbyr en rekke studieprogrammer innen ulike fagområder, og du vil dra nytte av undervisning av høy standard og banebrytende forskning.
  2. Livlig studentmiljø: Dunedin er kjent som New Zealands studentby, og University of Otago har et pulserende studentmiljø. Det finnes et mangfold av studentklubber, organisasjoner og aktiviteter som gir deg sjansen til å engasjere deg sosialt, dyrke dine interesser og bygge livslange vennskap.
  3. Kulturell mangfold: Universitetet tiltrekker seg studenter fra hele verden, og dette kulturelle mangfoldet gir deg muligheten til å forstå og sette pris på ulike perspektiver. Det er en unik sjanse til å utvide dine horisonter og bygge globale nettverk.
  4. Fantastiske fasiliteter: University of Otago tilbyr førsteklasses fasiliteter, inkludert biblioteker, forskningslaboratorier, idrettsanlegg og studentboliger. Dette gir deg de beste ressursene for å lykkes i studiene og utforske dine interesser.
  5. Naturskjønnhet og eventyr: Dunedin og Otago-regionen byr på fantastisk naturskjønnhet, fra Otago Peninsula med sin unike dyreliv til vakre strender, fjell og innsjøer. Dette gir deg muligheten til å kombinere studiene med utendørsaktiviteter og eventyr.

Du kan ellers lese litt mer om hvordan det er å studere i New Zealand her.

Registrer deg for gratis studieveiledning

Din hovedkontakt i SONOR

Kristin Hulsund Kvam

Vis mer

Kristin Hulsund Kvam

For noen år siden dukket Kristin opp på kontoret til SONOR i Trondheim med et ønske om å studere i Australia, og nå noen år senere jobber hun selv på det samme kontoret for å oppfylle andres ønsker om å studere i utlandet. Med en bachelorgrad i internasjonale studier fra Universitetet i Wollongong, Australia (med utveksling til Mexico) og en mastergrad i internasjonale relasjoner fra Nederland har Kristin god erfaring med studier utenfor Norges grenser.

Kristin vet godt hvilke usikkerheter og spørsmål som kan dukke opp hos studenter som ønsker å studere i utlandet, enten det er for et semester eller for en hel grad, bachelor eller master, og hun vil gjøre alt hun kan for at du skal få svar på dine spørsmål. Kristin er å treffe på vårt kontor i Trondheim, og hun tar veldig gjerne i mot besøk.

  1. Mumifiserte katter: I en av universitetets bygninger, kalt «Scott Building,» ble det en gang funnet flere mumifiserte katter i veggene under en renovering. Disse kattene antas å ha blitt inngangsoffer eller beskyttelsesamuletter som ble plassert der av bygningsarbeidere i det 19. århundre som en form for skikker og overtro.
  2. Tunneler under campus: Det sies at det er et nettverk av underjordiske tunneler under University of Otago’s campus i Dunedin. Disse tunnellene var angivelig brukt til å transportere kull og ved for å varme opp bygningene i gamle dager. Noen har hevdet at det også er hemmelige rom og passasjer i disse tunnelene.
  3. Skotsk innflytelse: University of Otago har sterke skotske røtter, og dette gjenspeiles i universitetets motto, «Sapere aude» (Drist deg til å vite), som er på latin og er oversatt fra Immanuel Kants sitat. Universitetet har også en tradisjon med å ha en skotsk piper som spiller ved spesielle anledninger.
  4. Gravplass på campus: På campusen til University of Otago, i nærheten av det medisinske fakultetet, finnes en gammel kirkegård som har eksistert siden universitetet ble grunnlagt. Dette gir en uvanlig kombinasjon av akademisk aktivitet og historiske gravsteder på campus.
  5. Forskning på sjørøvere: Universitetet har vært vert for noen uvanlige forskningsprosjekter, inkludert studier om sjørøvere. Forskere ved University of Otago har utforsket sjørøverhistorie og kultur, og dette har ført til noen unike akademiske bidrag på dette området.

Disse ukjente og rare fakta gir et glimt av den eklektiske og mangfoldige historien og kulturen ved University of Otago.

Registrer deg for gratis studieveiledning