Andre muligheter via Blueberry

SONOR har et tett samarbeid med vår søsterorganisasjon Blueberry College & Universitet i Sverige. Sammen kan vi tilby Norske og Svenske studenter et stort utvalg av kvalitetsutdanninger og studiesteder verden over.

Studenter

0 - 50.000

Søknadsfrist

Ulikt fra studiested til studiested

Sted

Stort antall byer og land verden over

Pris

Fra 3000 EUR

Stipend

Store stipendmuligheter

 

Hos Blueberry vil du få samme gode oppfølgningen og tjenestene som du ville fått av oss her i SONOR. Gratis veiledning og søknadshjelp! Vi her i SONOR er tilgjengelig for å hjelpe deg med kartlegging fra norsk side i tillegg til oppfølgningen som kommer fra Blueberrys veiledere.

Blueberry kan hjelpe deg med disse skolene som SONOR ikke har avtale med:

 

Asia

Australia

England

Irland

Italia

Canada

Medisinutdanning

New Zealand

Spania

USA

Vil du vite mer om disse skolene, dine opptaks-og stipendmuligheter? Registrer deg for veiledning så vil vi her i SONOR sette deg i kontakt med en av Blueberrys veiledere, eller du kan via kan ta direktekontakt via deres egne nettsider

Registrer deg for gratis studieveiledning

Din hovedkontakt i SONOR

Kjetil Kleivmyr-Sandvoll

Vis mer

Kjetil Kleivmyr-Sandvoll

Kjetil er fra Kristiansund og vært daglig leder her i SONOR siden vi startet i januar 2007. Gjennom de siste 13 år har han fått en utbredt internasjonal erfaring fra besøk i mange land. Disse erfaringene kommer framtidige studenter til gode.

Som veileder mener jeg det viktigste jeg kan bidra med er å sikre en god dialog med formål å avdekke hva som potensielt passer best for deg som framtidig utenlandsstudent. En god dialog der vi avdekker dine ønsker og drømmer for å sikre en søknadsprosess inn mot den eller de skoler som er mest optimale i forhold til dine forutsetninger.

  • Blueberry er Sveriges ledende utdanningsagent
  • Blueberry samarbeider med over 80 institusjoner verden over
  • Blueberry hjelper rundt 800 svenske studenter ut i verden årlig
  • Blueberry og SONOR samarbeider tett for å hjelpe et økende antall skandinaviske studenter.
Registrer deg for gratis studieveiledning