University of San Francisco

Er du interessert i en mastergrad som gjør deg ettertraktet i arbeidslivet, kan University of San Francisco tilby deg akkurat det!

Studenter

11,018

Søknadsfrist

Frister varierer fra grad til grad

Sted

San Francisco og Orange County

Pris

Per år: Fra 17,760 USD

Stipend

13,000 USD

Byen San Francisco er en ledestjerne innen teknologi, entreprenørskap og business. Her finner du kontorene til flere store teknologibedrifter som stadig er på jakt etter personer som er virkelig gode på det de gjør – og som har en indre drivkraft for å bli enda bedre. Ved USF kan du skaffe deg de kunnskapene du trenger for å gjøre en karriere i fremtidens arbeidsmarked. Ikke rart universitetets motto er «Change the World from Here».

USF er et privat universitet som ligger sentralt til i San Francisco, noen få minutter unna Golden Gate Park. USF ble etablert helt tilbake i 1855, og har en rikholdig historie som du som framtidig student vil dra nytte av.

Rangeringer og utmerkelser

Fagtilbud

SONOR samarbeider med et utvalg av USF sine mastergrader. Totalt er det 39 unike mastergrader ved USF som er tilgjengelig for deg som SONOR søker. Det er studietilbudene innafor følgende fakultet vi kan hjelpe deg med opptak ved:

Big Data krever store evner

Ingen studieprogram gjør deg så ettertraktet på arbeidsmarkedet som USFs masterprogram i Data Science. Det er beskrevet som ett av de tøffeste programmene USF tilbyr, og her kommer du til å lære om hvordan du skal trekke ut informasjon fra Big Data og hvordan du skal bruke den. For i undervisningen kan du forvente å bryne deg på eksempler fra virkeligheten, og ikke bare eksempler fra i fjor eller forrige måned– men eksempler fra i dag.

Du kan hele tiden være sikker på at det du lærer er det nyeste. USF legger sin stolthet i å holde pensumet oppdatert til enhver tid. Graden har gått fra å være en ren analytisk grad til å bli en grad som fokuserer mer helhetlig på faget om å innhente informasjon, i samarbeid med noen av de største selskapene i Silicon Valley. Resultatene kan du se umiddelbart etter hvert som bedriftene tar inn dine analyser og benytter dem i sine business-modeller. I løpet av et år er omtrent 60 forskjellige selskaper innom undervisningen din for å lære bort, men enda viktigere – lære av fremtidens arbeidstakere.

Flere attraksjoner i San Francisco-området i USA. Bildekollasj.

Bootcamp
I graden kommer du til å lære om maskinlæring, statistikk, hvordan å designe apper – og hvordan du kan forklare komplisert tallmateriale på enklest mulig måte. Synes du dette høres vanskelig ut, så har USF allerede tenkt på det. Før studiestart kommer du til å delta på en bootcamp og lære om grunnleggende statistikk, analyse og algebra. På den måten er du forberedt på forelesningene, seminargruppene og pensum fra dag én.

Etter endte studier hadde 95% av studentene fått tilbud om jobb, og flere av USF sine Big Data-studenter hadde fått jobb hos Amazon, Apple og LinkedIn – og tjener opptil fem ganger mer i året enn hva graden kostet. Det er kanskje den beste investeringen du vil gjøre i livet.

Dette er bare et eksempel på hvordan USF tilrettelegger for sine grader, og hva du kan forvente som student ved universitetet.

Studentopplevelse

Ved USF så finner du i overkant av 6000 studenter. Dette er studenter som kommer fra alle kriker og kroker av USA, samt en lang rekke land verden over. USF er rangert som et av USA mest mangfoldige universitet. Her vil du virkelig bli kjent med mennesker fra ulike kulturer og bakgrunner.

Som de fleste andre by-universitet du finner verden over så er selve byen ditt campus. Allikevel så skiller USF seg fra mange andre sentrumsuniversitet gjennom sin evne til å tilrettelegge for en klassisk amerikansk college tilværelse i sentrum av en av USAs største byer. Campus er en perle i seg selv, i tillegg til nærheten til verdenskjente parker i gåavstand fra campus.

Selve hovedcampuset tilrettelegger for en rekke spennende klubber og studentorganisasjoner. Noen av de mest fremtredende du kan ta del i er:

 • Dance Activity
 • Drama/Theater
 • Fraternity, Sorority or Social Club
 • Government or Political Activity
 • International Student Organization
 • Jazz Band
 • Literary Magazine
 • Marching Band
 • Music Ensembles
 • Musical Theater
 • Pep Band
 • Radio Station
 • Sororities
 • Student Newspaper
 • Television Station
 • Yearbook….og mange fler.

Les mer om studentorganisasjoner USF tilrettelegger for her.

University of San Francisco er NCAA divisjon I institusjon, så her vil du ha mulighet til være tilstede på noen a v de største sportsbegivenhetene som College idretten i USA kan tilby. Det er ikke sikkert det er idrett som tiltrekker deg med USF og studier i California, men det å ha muligheten til å ta del i dette som tilskuer er uansett en begivenhet i seg selv du ikke vil gå glipp av.

På campus finner du en rekke cafeer og restauranter, du kan til og med få avtale med en ernæringsfysiolog for å diskutere ditt kosthold.

De sier at New York er byen som aldri sover. Hvis det er sant så er ikke San Francisco langt etter, her finner du alt du måtte ønske som student. Uansett hva du drømmer om å utforske vil USF og San Francisco kunne utfordre deg.

Beliggenhet

Studier midt i byen

Når universitetet heter University of San Francisco, kan du forvente at de ligger navnet sier de skal ligge. Universitetet har mindre campus rundt om i San Francisco, men hovedcampuset er deres Hiltop Campus og ligger rett ved Golden Gate Park. Her finner du en rekke ikoniske bygninger i et område som er perfekt for studier. En glimrende miks av gode fasiliteter, byen lett tilgjengelig, men såpass tilbaketrukket fra byens bråk at du finner ro til å gi studiene sin velfortjente oppmerksomhet.  Et av de nyere campusene ligger i gamle Folger Coffee Company-bygningen på kjente Howard Street. Det er bare et steinkast fra fergekaia som tar deg til omliggende områder, men også bare en rask spasertur fra nærmeste t-bane. Skulle du være blant de som sikter deg inn på et relevant internship, ligger Google, Adobe og Twitter vegg i vegg.

USF har også campus i Orange County, et campus som primært er tilgjengelig for de som studerer master i Sport Management.

Vil du vite mer om campusene og fasiliteten ved USF kan du ta en kikk her.

San Francisco er mer enn bare jobb og undervisning – her er det bare å ta på gåskoene og utforske byen. Hva med å gå over Golden Gate Bridge eller ta turen ned til Fisherman’s Wharf og spise deg mett på byens beste fiskerestauranter? Skulle du kjenne på trangen til å bryte deg litt mer fri fra byens mas, kan en tur til Alcatraz være et spennende avbrekk. Og ikke glem å byens cable car til Height-Ashbury for å bli dratt tilbake til 70-tallets hippiekultur. En utdannelse i San Francisco vil gi deg uforglemmelige opplevelser.

Fem gode grunner til å velge University of San Francisco

 1. USF er ett av de mest mangfoldige universitetene i USA
 2. Du får en utdannelse av svært høy kvalitet
 3. San Francisco er en enormt spennende by å være student i
 4. Forholdstallet mellom studenter og forelesere er 14:1
 5. Universitetet har et uttalt globalt perspektiv, og er opptatt av å utdanne ansvarlige framtidige ledere

Høres University of San Francisco spennende ut? Eller kanskje du vil ha flere alternativer å velge mellom? Les mer om det å studere i USA eller bare litt generelt om det å studere i utlandet.

Visste du at…

 • Universitetet er i NCAAz divisjon I, og går under navnet the Dons?
 • Maskoten til Universitetet dermed heter Don Francisco?
 • Universitetets campus ligger rett ved Golden Gate Park?
 • Universitetet årlig arrangerer en filmfestival med fokus på menneskerettigheter?
Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Få studieveiledning – helt gratis!

Visste du at universiteter i Storbritannia krever en akademisk referanse i søknaden din? Eller at ulike universiteter har forskjellige krav til språktester?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke krav som gjelder, og hvordan dine muligheter for å studere i utlandet er. Rådgiverne i Sonor har selv vært utenlandsstudenter, og svarer mer enn gjerne på spørsmål!

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så tar en veileder kontakt med deg og hjelper deg å kartlegge mulighetene. Veiledningen er gratis og helt uforpliktende – og du kan spørre oss om alt du lurer på.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.