Auckland University of Technology (AUT)

Auckland University of Technology (AUT) er et fremragende utdanningsinstitusjon lokalisert i Auckland, New Zealand. Som et anerkjent universitet er AUT forpliktet til å tilby studenter en verdensklasse utdanning og forberede dem for vellykkede karrierer innen sine valgte felt.

Studenter

29,000

Søknadsfrist

Rullerende

Sted

Auckland

Pris

Fra 36,946 NZD

Stipend

Fra 7,500 NZD

 

AUT tilbyr et bredt spekter av bachelor- og masterprogrammer innen ulike fagområder, inkludert økonomi, ingeniørfag, helsevitenskap, kunst og design, og mer. Universitetets innovative og bransjerettede læreplan sikrer at kandidatene er godt rustet med ferdigheter og kunnskap som trengs for å utmerke seg i det globale arbeidsmarkedet.

Med moderne campus, toppmoderne fasiliteter og sterkt fokus på forskning, gir AUT et utmerket læringsmiljø for studenter. Universitetet fremmer også et mangfoldig og inkluderende samfunn, og ønsker studenter fra hele verden velkommen.

I tillegg tilbyr AUT’s strategiske beliggenhet i Auckland, New Zealands største by, studenter tilgang til mange internship- og nettverksmuligheter med ledende selskaper. Dette unike samspillet mellom akademisk dyktighet, praktisk erfaring og et pulserende byliv gjør AUT til et toppvalg for både nasjonale og internasjonale studenter som søker kvalitetsutdanning i New Zealand. Utforsk mulighetene ved AUT og start reisen mot en vellykket fremtid.

 

 

Studiemuligheter ved Auckland University of Technology (AUT)

Auckland University of Technology (AUT) tilbyr et bredt spekter av studiemuligheter innenfor ulike fagområder, inkludert business, teknologi, helsevitenskap, kunst og design. Med moderne fasiliteter, engasjerte professorer og et internasjonalt miljø gir AUT studenter en fremragende læringsopplevelse. Universitetets sterke forbindelser med industrien gir også mange muligheter for praktisk erfaring og karrierevekst.

For oversikt over de aktuelle utdanningsmuligheter ved AUT, ta en kikk under:

 

 

Beliggenhet

Auckland University of Technology (AUT) ligger i den pulserende byen Auckland, New Zealands største by og økonomiske sentrum. Denne ideelle beliggenheten gir studenter en unik opplevelse. Universitetets tre hovedcampuser – City, North, og South – ligger strategisk rundt Auckland, og hver har sin egen karakter og spesialisering.

AUTs bycampus, i sentrum av Auckland, gir tilgang til en rik kulturell scene, bedrifter og internasjonale muligheter. North campus fokuserer på teknologi og ingeniørfag og ligger i nærheten av Teknologiparken i Albany. South campus i Manukau er kjent for helsefag og er omgitt av et mangfoldig samfunn som gir studenter verdifull klinisk erfaring.

Auckland i seg selv er en livlig, flerkulturell by med vakre strender, fjell, og en rekke utendørsaktiviteter. Det gir et dynamisk miljø for studenter å utforske og trives i. Beliggenheten til AUT i Auckland gjør det til et ideelt sted for studenter som ønsker en variert og berikende universitetsopplevelse.

 

 

Studentliv

Studentlivet ved Auckland University of Technology (AUT) er mangfoldig, spennende og berikende. AUT legger stor vekt på å skape et inkluderende og støttende miljø som gir studenter muligheten til å trives både akademisk og personlig.

Som en pulserende del av Auckland, tilbyr AUT-studentene et bredt spekter av kulturelle og sosiale aktiviteter. Det er over 120 studentklubber og -foreninger som spenner fra idrett til kunst og kultur, som gir studenter muligheten til å engasjere seg og møte likesinnede.

Universitetet organiserer også arrangementer som konserter, foredrag og sportsdager som gir studentene muligheten til å utforske sine interesser og bygge vennskap. Studenter har tilgang til moderne fasiliteter, inkludert biblioteker, treningsstudioer og rekreasjonsområder.

Her kan du også lese litt mer generelt om hvordan det er å studere i New Zealand.

 

Registrer deg for gratis studieveiledning

Din hovedkontakt i SONOR

Kristin Hulsund Kvam

Vis mer

Kristin Hulsund Kvam

For noen år siden dukket Kristin opp på kontoret til SONOR i Trondheim med et ønske om å studere i Australia, og nå noen år senere jobber hun selv på det samme kontoret for å oppfylle andres ønsker om å studere i utlandet. Med en bachelorgrad i internasjonale studier fra Universitetet i Wollongong, Australia (med utveksling til Mexico) og en mastergrad i internasjonale relasjoner fra Nederland har Kristin god erfaring med studier utenfor Norges grenser.

Kristin vet godt hvilke usikkerheter og spørsmål som kan dukke opp hos studenter som ønsker å studere i utlandet, enten det er for et semester eller for en hel grad, bachelor eller master, og hun vil gjøre alt hun kan for at du skal få svar på dine spørsmål. Kristin er å treffe på vårt kontor i Trondheim, og hun tar veldig gjerne i mot besøk.

  1. Auckland’s Høyest Rankede Moderne Universitet: AUT har den høyeste rangeringen av alle moderne universiteter i Auckland og New Zealand. Universitetet har en betydelig innflytelse på både nasjonal og internasjonal utdanningsarena.
  2. Kjent for Bærekraftig Praksis: AUT har en imponerende miljøengasjement og har blitt anerkjent som det første universitetet i New Zealand som oppnådde «Carbon Zero» sertifisering. De fokuserer sterkt på bærekraftig praksis og grønn teknologi i undervisning og forskning.
  3. Unik Design og Teknologi Senter: Universitetet er hjemsted for New Zealands eneste Design og Teknologi Senter, hvor studenter og forskere utforsker kreative og innovative løsninger innen design og teknologi.
  4. Fremragende Maorikulturprogram: AUT har en sterk forpliktelse til Maorikulturen og tilbyr et omfattende Maori-program. De har også et eget Maori Studies Research Center som bidrar til å bevare og fremme Maori-kultur og språk.
  5. Sterkt Internasjonalt Samfunn: AUT har en variert studentpopulasjon med studenter fra over 140 forskjellige nasjonaliteter. Dette skaper et internasjonalt og kulturelt mangfoldig læringsmiljø som gir studentene muligheten til å utveksle kulturelle perspektiver og erfaringer.
Registrer deg for gratis studieveiledning