University of Greenwich

Denne profilen er mer enn 3 år gammel, og noe av informasjonen kan derfor være utdatert.

Navn: Marthe Elise Fottland

Alder: 26 år

Hvor studerer du?
University of Greenwich

Hvilken grad studerer du og hvor langt er du kommet?
Jeg tar en ettårig mastergrad i Strategic Marketing, og er nå snart halvveis i studiet.

Dette er Marthe Elise sine opplevelser ved University of Greenwich:

Jeg har hatt en veldig fin opplevelse av universitet og byen så langt! Klassen min er relativt liten, men veldig internasjonal; så og si alle i klassen er fra forskjellige land – India, Tyrkia, Hellas, Vietnam, Kina, El Salvador, Bangladesh, Jordan og Tyskland for å nevne noen. Kulturforskjellene er store, noe som har vært veldig lærerikt – både spennende og utfordrende – spesielt når vi har gruppearbeid.

London er en by med stort mangfold, og her finnes tilbud og aktiviteter for enhver smak – til enhver tid. Det kryr av markeder, museer, restauranter og butikker. Du trenger ikke kjede deg i London!

For denne mastergraden er det lagt opp til at man skal jobbe selvstendig, og det krever selvdisiplin. Vi har undervisning 2-3 dager i uken, og resten av tiden jobber vi med oppgaver både individuelt og i gruppe. Det er en veldig intensiv master, og arbeidsmengden er stor på kort tid. Universitetet har et flott bibliotek som tilbyr leseplasser, møterom og god hjelp til å finne den informasjonen vi trenger – bøker, artikler, hjelp til kilder, etc. Universitetet er lokalisert i Greenwich, et lite stykke unna sentrale London. Greenwich er kjempekoselig, og finere campus skal man lete lenge etter!

Hvordan opplevde du hjelpen fra oss her i SONOR?

SONOR har vært til stor hjelp for meg! De hjalp meg med både valg av skole og studie, samt hele søknadsprosessen. De har vært tilgjengelige og har strukket seg langt for å hjelpe, noe jeg er veldig takknemlig for!

Dette må du få med deg!

  • The Royal Painted Hall (på campus)
  • Greenwich Park
  • Sushisamba (Ligger i City. Restaurant i trettiåttende etasje med utsikt over hele byen!)
  • Greenwich Market (perfekt for lunsj)
  • Shoreditch (hipt område som kryr av spennende restauranter, barer og klubber)

Er det noe du skulle ønske at du visste før du reiste til skolen?

Vi har seks måneder med fag og undervisning, og de resterende seks månedene skal vi bare skrive masteroppgaven. Masteroppgaven er individuell, og i løpet av de seks månedene vi skriver den har vi ingen undervisning. Jeg skulle ønske jeg visste dette på forhånd, da det sannsynligvis hadde påvirket valget mitt.

Kontakte Marthe Elise Fottland? marthe_fottland@hotmail.com