Norwich University of the Arts

Norwich University of Arts vil fortelle deg "Aldri undervurder kunst". Med mer enn 175 år bak seg innenfor kunst, media og design står de fram i kvalitet og rykte. Her streves det for at alle studenter skal utforske sine kreative sider til sitt ytterste.

Studenter

2787

Søknadsfrist

31. August

Sted

Norwich

Pris

Per år 18,000 GBP

Stipend

Opptil 3000 GBP

 

Om Norwich University of the Arts

Norwich University of the Arts er ett av de mest kjente navnene for kunst og design-utdanning i Storbritannia, og ligger høyt oppe på undervisningskvalitet. I Norwich kan du studere alt fra skuespill, mote, animasjon og spillutvikling, pluss mye mer! Byen Norwich gløder med kreativitet og en tradisjon for å inkludere gammelt med nytt.

Med ett prisvinnende campus som tar bruk av middelalderarkitektur utenfor og moderne teknologi innenfor, er det ikke rart at studenter blir inspirert til å være kreative her. De har spesialiserte studioer for dem som ønsker å bygge ett bredt kunnskap innen det man ønsker å studere, og du får opplæring av teknikere til å bruke teknologien de har tilgjengelig.

Selve Norwich er rangert som en av Storbritannias tryggeste byer, og er berømt for å være den mest vegan-vennlige byen i Storbritannia. De har også fått tittelen «UNESCO City of Literature» og er dermed Storbritannias kulturhjem på mange måter. Norwich er kun en halvtime unna en 150km-lang kystlinje med både landsbyer og badestrender tilgjengelige!

Norwich er hjemsted for et blomstrende fellesskap av kreative virksomheter og digitale oppstartsbedrifter: fra designstudioer, film- og produksjonsselskaper, til nett- og appbyggere. Noen av dem har vokst fra Norwich University sin egen oppstartsinkubator: Ideas Factory. Byen er en av Storbritannias mest konsentrerte og diversifiserte kreative industriklynger.

Studentlivet i Norwich

Om du velger å studere på Norwich University of the Arts kommer du til å ha en uforglemmelig opplevelse. Du kommer til å bli inspirert av alle rundt deg, og få motivasjon av steder som bygger på din kreativitet. Du kommer til å lære, men ikke minst utforske din egen inspirasjon. Norwich University of the Arts har ofte gjestetalere som er verdenskjente kunstnere, og holder ofte kunstutstillinger med foredrag av artistene for de som de som er interesserte.

I Norwich kan du gå fremover i tid ved å ta en spasertur gjennom Plantation Garden; en hage med italienske preg og gotisk arkitektur fra 1800-tallet. Du kan spise mange forskjellige matslag i den 900 år gamle Norwich Market, en av Europa sine største utendørs markeder, og komme tilbake til nåtiden med en kaffekopp på The Forum, ett høyteknologisk senter med et fantastisk bibliotek. Eller besøk The Royal Arcade, ett gammelt supermarked fra 1800-tallet som kombinerer gammel arkitektur med Art Nouveau-stil, for den som er glad i shopping. Norwich er stolt over å være en by som setter mye fokus på lokalsamfunnet, og en lang tradisjon med innbyggere fra hele verden.

Forbredelse til arbeidslivet

Hver faglinje på Norwich University of the Arts legger stor vekt på at du skal ha mulighet til å skaffe jobb etter studieløpet. Du som internasjonal student kommer til å mulighet til å skape ett nettverk med besøkende forelesere fra industrien, og ha mulighet til å få arbeidserfaring gjennom praksisarbeid og lærlingsstillinger. Praktiske workshops, industri paneler og ‘networking events’ vil lære deg selvpromotering, og du vil ha tilgang til karriere hjelp fra universitetet selv etter studieløpet.

Registrer deg for gratis studieveiledning

Din hovedkontakt i SONOR

Magnus Wallin Gunnerud

Vis mer

Magnus Wallin Gunnerud

Magnus kommer fra teknologibyen Kongsberg; og har alltid vært nær engelsk kultur i sin oppvekst. Det var en av hovedgrunnene til at han valgte å studere i England, hvor han bodde tre år i Oxford, og senere flyttet til Polen i tre år etter det. Magnus har en bachelorgrad i psykologi fra Oxford Brookes og en mastergrad i psykologi og nerveforskning fra King’s College London. I England brukte han mye tid på å lage en studentplattform hvor studenter kunne forske, diskutere, og dele sine interesser innenfor ett forum av likesinnede.   

Magnus var fast bestemt på å studere i utlandet og har i England opplevd ett miljø som fikk han til å bli en bedre versjon av seg selv via sine studier. Han mener at dette er det beste man får av å studere i utlandet, og vil med sine erfaringer hjelpe så mange som mulig til å nå deres beste. Magnus hjelper deg gjerne med alt du skulle trenge, og muligens litt råd sett hans personlige utdannelse. Ta kontakt!  

Visste du at?

  1. På Norwich University er det null eksamener? Du blir vurdert ut av arbeidet du lager, ikke ved å sitte å skrive.

  2. Universitetet ligger på topp 10 av undervisnings-kvalitet-lista fra Times og Sunday Times?

  3. NUA er på topp 2 av Storbritannias høyest rangerte kreative universiteter?

  4. I 2020 vant Norwich University of the Arts prisen «Uni of the Year» for å ha minst antall studenter som forlot stuideløpet i  hele England?

 

Registrer deg for gratis studieveiledning