University of Westminster

London Calling!
Westminster tilbyr et enormt utvalgt av fag på ulike nivåer. Våre veiledere står beredt til å hjelpe deg kartlegge dine studiemuligheter i London ved University of Westminster.

Studenter

20,000 +

Sted

London

Pris

Fra 11,500 GBP
Stipender tilgjengelige.

University of Westminster er et breddeuniversitet med globalt fokus midt i London. Universitetet har 22,000 studenter fra verden over og fokuserer på å bygge opp et tett samarbeid med internasjonale institusjoner og bedrifter innen all type industri. De anser seg selv for å være et globalt universitet som er med på å skape fremtidens verdensborgere. I 2016 ble de rangert blant de topp 100 mest internasjonale universitetene i verden av Times Higher Education.

University of Westminster er et breddeuniversitet og tilbyr over 300 ulike grader ved 6 ulike fakultet. Her kan du finne studiet ditt ved fakultetet for arkitektur og miljø, juss, realfag og teknologi, samfunnsvitenskap og humaniora, business eller media, kunst og design. Som fulltidsstudent vil du få en egen fadder som hjelper deg med å komme inn i studiene og overkomme eventuelle vanskeligheter.

Hva kan vi hjelpe deg med opptak på?

Beliggenhet

London er en by med uendelige muligheter. Som student vil du automatisk bli medlem i universitetets Student Union ; en studentdrevet organisasjon som er til for å ta vare på studentenes behov og rettigheter. I tillegg har de en egen tv-kanal, radiostasjon og studentavis hvor de holder deg oppdatert på hva som skjer. Hvis du har en framtidig journalist i deg kan du være med å drive disse mediene! Du har også muligheten til å møte likesinnede ved å bli medlem i en av de over 100 studentklubbene.

University of Westminster gir deg den ultimate storbytilværelsen.  Campusene ligger midt i byen, med gåavstand fra The British Museum, Oxford Street og Regents Park. Til sammen har universitetet  4 campuser, alle innen rekkevidde fra hverandre. I tillegg er resten av Europa bare en kort fly- eller togtur unna. Med Eurostar kan du ta tog fra Kings Cross direkte til Gare du Nord midt i Paris!

5 gode grunner til å velge University of Westminster

  1. Location, location, location: Enten du vil studere mote, business, kunst eller sport er London byen hvor ting skjer
  2. Universitetets campuser ligger i gådistanse fra hverandre, midt i hjertet av London
  3. Du vil bli en del av et innovativt og internasjonalt miljø
  4. Universitetet har 196 partnerinstitusjoner globalt hvor du kan utveksle i løpet av studietiden
  5. Westminster tilbyr en rekke stipendmuligheter for internasjonale studenter.

Din hovedkontakt i SONOR

Thomas Horvath Svendsen

Vis mer

Thomas Horvath Svendsen

Thomas brenner for å legge til rette for unge menneskers drømmer og ambisjoner. For å finne frem til det studiet og det universitetet som passer hver enkelt best mulig mener Thomas det er viktig å bli kjent med studentene han veileder. Han treffer derfor mer enn gjerne studenter når han reiser, eller på telefon, Skype og e-post.

Thomas har studert på eventyrlige og bortgjemte plasser i Storbritannia, men har allikevel betydelig erfaring fra store internasjonale miljøer. Han har en bachelorgrad i historie og en mastergrad i europastudier. Han har vært praktikant i Genève (GCHRAGD) og Utenriksdepartementet, men har også med seg erfaring for det norske skoleverket; både som lærer og som tillitsvalgt i Elevorganisasjonen.

Visste du at…?

  • Vivienne Westwood og Christopher Bailey studerte ved Westminster
  • Universitetet har blitt kåret til et av de ti beste universitetene i Storbritannia på å tilby relevant jobberfaring i løpet av studietiden
  • London er et populært valg blant internasjonale studenter, med over 100,000 internasjonale studenter i London hver eneste år fra 200 ulike land

Les andre studenters erfaringer

Lea Trøan

Det er en relativt liten skole i forhold til andre universiteter her i London, noe som gjorde hele opplevelsen litt bedre da det ikke var et kjempe stort campus og bli kjent med, og man bare forsvant blandt masse studenter. …

Les mer

Registrer deg for gratis studieveiledning

Du har valgt:

Lukk

Registrer deg for gratis studieveiledning

    Nyhetsbrev 1 til 2 ganger per måned hvor Mailchimp er databehandler. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller når den blir inaktiv.