San Diego State University

San Diego State University (SDSU) er en fremragende institusjon for høyere utdanning med en bemerkelsesverdig historie og en enestående beliggenhet. Grunnlagt i 1897, er SDSU en av de eldste og mest prestisjefylte universitetene i California. Beliggende i den pulserende byen San Diego, har universitetet en unik appell som tiltrekker seg studenter fra hele verden.

Studenter

34,000

Søknadsfrist

30 november bachelor

Sted

San Diego, California

Pris

Fra 20,078 USD

Stipend

Ingen stipend tilgjengelig for tiden ved SDSU USD

 

Universitetet tilbyr et bredt spekter av studieprogrammer på både lavere og høyere nivå innen en rekke fagområder, inkludert vitenskap, teknologi, helsefag, humaniora og samfunnsvitenskap. SDSU er kjent for sin engasjerende undervisning og fremragende forskningsmuligheter.

Med en variert studentpopulasjon, en livlig campuskultur og en beliggenhet nær strender og kulturelle attraksjoner, gir SDSU en unik studieopplevelse. Universitetets engasjement for samfunnstjeneste og bærekraftige praksiser bidrar til å forme studenter til ansvarlige globalt tenkende borgere.

Uansett om du er interessert i å forfølge en grad, delta i forskning eller delta i samfunnsaktiviteter, har SDSU mye å tilby for de som søker en berikende utdanningserfaring i en fantastisk kystby.

 

 

Studiemuligheter ved SDSU

Ved San Diego State University (SDSU) kan studenter forfølge en rekke spennende fagretninger. Universitetet tilbyr et bredt spekter av studieprogrammer, inkludert ingeniørfag, biologi, psykologi, økonomi, journalistikk, arkitektur, kunst, og mye mer. SDSU er også kjent for sitt sterke program innen bærekraft og miljøstudier, og det gir studenter muligheten til å utforske dette viktige feltet. I tillegg tilbyr universitetet også muligheter for studier innenfor helsefag, utdanning, teknologi og kultur. Uansett hva man er interessert i, kan man finne et passende studieprogram ved SDSU som gir muligheten til å lære og vokse i en dynamisk akademisk atmosfære.

Vi her i SONOR kan hjelpe deg med opptak på:

 

 

Rangeringer og utmerkelser

San Diego State University (SDSU) har mottatt mange rangeringer og utmerkelser som bekrefter sin fremragende akademiske og institusjonelle kvalitet. Det har blitt anerkjent som et av de beste offentlige universitetene i USA, spesielt innenfor områder som bærekraft, entreprenørskap og ingeniørvitenskap. SDSU har også fått ros for sitt mangfoldige campusmiljø og forpliktelse til samfunnstjeneste. Det rangeres jevnlig høyt blant nasjonale universiteter i ulike kategorier og er en kilde til stolthet for studenter, fakultet og alumner. Disse rangeringene og utmerkelsene understreker universitetets engasjement for akademisk fremragende og samfunnsmessig påvirkning.

Noen rangeringer som kan nevnes er at SDSU er rangert blant USAs topp 150 universitet, og topp 65 i USA blant de offentlige universitetene, og topp 600 i verden.

 

 

Studentopplevelsen ved San Diego State University

San Diego State University (SDSU) er kjent for sitt pulserende studentliv takket være sitt imponerende utvalg av studentorganisasjoner og klubber. Med over 300 ulike grupper å velge mellom, er det noe for enhver interesse og lidenskap.

For de som er interessert i frivillig arbeid og samfunnstjeneste, er det organisasjoner som Circle K International og Aztecs Rock Hunger som gir studenter muligheten til å bidra til samfunnet. Sportslige typer kan bli med i sportsklubber som fotball, baseball eller surfing. Kunst- og kulturinteresserte har muligheten til å delta i teaterforeninger, musikkensembler og kunstklubber.

SDSU har også flere profesjonelle organisasjoner som gir studenter verdifull erfaring innenfor sitt studieområde, inkludert forretningssammenslutninger, ingeniørklubber og helsevesenrelaterte grupper.

Disse organisasjonene og klubbene gir ikke bare studentene muligheten til å forfølge sine interesser, men også å bygge nettverk, utvikle ferdigheter og skape uforglemmelige minner under studietiden ved SDSU. Det er en integrert del av universitetets rike og mangfoldige studentopplevelse.

 

Fem gode grunner til å velge San Diego State University

  1. Grunnlagt i 1897: San Diego State University (SDSU) har en rik historie og ble grunnlagt for over et århundre siden, og det er dermed et av de eldste universitetene i California.
  2. Stor studentbefolkning: SDSU har en av de største studentbefolkningene i California og tilbyr et bredt spekter av studieprogrammer og muligheter.
  3. Topprangert for bærekraft: Universitetet har fått nasjonal anerkjennelse for sitt sterke engasjement for bærekraft og er blant de mest bærekraftige universitetene i USA.
  4. Forskningsinstitusjon: SDSU er en betydelig aktør innen forskning, spesielt innen bioteknologi, miljøvitenskap og ingeniørfag.
  5. Kulturell mangfold: Universitetet er kjent for sitt mangfoldige studentmiljø og har en rik kulturell scene med arrangementer og organisasjoner som feirer forskjellige kulturer og perspektiver.

Registrer deg for gratis studieveiledning

Din hovedkontakt i SONOR

Astrid Næss Bjørgul

Vis mer

Astrid Næss Bjørgul

Astrid er fra grensebyen, Halden, og kanskje er det derfor hun har blitt så glad i å utfordre egne grenser. Hun føler hvertfall selv at hun gjorde det ved å ta bachelorgraden sin utenfor Norge. Med en bachelorgrad i lingvistikk fra The University of British Columbia i Canada (med utveksling til Santiago, Chile) og en mastergrad fra Universitetet i Bergen, har Astrid erfaring både fra utdanning i utlandet og Norge.

Astrid vet godt hvordan det er å skulle flytte utenlands for første gang. Hun har selv følt på usikkerheten og spenningen som oppstår når man tar steget fra å ha utenlandsstudier i tankene til man faktisk bestemmer seg, søker og ikke minst flytter av gårde til et ukjent sted. Hun vil hjelpe deg gjennom hele prosessen. Det er bare å ta kontakt!

  1. Første campus i Florida: Få vet at San Diego State University faktisk hadde en filial i Florida fra 1969 til 1973. Denne korte levetiden skyldtes en overenskomst mellom California og Florida som tillot SDSU å tilby noen klasser på østkysten.
  2. Aztec Maskotens opprinnelse: Universitetets maskot, Aztec Warrior, ble introdusert i 2001. Tidligere hadde skolen en annen maskot, Monty Montezuma, som ble pensjonert på grunn av kontroverser knyttet til kulturell sensitivitet.
  3. Rekordstor graduering: I 2014 hadde SDSU sin største kandidatgraduering noensinne, med over 10 000 studenter som mottok sine grader under samme seremoni.
  4. Populær dyrepleieprogram: SDSU har et av de mest konkurransedyktige dyrepleieprogrammene i USA, med en akseptgrad som er lavere enn mange medisinske skoler.
  5. En hyllest til Chuck Norris: Chuck Norris, den legendariske skuespilleren og kampsportmesteren, er en æresalumn av SDSU og mottok sitt æresdoktorgrad fra universitetet i 2012.
Registrer deg for gratis studieveiledning