University of San Francisco

University of San Francisco (USF) ble etablert i 1855 som det første universitetet i San Francisco, og det over 200 000 kvadratmeter store universitetsområdet ligger på en ås med utsikt over byen og Stillehavet. USF er et privateid universitet som vektlegger åpenhet, mangfold, flerkultur og entreprenørskap, og oppfordrer deg som student til å forandre verden herfra!

Studenter

11,018

Sted

San Francisco og Orange County

Pris

Per år: Fra 23,310 USD
Stipender tilgjengelig.

SONOR samarbeider med University of San Francisco om utvalgte mastergrader ved College of Arts and Sciences, School of Education og School of Management og School of Nursing and  Health Professions. Mastersøkere kan ta grader innenfor IT, business, administrasjon, bioteknologi, internasjonale studier, finansanalyse, kommunikasjon, sportsadministrasjon, økonomi, rådgiving og psykologi, sykepleie, internasjonal og multikulturell utdanning, museumsstudier og kreativ skriving for å nevne noen. USF ligger i den øverste divisjonen for collegeidrett i USA. Er ikke idrett din greie? Fortvil ikke, du vil garantert finne noe av interesse blant de nesten 100 klubbene og foreningene ved universitetet.

Hva kan du studere ved University of San Francisco?

Mastergrader

Beliggenhet

San Francisco er kjent for de aller fleste. Byen utgjør Nord-Californias kulturelle og økonomiske sentrum, og er den nest mest folketette byen i USA. The Paris of the West, som den blir kalt, hadde en eventyrlig vekst under gullrushet i California i 1848. Siden har byen utviklet seg til å bli enormt mangfoldig. På den ene siden er San Francisco kjent for sitt sin åpenhet og liberale holdninger til alternative livsstiler. Den vil for alltid være assosiert med hippier, Summer of Love, Woodstock og blomstrer i håret. På den andre siden er byen et hovedsentrum for bankvirksomhet og finans. Her finner du over 30 internasjonale finansinstitusjoner, og hele sju såkalte Fortune 500-selskaper. Denne internasjonale og spennende byen har alt du trenger av både kulturelle opplevelser og karrieremuligheter. Du kommer aldri til å måtte kjede deg her!

Fem gode grunner til å velge USF

 1. USF er ett av de mest mangfoldige universitetene i USA
 2. Du får en utdannelse av svært høy kvalitet
 3. San Francisco er en enormt spennende by å være student i
 4. Forholdstallet mellom studenter og forelesere er 14:1
 5. Universitetet har et uttalt globalt perspektiv, og er opptatt av å utdanne ansvarlige framtidige ledere

Din hovedkontakt i SONOR

Kamilla Stølen

Vis mer

Kamilla Stølen

Kamilla er opprinneleg frå Førde i Sunnfjord. Ho er studierettleiar ved SONOR sitt kontor i Bergen, og har langt fartstid i SONOR. Kamilla utdanna seg til lektor i engelsk og historie ved UiO, og i løpet av mastergraden sin var ho på utveksling til University of North Carolina at Chapel Hill. Ho har difor spesiell kompetanse på studiar i USA, og eit spesielt ansvar for delar av SONOR si USA-portefølje. Kamilla følger hovudsakeleg opp søkarar i Hordaland, Sogn og Fjordane, Rogaland og Vest-Agder.

 • Universitetet er NCAA divisjon I, og går under navnet the Dons.
 • Maskoten til Universitetet heter dermed Don Francisco!
 • Universitetets campus ligger rett ved Golden Gate Park.
 • Universitetet arrangerer årlig en filmfestival med fokus på menneskerettigheter.

Les andre studenters erfaringer

Annveig Bugge

Jeg trives veldig godt på denne skolen. Jeg har forelesning to ganger i uken hvor undervisningen er lagt opp til dialog og diskusjon mellom medelever og professor, og vi har mulighet til å lære fra hverandres erfaringer. Mine professorer er …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Close

Registrer deg for gratis studieveiledning

  Vi sender ut nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.
USA