University of Westminster

Vil du studere midt i London ved et anerkjent universitet er University of Westminister et godt valg for deg! Universitetet tilbyr et enormt utvalgt av fag på ulike områder og har et stort internasjonalt miljø. Her vil du få en fantastisk studieopplevelse.

Studenter

19 000

Søknadsfrist

30. juni for bachelorgrader

Sted

London

Pris

Fra 14,400 GBP

Stipend

2000 GBP

University of Westminster er et breddeuniversitet med globalt fokus midt i London. Universitetet har 22,000 studenter fra verden over og fokuserer på å bygge opp et tett samarbeid med internasjonale institusjoner og bedrifter innen all type industri. De anser seg selv for å være et globalt universitet som er med på å skape fremtidens verdensborgere. I 2016 ble de rangert blant de topp 100 mest internasjonale universitetene i verden av Times Higher Education.

University of Westminster tilbyr over 300 ulike grader ved 4 ulike fakultet. Her kan du finne akkurat det studiet som passer deg! Som fulltidsstudent vil du få en egen fadder som hjelper deg med å komme inn i studiene og overkomme eventuelle vanskeligheter. I tillegg vil du automatisk bli medlem i universitetets Student Union; en studentdrevet organisasjon som er til for å ta vare på studentenes behov og rettigheter. I tillegg har de en egen tv-kanal, radiostasjon og studentavis hvor de holder deg oppdatert på hva som skjer. Hvis du har en framtidig journalist i deg kan du være med å drive disse mediene! Du har også muligheten til å møte likesinnede ved å bli medlem i en av de over 100 studentklubbene.

Studiemuligheter

Beliggenhet

University of Westminster gir deg den ultimate storbytilværelsen. Campusene ligger midt i byen, i gåavstand til Oxford Street, The British Library og Regents Park. I nærheten har man flere museer, vakre parker, restauranter og kjente landemerker som London Eye. Om du er interessert i finans eller mote så er London en by med uendelige muligheter. Hva med å tilbringe søndagen på Colobmia Flower market i nærheten av Shoreditch? Eller hva med å utforske Notting Hill? London har et av de beste offentlige transportsystemene i verden og det er enkelt å komme seg til de ulike bydelene. I tillegg er resten av Europa bare en kort fly- eller togtur unna. Med Eurostar kan du ta tog fra King’s Cross direkte til Gare du Nord midt i Paris!

5 gode grunner til å velge University of Westminster

 1. Location, location, location! Enten du vil studere mote, business, kunst eller sport er London byen hvor ting skjer
 2. Universitetets campuser ligger midt i hjertet av London
 3. Du vil bli en del av et innovativt og internasjonalt miljø
 4. Universitetet har 196 partnerinstitusjoner globalt hvor du kan utveksle i løpet av studietiden
 5. Westminster tilbyr en rekke stipendmuligheter for internasjonale studenter.

Din hovedkontakt i SONOR

Camilla Kongsli

Vis mer

Camilla Kongsli

Camilla er opprinnelig fra Sunnmøre, men har mye internasjonal erfaring. Hun har studert internasjonale relasjoner i storbyen London og har god kunnskap om studier i Storbritannia og om britisk kultur. I tillegg har hun vært praktikant i Zambia og har en mastergrad fra University of Amsterdam.

Camilla synes det er viktig å gi studentene god oppfølging og hjelpe studentene med spørsmål de måtte føle seg usikre på. Det er mye som er nytt når man skal studere i utlandet for første gang og Camilla har mye erfaring og opplevelser fra studiene hun gjerne vil dele med framtidige studenter. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!

Visste du at…?

 • Vivienne Westwood og Christopher Bailey studerte ved Westminster
 • Universitetet har blitt kåret til et av de ti beste universitetene i Storbritannia på å tilby relevant jobberfaring i løpet av studietiden
 • London er et populært valg blant internasjonale studenter, med over 100,000 internasjonale studenter i London hver eneste år fra 200 ulike land

Les andre studenters erfaringer

Lea Trøan

Det er en relativt liten skole i forhold til andre universiteter her i London, noe som gjorde hele opplevelsen litt bedre da det ikke var et kjempe stort campus og bli kjent med, og man bare forsvant blandt masse studenter. …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

Ved å registrer deg blir du tildelt en veileder som vil hjelpe deg kartlegge dine muligheter for videre studier i utlandet.
Din veileder er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål gratis og uforpliktende.
 • Kontaktdetaljer

 • Postadresse

 • Hvor har du hørt om SONOR?

 • Karakterer

 • Hva vil du studere?

 • Studiestart

  Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.