University of San Francisco

Er du interessert i en mastergrad som gjør deg ettertraktet i arbeidslivet, kan University of San Francisco tilby deg akkurat det! Byen San Francisco er en ledestjerne innen teknologi, entreprenørskap og business, og ved USF kan du skaffe deg egenskapene du trenger for å gjøre en god karriere. USF vektlegger også mangfold og kultur, og oppfordrer deg som student til å forandre verden herfra!

Studenter

11,018

Søknadsfrist

Frister varierer fra grad til grad

Sted

San Francisco og Orange County

Pris

Per år: Fra 17,760 USD

Stipend

13,000 USD

SONOR samarbeider med University of San Francisco om utvalgte mastergrader ved College of Arts and Sciences, School of Education og School of Management og School of Nursing and  Health Professions. Mastersøkere kan ta grader innenfor IT, business, administrasjon, bioteknologi, internasjonale studier, finansanalyse, kommunikasjon, sportsadministrasjon, økonomi, rådgiving og psykologi, sykepleie, internasjonal og multikulturell utdanning, museumsstudier og kreativ skriving for å nevne noen. USF ligger i den øverste divisjonen for collegeidrett i USA. Er ikke idrett din greie? Fortvil ikke, du vil garantert finne noe av interesse blant de nesten 100 klubbene og foreningene ved universitetet.

Hva kan du studere ved University of San Francisco?

Mastergrader

Beliggenhet

San Francisco er kjent for de aller fleste. Byen utgjør Nord-Californias kulturelle og økonomiske sentrum, og er den nest mest folketette byen i USA. The Paris of the West, som den blir kalt, hadde en eventyrlig vekst under gullrushet i California i 1848. Siden har byen utviklet seg til å bli enormt mangfoldig. På den ene siden er San Francisco kjent for sitt sin åpenhet og liberale holdninger til alternative livsstiler. Den vil for alltid være assosiert med hippier, Summer of Love, Woodstock og blomstrer i håret. På den andre siden er byen et hovedsentrum for bankvirksomhet og finans. Her finner du over 30 internasjonale finansinstitusjoner, og hele sju såkalte Fortune 500-selskaper. Denne internasjonale og spennende byen har alt du trenger av både kulturelle opplevelser og karrieremuligheter. Du kommer aldri til å måtte kjede deg her!

Fem gode grunner til å velge USF

 1. USF er ett av de mest mangfoldige universitetene i USA
 2. Du får en utdannelse av svært høy kvalitet
 3. San Francisco er en enormt spennende by å være student i
 4. Forholdstallet mellom studenter og forelesere er 14:1
 5. Universitetet har et uttalt globalt perspektiv, og er opptatt av å utdanne ansvarlige framtidige ledere

Visste du at…

 • Universitetet er i NCAAz divisjon I, og går under navnet the Dons?
 • Maskoten til Universitetet dermed heter Don Francisco?
 • Universitetets campus ligger rett ved Golden Gate Park?
 • Universitetet årlig arrangerer en filmfestival med fokus på menneskerettigheter?

Les andre studenters erfaringer

Annveig Bugge

Jeg trives veldig godt på denne skolen. Jeg har forelesning to ganger i uken hvor undervisningen er lagt opp til dialog og diskusjon mellom medelever og professor, og vi har mulighet til å lære fra hverandres erfaringer. Mine professorer er …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.