Semester eller årsstudium i utlandet

Ønsker du å studere et semester eller to i utlandet? Vi her i Study Outside Norway (SONOR) er eksperter på semesterstudier/Gap Year studier i utlandet! Vi kan tilby deg unike muligheter i samarbeid med universiteter i Australia, New Zealand, Storbritannia, Singapore, og USA. Ta en kikk på noen av de forhåndsdefinerte pakkene under, eller tar kontakt med en av våre veiledere for hjelp til å skreddersy et opplegg som passer for deg.  
Hvor vil du studere?
Vis alle
Australia
New Zealand
Singapore
Storbritannia
USA
Utveksling
Hva vil du studere?
Vis alle
Bestem selv!
Business
Drama og teater
Ernæring
Film og TV
Fotografi
Idrett
Kreativ skriving
Markedsføring
Moteledelse
Psykologi

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
  • Kontaktdetaljer

  • Postadresse

  • Hvor har du hørt om SONOR?

  • Karakterer

  • Hva vil du studere?

  • Studiestart

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.