Ravensbourne University London

Ravensbourne er et karrierefokusert universitet som spesialiserer seg på kunst og design. Universitetet ligger idyllisk til i bydelen Greenwich i London.

Studenter

2719

Søknadsfrist

30.juni

Sted

London

Pris

Fra 16 500 GBP

Stipend

Gir rett til studiestøtte fra Lånekassen

Om Ravensbourne University London

Ravensbourne University London er et moderne universitet med fokus på kreative fag, men de har likevel et bredt fagtilbud som inkluderer teknologi, grafisk design og markedsføring. Det er et mindre universitet hvor du vil få god oppfølging fra professorene og god kontakt med dine medstudenter. Her vil du finne andre likesinnede studenter som tenker i samme kreative bane som deg.

Beliggenhet

I vakre Greenwich sørøst for London sentrum finner du Ravensbourne University. Greenwich er en bydel med mye å by på og spennende historie! Den er blant annet kjent for sin maritime historie, sine mange UNESCO bygninger og det er her du finner Greenwich Meridian (nullmeridian). I tillegg tar Londons gode kollektivtransport deg enkelt og raskt dit du skal, om det er inn i eller ut av byen.

Restauranter, markeder og yrende kulturliv er stikkord når det kommer til Greenwich. Selve campuset til Ravensbourne ligger rett ved O2 arena hvor artister fra hele verden spiller konserter. Universitetet har et flott og moderne campus som har vunnet pris for sitt flotte og tøffe mosaikkdesign.

Studiemuligheter

Ravensbourne er et universitet som spesialiserer seg på kreative fag og kunst og design. I tillegg tilbyr de også fag som «cloud computing» hvor du vil lære den nyeste skyteknologien og hvordan du skal anvende denne. Dette faget er utviklet i samarbeid med Amazon Web Services (AWS) og vil gi deg en solid start på karrieren.

Universitetet fokuserer på at studenter skal få så mye praktisk kunnskap som mulig for å forberede de på deres karriere og arbeidslivet generelt. De tilbyr nye moderne fasiliteter for studenter å ta i bruk som for eksempel TV-, lyd og redigeringsstudio, studio for motedesign og samt det nyeste utstyret innen kamera og redigering. Dersom du er interessert i film og media, spesielt i fag som editing & postproduction bør du ta en ekstra titt på Ravensbourne.

Ikke minst har du muligheten til å knytte kontakter i feltet du er interessert i å arbeide i gjennom studietiden. Professorene ved Ravensbourne har så godt som alle erfaring fra feltet de underviser i, noe som gjør at man lærer både teori og praktiske ferdigheter i løpet av studiet. Det er gode muligheter for å skaffe seg arbeidserfaring (internships) gjennom studietiden som vil være gull verdt i fremtiden.

Benytt sjansen til å oppdage din lidenskap ved å velge en karrierefokusert, kreativ utdanning ved Ravensbourne.

Registrer deg for gratis studieveiledning

Din hovedkontakt i SONOR

Camilla Kongsli

Vis mer

Camilla Kongsli

Camilla er opprinnelig fra Sunnmøre, men har mye internasjonal erfaring. Hun har studert internasjonale relasjoner i storbyen London og har god kunnskap om studier i Storbritannia og om britisk kultur. I tillegg har hun vært praktikant i Zambia og har en mastergrad fra University of Amsterdam.

Camilla synes det er viktig å gi studentene god oppfølging og hjelpe studentene med spørsmål de måtte føle seg usikre på. Det er mye som er nytt når man skal studere i utlandet for første gang og Camilla har mye erfaring og opplevelser fra studiene hun gjerne vil dele med framtidige studenter. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!

Visste du at…

 • Stella McCartney har  studert ved Ravensbourne
 • Campus ble bygget i 2010 og ligger rett ved O2 arena
 • Ravensbourne bygningen vant i 2011 RIBA prisen for beste «Higher Education building»
 • Universitetet har et stort fokus på teknologi
Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.